lan millet bir taneyi bulamıyor |
NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] (186. sayfa)
-
-
Ayrı bir konu açılması gereken kalitede testlerden birisi olmuş.
-
Birileri SLI/CF mı dedi
-
Bahsettiğim bu değil abi ayrıca mobonun rengi ne oyle cok uyumsuz bir sistem
-
Ekran kartlarını tam anlamı ile surmek isteniyorsa mecbur cift işlemcilere yonelmek gerekecek (PCI X16). Bu klastaki anakartlarda maalesef renl secme ozgurlugu olmuyor. Yıl olmus 2022 cıkardıgı kartlar hala yesil epoxi.
-
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153010173
İlgili mesajımda da bahsettiğim üzere; ''mümkün olduğunca az (hatta şu ana kadar paylaştıklarıma oranlarsak) hiç paylaşmamayı'' tercih ediyorum. Yoksa tabii ki leaklerin ardı arkası kesilmiyor.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152566760
2-3 ay önce paylaşmış olduğum mesajımdaki duruşum aynen devam etmektedir.
-
Acaba 4070 beklesem mi diye düşünurken iyi ki beklememisim. Eger leaklerdeki gibi 10gb vram koyacaklarsa gerçekten büyük hata yapıyor nvidia.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz yinede Q1 2023 gibi gorup ona gore plan yapalım. Bugunden yarına cıkacak kart degil bunlar. Sızıntılar ile hareket edilmeyecegini onceki tecrubelerimizde gormus olduk. Resmi lansman yapılsa bile kartların dagıtımı,bulunabilirlik durumu ve fiyat durumu goz onunde bulundurulması gereken konular.
-
Oyunu deneyebildiğim için rahatlıkla söyleyebiliyorum artık. Oyun inanılmaz saçmalamış optimizasyon konusunda. Yaklaşık 4 ay önce i7 5820k + 3060 ile oldukça detaylı (kendi şartlarım için) testlerin olduğu bir konu açmıştım ve F1 2021'e ciddi yer vermiştim. Açılabilecek her şey sonuna kadar açık dlsr 1440p'de 60 fps'yi görüyordu. F1 22'de ise 45-50 fps'lerde geziyor 1080p'de ray tracing açıkken. Allah'tan bu sene dlss işini çözmüşler de dlss ile ray tracing dahil her şey ultra 60fps'de milim kımıldamıyor (kırılma olduğu için vsync açık, kapatıp bakmaya üşendim vallahi). Geçen sene dlss kullanılamaz durumdaydı.
Gerçi havalar iyice ısındı ama, ilk defa bu oyunda ekran kartın 76-77 dereceleri görüp fanı bağırttığına şahit oldum. Güncel başka hiçbir oyunda fan sesini duyduğumu hatırlamıyorum. Düşük modda en fazla 70-71 dereceleri görüyorum genelde. En fazla 74'ü gördüm ki o gün de 29 derecede klimayı açmamıştım ve tezle uğraştığımdan kasam bir hayli kirli. Kısacası oyunun halt etmesi. Dlss ve rtx olan diğer oyunlarda böyle bariz bir durum henüz yok, en azından ben yaşamadım.
-
13.5k'ya 2. el 3080 10 GB iyi bir fiyat mı? Bu ay 2. el alan varsa bilgi verebilir mi?
-
fiyatlar 13000 14000 arasi su anda daha yuksekten satanlarda var ama bu fiyatlar iyi gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
videocardz.comNVIDIA GeForce RTX 3080/3090 series now come with free "Ghostwire: Tokyo" and Doom Eternal games - VideoCardz.comhttps://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3080-3090-series-now-come-with-free-ghostwire-tokyo-and-doom-eternal-games
*Kampanya seçili ürünlerde 12 Temmuz 2022 - 1 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 12 Temmuz 2022; 18:17:37 >
-
DLSS in yeni sürümü 2.4.6.0
İndirme linki(önceki sürümlerde mevcut) ;
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-dll/
DLSS destekleyen oyunlarda en güncel DLSS sürümünü otomatik olarak eklemek için DLSS Swapper isimli yazılıma ihtiyaç olacak. Bu sayede program üzerinden sistemde yüklü olan DLSS destekli oyunlara en güncel DLSS sürümü swap edilebiliyor. Örneğin ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 12 Temmuz 2022; 20:0:34 >
-
-
Arkadaşlar şuan 3070 ti kullanıyorum 2k monitorde bazen 4k tv takarım ama 2 çözünürlük kullanırım diyorum. 8GB Vram yetermi yetmez mi hala çok kararsızım bu yüzden 3080 veya 6900xt geçmek istiyorum ama yenı ekran kartlarıda cıkacak denıyor onları bekle dıyende var 3070 Ti her türlü yeter diyende var.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X