Aslında o olay öyle değil sistemi 1 yıl içinde kendisi tek tek topladı ama vakti olmadığı için kuramadı . Sanılanın aksine Henry Cavill tam olarak bizden biri ama mesleği gereği hobisini yaşayamıyor yazık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (302. sayfa)
-
-
Bence sorun tamamen alanlar da 50 binlik karta 60 verip alıyorsa onun sorunu
-
Desyedin ben alırdım senden 5090'ı.. Üzüldüm..
-
Ama işte bazı merciler dikkate aldılar, bazıları ise geçiştirdi. Almamak tabii ki tepki ama fazlasını da denedim, vicdanım rahat. Ürün de sepetimde duruyor, Hepsiburada “sepetinizde bekletin” dedi. Arıyorlar ara ara bakalım. Belki ürünü satıştan kaldırırlar. O bile bir tepki olur benim için. Sonuçta HB aynı ürünü yarı fiyatına sattı. Onu da belli ettim yazışmam da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam gaming trio ile ilgili bi inceleme bi şey bulabildiniz mi ben hala bulamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tabii haklısınız ama buradaki durum bambaşka, bu satıcı şu anda HB de bu ürünü satan tek kişi, ürün piyasada yaygın değil, HB de ise başka kimseye ait ilan yok. Kendisi bu durumu kötüye kullanıyor.
Bunun sonucunu öğrenmek isterim şahsen. Şikayet içeriğinde ne dediniz?
-
Ben aslında şunu sormuştum. Ön siparişle zaten çoğu siteden alınıyor. Gerçekten stoktan satış var mıydı? Yoksa ön sipariş olarak mı aldınız?
-
-
Hocam sizin 5000 serisi fiyat tahminleriniz tuttu mu? 150 Sayfa filan geride size yemek ısmarlayacaklardı öyle birşeyler okumuştum. Hayırlı olsun bu arada kartınız.
-
Yok o güzel arkadaşa ben yemek ısmarlayacağım, aslında benim tahminim tuttu ama kendisi Vatan Bilgisayar Cevizlibağ dan oldukça uyguna aldı. O yüzden kaybettim ☺️
İnsanlara "ekranına ekmek banabilirsin" diyen birinden saygı öğrenecek değilim sevgili "troll" dostum. Karşısındaki insanın maddi durumu, sosyo ekonomik durumunu bilmeden saygısızca "150k'ya 5090 alacak biri gibi durmuyorsun" diyen birine aynı şekilde cevap verilmiştir nasıl gelirsen öyle cevap alırsın.
Sana gelince, 5090 200 Bin olacak bilmem ne diyip 120k'ya açık ara en leş kartı almışsın ki aldığına da inanmıyorum tamamen bomboş tartışma yaratmak için burdasın kanıt göster bakalım.
-
Fiyatlar için bir tahmininiz var mı ? 5080ler Birkaç aya olması gereken rakamlara iner mi ?
-
Hayır stok vardı çünkü benim yapmadığımı arkadaşım yaptı aldı şuan kargo da hatta o yurt içi ile geldiğinden bugün alma şansı var depoya gitti şimdi. Ben Aras kargo diye bekliyorum ürün İzmir’e gitmiş yarın anca gelir .
Benim kafamdaki senaryo 8-9 ay içinde 5080 ti süper gibi bir ürün geleceği yönünde 5090 öyle bir fiyatta ki her ay sırf sahip olduğum için 7300 tl kaydediyorum . Hiç mantıklı değil sırf inadımdan almadım Astral almam almam diye forumda yazdım durdum topa tutarlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aç gözlü satıcılar oldugu sürece çok zor itoyna sitesi %35 komisyon ile satıyor gerisini sen düşün D:
-
Dostum rica ediyorum, özelden devam edin münakaşaya ya da engelleyin birbirinizi 🙏
Şu an fiyatları konuşmak için erken. Ortada kart yok zaten.
Mart-nisan aylarını beklemek lazım gerçek fiyatlar için. O da nvidia lütfedip kart gönderirse ve bu tüm dünya için geçerli. Nvidia, 5090 göndermiyor hiçbir yere ve bu şartlarda fiyatlar saçmalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 31 Ocak 2025; 16:38:30 >
Onu bulamadım ama şunu buldum ; Suprim ile Vanguard arasındaki blok farkı 3.2 cm ve 750 gram buna karşılık performans ve sıcaklık farlı 1-2 derece . Bu mantıkla Vanguard Trıo arası 420 gram en kötü senaryoda Vanguard dan 2 derece daha sıcak bir kart olabilir . Kötü çıkarsa çıldırırım çünkü Vanguard alabilirdim sonra beyaz alayım diye iptal edip siyah aldım birde o sırası stock bitti .
Nerede 137 bin?
-
Arkadaşlar hakikaten 2.000 dolara RTX 5080, 4.000 Dolara da RTX 5090 mı alıyorsunuz. Bir de alınan kartlar Palit veya Asus'un düşük tier kartları.
Arkadaşlar siz bu fiyatlardan bu ürünleri alırsanız niye daha düşük fiyata satsınlar ki? Asus TUF 5090'ı 90 K'ya alan bir arkadaş vardı. O fiyat civarında olması gerekir Palit 5090'ların.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X