Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (299. sayfa)

5 sn
6.040
Cevap
229
Favori
244.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamamıyla bilinçli monopoly olmayı sonuna kadar sömürüyorlar

• Rtx 5090 testlerine baktigimda ciddi sayida oyunda islemcilerin bu 2k cozunurlukte karta darbogaz yaptigini gozlemledim. Bu gelisim hiziyla 4k cozunurlukte de islemcilerin darbogaz yasatacagi gunler cok uzak degil gibi gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reoix -- 31 Ocak 2025; 13:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Aklima ucuza 4090 satanlar geldi. Kapmak lazımmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranızda 5090 alabilen var mı? 5 10 sayfa okudum ama satın alan göremedim. Sanırım 4090'nın başına gelenler buna da geldi, stok problemi var.

• Honey Badger kullanıcısına yanıt

90k'dan alan var 1 kişi vatan bilgisayar

Birkaç kişi 120k’ya Palit aldı. 1 kişi 90k’ya Asus TUF aldı. Onun dışında alan yok sanırım. Her yer 5080 dolu ama 5090 yok hiç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Türkiye'ye herhalde 50 tane filan girdi onların da çoğu palit falan. Dünya üzerinde zaten acaip az satışa sunuldu.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Adam Rog 4090 sattı ilk lansman gibi 50 Bine Rog :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Cok yanlis yapmis ama belki para ile alakali sorunu yoktur veya yeni seylerden heyecanlaniyor. O zaman sorun olmaz tabiki. Kendi mali ve parasi sonucta.

5080 ve 5090 undervolt yapan bir youtube kanali var mi ? Ben undervoltsuz ekran karti kullanmiyorum mesela. Ayni fps ve daha dusuk isi guc tuketimi yapiyor sonucta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paister P kullanıcısına yanıt

İzmir'deyseniz Bornova şubesinde bir tane görünüyor Vatan'da

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce RTX 5080 GAMING TRIO OC 16G GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-5080-gaming-trio-oc-16g-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html

Edit: Online stok da gelmiş. Sepete ekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 31 Ocak 2025; 14:20:49 >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Para sorunu yoksa bile insan kendisini kötü hisseder ondan dedim. 5090 almıştır bence 5080 üzer o adamı.

Uv lerini biliyorum hocam senin okudum çok, kartlar Uv ile çok iyi performans verir diye düşünüyorum.

• Para sorunu olmayan adam neden 5080 alsın? Çok saçma :)

Şu süpermen'i oynayan adam 2080ti aldıktan 2 ay sonra 3080 çıkınca benzer muhabbet dönmüştü kötü hissetmiştir kendini filan diye onu hatırlattı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakaramak -- 31 Ocak 2025; 14:33:32 >
  • Paper lunch. Kağıt üstünde piyasaya çıktı deri ceketli işini bilir. Yok çekip milleti hırslandırmada üstüne yok. Stoklar artınca hırslanmış deri ceket lobisi hemen biter diye alır ve olay kapanır. Deri ceket win - al satçı win - deri ceket lobisi lose.

• şu fiyatlara bak

stok var

maks 2200 dolar olan kartı kaçtan satıyorlar

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
  • SECourses kullanıcısına yanıt

Scalperlara gerek yok bizim firmalar o işi hallediyor zaten.

• SECourses kullanıcısına yanıt
    Bunlar dün 119.90'dan GameGaraj dan 5090 stoklarını bitirenler hocam. 1 Günde oturduğun yerden 40-50k oh ne akaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 31 Ocak 2025; 14:45:40 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt

Bu kartlar nasılsa daha ucuza gelmeyecek mi? Ben dün game garajdan aldığım halde iptal ettim, 120 bile bana pahalı geldi, palit için. Şimdi kim alacak bunu 160 tan.

• Kart fiyatlarından dolayı olsa gerek işin yazılım kısmı biraz geri planda kalsada Nvidia son güncelemesiyle Nvidia uygulamasına Smooth Motion adı altında yeni bir özellik eklemiş. Smooth Motion AMD' in Fluid Motion özelliğine yanıt olarak gelen ve DLSS desteklemeyen yada DLSS Süper Çözünürlük destekleyip Frame Generation bulunmayan oyunlarda yapay zeka destekli kare oluşturma sağlıyor. Böylece her oyunda ek kare üretimi ve beraberinde ek performans kazanımı mevcut, sadece 50 serisine özel olan Smooth Motion Nvidia' ın resmi açıklamasıyla birlikte 40 serisi kartlarada gelecek. 

• silence2008 S kullanıcısına yanıt

Dostum seni takip ettiğim kadarıyla alıyorsun zaten, para sıkıntın yok gibi, neden hala pahalı ucuz girişiyorsun? Bu arada o palit hareketin hala beni çok üzüyor.

• 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.