Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Levent Onay , aydnksvl , mageji Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.354
Cevap
258
Favori
377.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ahh o elpide yok mu NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

Mining dönemindeki şöhretini devam ettirecekse samsung G7'den isterük NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

az kaldı ;D hayırlısı işle kavuşuruz

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Daha hızlı satılması haricinde bir getirisi yok. Ayrıca Asus Türkiye oldukça lekeli bir servis . 2 -3 Yıl önce Türkiye 'ye ender gelen zamanın 70k lık monitörü için 6 ay uğraştırmışlardı arkadaşımı .

• Alkımm kullanıcısına yanıt

msi bilmem ama asus'un gerçekten de farklı bir algısı var.

adam mesela 4080 almıyor, asus diye aynı paraya 4070 alıyor. 2.elde de, sıfırda da böyle bir tercih yapabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 11 Ocak 2025; 23:18:29 >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt

Evet ben donanım alırken tasarıma bakıyorum. Mesela intel işlemci alacaktım. Sonra amd işlemciye baktım öyle girintili çıkıntılı falan tipi daha güzel. Gittim amd aldım. Sonra sırf büyük, güçlü gözüksün diye arctic sıvı soğutma aldım. Termale falan bakmadım. Ram seçimimde kingston oldu. Adı çok güzeldi. Taş gibi kral çağrışımı yapıyordu. Onu aldım. Sordum iyi markaymış zaten sorun yok. Anakartı da ışıklı mışıklı aldım öyle göze gelsin. Ekran kartını da tipine bakıp alıcam.

Ben öyle termale, malzeme kalitesine, performansa falan bakmıyorum. Göze güzel gözüküyorsa alıyorum. Sizin kadar çok bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipe falan hiç bakmam valla. Soğutmaya bakarım, uzunluğa bakarım o kadar. Sanki kasanın içine bakıyorum sürekli oyundayken. 3-5 fark yok ki fiyatlar arasında. Dünya kadar fark oluyor aynı fps için.

• niye frame gen düşmanısınız la, nerdeyse tüm oyunlarda 3 frame buffer var zaten (reflex açılmadıysa)

gecikmede öyle ahım şahım artmıyor yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

msi bilmem ama asus'un gerçekten de farklı bir algısı var.

adam mesela 4080 almıyor, asus diye aynı paraya 4070 alıyor. 2.elde de, sıfırda da böyle bir tercih yapabiliyor.

ASUS sapığı bizim millet şuan tuf 4080 var yeni kartlar gelecek diye whatsapp grubumuzda konuşuyoruz satma sakın oraya buraya ben alacağım diyor arkadaşlarım.Arkadaş diyorum sende 4070ti var gereksiz olur olsun diyor palit 4070ti o asus 4080 ile bir mi ? .İyi dedim naparsan yap  

1070-1080-1080ti-2080-2080ti-3080-3090 serilerinde arka arkaya hep msi kullandım belki 1 tanesi zotac olabilir tam emin değilim.

5090 almazsam 5080 de terciğim %90 MSI olacak SUPRIM SOC ile RTX 5080 16G GAMING TRIO OC WHITE -black arasında çok fark olursa trıo alır geçerim.Palit Nigaa versiyonu dursaydı ve arada fark olsaydı onu da alırdım. Gamerock 3080 çok güzel karttı pandemi zamanı 2 katı fiyatı ile geldiler aldılar evden yerine msi seahawk almıştım.

@Halikarnas Şakşakçısı Ben daha düzgün çalıştığı oyunu göremedim .En güncel Marvel rivals var mesela deneyin oda ne demek istediğimi anlayacaksınız.Online oyunlarda kullanıla bilecek bir şey değil şuan için. Ha yeni nesilde düzeltmişlerdir onu bilemiyoruz düzelmediyse kullanılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 11 Ocak 2025; 23:37:13 >

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Base fps 60'ı buluyorsa beni de pek rahatsız etmiyor. Genelinde iyi iş çıkarıyor. Rekabetçi oynanmıyorsa pek üzmüyor. Ki rekabetçi oyunlarda zaten ihtiyaç olmaz yüksek fps veriyorlar eski kartlarla bile.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

ben de şunlara bakarım:

1-fiyat

2-sorunsuzluk

3-zotac olmaması

• Alkımm kullanıcısına yanıt

msi asus giga'nın en büyük avantajı bana göre 3 sene garanti olayı... palit ise 2 sene garantili oluyor.

neyse bakalım bu nesilde neler göreceğiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: DarknessIsOurNewKingdom

Astral sizce de mukemmel olmamis mi? Beyaz renk hakkinda tahmini olan var mi? Asus tarafinda beyaz renk Strix 4090 daha mi gec tanitilmisti?

Alıntıları Göster

hocam baya iyi fakat dikey kullanımda eğer yanlardan hava akışı olan bir kasa varsa kartın arkasından çıkan hava ile içeri giren hava ile çakışma olacak ne kadar sağlıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 12 Ocak 2025; 0:10:5 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Evet, ben de merak edip biraz araştırdım, genel olarak önemli bir performans farkı olmayacağı, pcı4 ün bant genişliğinin fazla fazla yeterli olduğu ifade ediliyor. Ama birisi de demiş, belki 4060-4070 kartlarda fark edebilir diye.

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt

hasan şaş'ın bu konuyla ilgili bir sözü var:

"Galax 4 fanlı ekran kartı yapınca bir şey yok, Asus yapınca auuv!"  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 12 Ocak 2025; 0:30:32 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

:D :D

4000 serisinde birine bu konu hakkında soru sordum fakat bir geri dönüş alamamıştım

4lü galaxcılar varsa aydınlatsın bizi NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• O değil de biraz önce birşey dank etti, resmen Nvidia bize 2000$ a 5090 satacak, sonra da üstüne DLSS açtıracak ya la?   Lan oğlum 120K+ para bayılacaz en üst seviye kart aldık 4K için futureproof bilmemne falan diye, ama adam bize DLSS açman lazım diyor sunumunda, yapay zeka ile yalancı frame verecem sana demiyor mu?

• Ercello E kullanıcısına yanıt

Bu işteki tersliği uzun zamandır vurgulayıp duruyoruz ama tabi sakal yok... Bilen zaten bilip takdir ediyor, bilmeyen ne derece kafasına dank ediyor orası meçhul. Birisi de beni uyandırdı da, öyle kafama dank etmişti. Dlss'yi görüntü kalitesini iyileştiren bir şey zannediyordum.... NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

Zaten bu promosyonun, reklamın gücü sihir gibi bir şey. Promosyonun bir tarifi, normal şartlarda yapmayacağınızı yaptıran, düşünmeyeceğinizi düşündüren şeydir.....NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 12 Ocak 2025; 0:33:37 >
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt

Sitesinde yazmamışlar da daha büyük olduğunu bende düşünüyorum.Daha kalın oluyor hatta.Böyle giderse 400mm kasalara sığmayacak bu kartlar NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
  • Buraya yazılan ekran kartları grafik teknikleri bilenlerin yorumlarını okuyorum da, yani 16GB 4070 Ti SUPER yerine bir 4080 SUPER - 24GB 4090 almadık diye pişmanlık geliyor bünyeye.

5070 Ti - 5080 16GB olması can sıkıcı, keşke Ti Super - Super ile 20-24GB olacağını açıklasalar çok yakışırdı.

PCIE 5.0 olması eski 4.0 anakartları etkileyecek, full 5.0 hızı için yeni nesil anakart şart olacak.

PSU güç ihtiyacı 4090 için en az 1000W PSU olmalı diyenler var, 4080'e en az 850W. 5080 - 5090 kartları yüzünden yine PSU'larda ATX 3.0 yerine şimdi 3.1 standardı çıkarmışlar güç kaynağı yenileme meselesi dert olacak.

Tüm bunlara bakınca RTX 5xxx'den uzak dursak mesela, şu an hâlâ satışta olan sitelerden bir 4080 SUPER yada 4090 denk getirsek taksitle falan alsak mı kafada deli sorular.

Çok yeni bir 16GB 4070 Ti SUPER kullanıcısı olarak DLSS/DLAA/FSR pek sevmediğim kullanmadığım ayarlardır. Birçok oyunda DLSS:Açık/Quality olsa bile grafikler texture yüzeylerinde hep bir beyazımtırak parlaklık flu bulanıklık yapıyor gibi hissettiriyor tam net grafik detaylılığını engelliyor gibiydi. Genel grafik netliği derinliği detaylar anlamında DLSS/FSR:Kapalı sanki daha iyi sonuç veriyor kapalı tutardım hep.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.