Şimdi Ara

Nvidia Geforce Now Paket kaybı Bufferbloat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Şu anda yaşadığım ve bir türlü çözemediğim Bufferbloat sorunum var tek derdim Nvidia GeForce Now kullanarak çöp bilgisayarımda oyun oynayabilmek.

Öncelikle sorunum GeForceNow Uygulamasında Paket kaybı hatası vermesiyle başladı Google Chrome Tarayıcısını kullanarak bu hatanın önüne geçip oyunları açabiliyorum ancak bit hızımdan dolayı tüm oyunlar 144p resmen

Konuyla ilgili ISS görüştüğümde 100Mbps internet kullandığımı altyapımın 75i karşıladığpını hızımı 50Mbps ye düşürürlerse sorunun çözüleceğini söylediler düşürdük ancak düzelmedi

Daha sonra sorunun modemden kaynaklı olabileceğini söylediler modem değiştirdim sorun yine çözülmedi

Modem üzerinden Qos ayarı yapmam gerektiğini söylediler tüm gerekli ayarları yaptım ancak hala daha sorum düzelmedi ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mı acaba?

• Merhaba, qos ayarı yapman gerektiğini düşünüyorum. Aynı ağda çok fazla cihaz var ve istek ve gönderiler yanlış dağıtılıyor.
  • Altyapı nedir.
    Paket ve hız kaybı çok fazla. Modem mağarada yada konfigürasyon da sorun var.
    Kablolu test sonucu nedir.
    Sonrasında çözüm bulunur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.