Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (447. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.003
Cevap
190
Favori
554.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Globaldeki 100 saat olayına Boosteroid karşı atak yaptı. Normalde 500 TL küsür olan ultra paketlerini 300 TL küsüre denk gelen ücrete indirince ben de 1 aylık yapıştırdım. İndirim 1 Aralık'a kadar geçerli, 1 yıllık 3.300 TL civarına denk geliyor.

Edge Canary browser ile gecikme çok az, the First Descendant'ı tüm grafik ayarları ultrada 110 FPS'de oynatıyor (ki bu oyun UE5 kullanmakta).

GFN plus 1 Aralık'a kadar sürprizini açıklasa iyi olur :)
  • Arkadaşlar şu an yıllık almak mantıklı mı sizce yoksa bu yakında dedikleri ultimate paketi mi beklemeli?
  • Konuya girince yıllık 999TL'lik paketi gördüm. Hemen aldım geçtim, bu fiyata değer her türlü. Geçen yılda bu zamanlarda almıştım.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bölge/ülke özelinde çalışıyor, global değil.
  • 3 farklı kart denedim yine de şu hatayı alıyorum : "Ödeme Alınırken Bir Sorun Oluştu. Abonelik oluşturulurken bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz."

Başına gelen ve çözebilen oldu mu?
  • indirimi bekliyordum 1 yıllık yapıştırdım geçtim ama ea play aboneliği fazla zamlanmış, oynayacak oyun bulmalı bir de :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

3 farklı kart denedim yine de şu hatayı alıyorum : "Ödeme Alınırken Bir Sorun Oluştu. Abonelik oluşturulurken bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz."

Başına gelen ve çözebilen oldu mu?

Bana oldu ama kartın arkasındaki 3 haneli sayıyı yanlış giriyormuşum, düzeltince çalıştı.

Senin durumunda 3 farklı kartta yanlış bilgi girme ihtimalin pek yok bence. Kartların limitlerini ve online alışverişe açık olup olmadıklarını kontrol et bence.

• aschil kullanıcısına yanıt

Aynen ben de almıştım geçen sene. Bu sene bu fiyat hem de 4 taksit yapması hem güzel hem kötü.

Kötü yanı şunları düşündürmesi: Acaba satışlar çok mu kötü de bu kadar uygun fiyat ve koşulları sunuyorlar, bir kaç ay sonra dükkanı kapatıp gitmesinler, Rig'leri upgrade etmeyecekler mi dandik makinalar mı kullanacaklar? Ayrıca "3000 adet ile sınırlı" demişler. Eğer yalan söylemiyorlarsa ve bu fiyata bile 3000 hesap satamadılarsa durumlar çok kötü çünkü 1 haftadır halen kampanya bitmedi. 1 saatte bitmesi gerekirdi. Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

Yine de 1000 TL müthiş rakam, her türlü değer.Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

• drowen kullanıcısına yanıt

Hocam boosteroid'te GTA 5 oynadınız mı hiç multiplayerde akıcılık nasıl, ping durumu nasıl?

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Multiplay değil de hikayesini oynarken test etmiştim, hissedilir derecede gecikme vardı. Browser ile bağlanıp bakmam lazım bir de.

Şu sıralarda Edge Canary Browser ile Spider Man Remastered ve the First Descendant (online) oynuyorum, gayet akıcı ve full grafiklerde oynatıyor.

Bir olumsuz yönü, istediğiniz serverı seçemiyorsun, yakınındaki server dolu ise sıraya sokmak yerine seni uzak bir servera gönderebiliyor. Ben gece oynadığım için sorun yaşamadım pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 13 Kasım 2024; 7:12:53 >
  • Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

Defalarca bağlanmaya çalıştım gir çık gir çık ilk oyuna girebildiğimde çıkan uyarı, şaka gibi servis 1 lira bile vermeyin Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

• cekekli kullanıcısına yanıt
    Hala HDD kullandıklarının kanıtı.
  • Ağustos ayından beri GFN Globalde Ultimate kullanıyorum. İnanın aldığım 50ms Türkiye'de aldığım 8ms den daha akıcı. Tüm oyunları 120fps oynuyorum kaymak gibi. Arkadaşlarla CS oynuyoruz resmen adamı gözünden vuruyorum bu gecikmeyle.

Bence Ocak ayından itibaren Nvidia 2080leri teknik yetersizliklere sebep olduğu için kaldıracak. Bence özellikle yüksek bellek gerektiren Forspoken gibi oyunlar bu yüzden GFN'e gelemedi. Boosteroid base tierlarını kaldırdı çünkü Last of Us gibi oyunları o makinelerde çalıştırmak çok maliyetliydi.

Türkiye'deki servis sağlayıcı da can havliyle elindeki makineleri uygun fiyatlardan sunmaya çalışıyor. Bence yakın zamanda Avrupa fiyatından 4080 makineleri(Bulgaristan ve Polonya'daki kırpılmış 4080 varyantı) sunmaya başlayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerring -- 15 Kasım 2024; 19:5:32 >
  • Yine hdd'li makineler gelmeye başladı. Call of duty'de menülerde donmalar yaşıyorum.

• powerring kullanıcısına yanıt
    Boosteroid'te hala sorunlar var, 1 hafta kadar kullanınca birçok sorunu olduğunu gördüm, en büyük sorunu hem browserda hem de kendi yazılımında durup dururken oyunun uzun süreli donması. 1 yıllık almayı planlıyordum, ancak vazgeçtim.

Yerel GFN'a artık Ultimate paketler gelmeli ki sanırım paketler kısmında paylaştıkları "YAKINDA" sayfası bununla ilgili olmalı. Bu yüzden burada da indirimdeki 1 yıllık paket almaktan vazgeçtim. Beklemedeyim.
  • Nvidia GeForce Now [ANA KONU]
  • Pahalı ya.. bence değmez. Bilemiyorum fiyat algısı kalmadığı için... normal 999TL'lik paket her türlü değer.
  • Opera VPN ile Hollanda fiyatına baktım. Euro: 36.48. Hesaplayınca 65.78 Euro yapıyor. Sizce uygun değil mi?

Edit1: 6 Aylık paket için fiyat hesabı

Edit2: Tabi bunu da değerlendirmeye almak lazım 2025 için;

"At the start of next year, GeForce NOW will roll out a 100-hour monthly playtime allowance to continue providing exceptional quality and speed — as well as shorter queue times — for Performance and Ultimate members. This ample limit comfortably accommodates 94% of members, who typically enjoy the service well within this timeframe. Members can check out how much time they’ve spent in the cloud through their account portal (see screenshot example above).

Up to 15 hours of unused playtime will automatically roll over to the next month for members, and additional hours can be purchased at $2.99 for 15 additional hours of Performance, or $5.99 for 15 additional Ultimate hours."

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]
    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]nvıdıa blog
    Welcome to GeForce NOW Performance: Priority Members Get Instant Upgrade
    https://blogs.nvidia.com/blog/geforce-now-thursday-performance-membership/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelobb -- 19 Kasım 2024; 22:14:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

Sonunda getirdiler. Bir ara alıp denemek lazım

• Ultimate için ön kayıt yaptırdım, lansmanı beklemedeyim.

Not: Ön kayıt için ödeme yapılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 20 Kasım 2024; 10:55:2 >
  • 
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.