8700k kurtarır mı hocam 5080 ile 4k da < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (396. sayfa)
-
-
nerden geçtiniz hocam
-
Ben de benzer setupla oynuyorum. 7700x-4090 vardı işlemciyi 5090 için önden 9800x3d’e yükselttim dlss’li fps’lerde %10-15 artış oldu. Sizde daha belirgin olacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nereden ne kadara?
Hocam kapandı zaten sonuncuydu bide rica minnet yaptırdım isim vermeyim.Rog astral 5090 140k ya aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5700x3d 4k'da rtx 5080 ile sıkıntı yaşatır mı ?
-
bottleneck calculator %0,3 diyor.
5080 olmadığından 4080 super olarak baktım.
-
Hangi oyunlarda fps drop alıyorsunuz?
Teslim 28 Şubat mı?
Pubg cs go 2 wukong gibi oyunlarda ama genel olarak bakilirsa her oyunda ara ara %1 fps drop dusuklugu oluyor.Bunuda suna bagliyorum ekran karti yeni oldugu icin shaders ve harita yuklemeleri oluyor sonradan duzelicektir diye umuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ufuq010101Pubg cs go 2 wukong gibi oyunlarda ama genel olarak bakilirsa her oyunda ara ara %1 fps drop dusuklugu oluyor.Bunuda suna bagliyorum ekran karti yeni oldugu icin shaders ve harita yuklemeleri oluyor sonradan duzelicektir diye umuyorum
Afterburner açık şekilde oynuyorsan ve işlemci AMD ise, Afterburner yüzünden olma ihtimali var.
-
Hocam 28 Şubatta trde olacak kartlar sipariş geçen firmaların genel merkezlerine gelecek araya hafta sonu giriyor 3-4-5 Mart'ta teslimler başlar şubelerin lokasyonuna göre
Yaşarsın. 4K da x3D'nin neredeyse hiç bir önemi yok, dolayısıyla sen 5080 gibi bir kartı 5700 le kullanmaya çalışacaksın. Üzer.
-
Asus 5090 Astral fiyatını 2800$ den 3100$ e çekmiş Asus... Ne yapıyor bu Astral merak ediyorum gerçekten. Asus iyice zıvanadan çıkmaya başladı. Bir Asuscu olarak, milleti iyice uzaklaştırmaya çalışıyor kendinden.
-
-
4k özelinde işlemcinin pekde öyle aman aman bi önemi olmuyor.
tabi online oyun oynamıyorsan cpu istiyen
www.techpowerup.comhttps://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-7-9800x3d/20.html -
4080 nin tadını 9800x3d kurunca aldım 5600x vardı 4 k da bir şeyler hep eksikti takılma fazla fps düşüşü vs yaşıyordum her oyunda olmasa bile, ama 9800x3d kurduktan sonra 4k ultrada fps nin düşüşünü hiç hissetmedim büyük ihtimalle %1 lik fps yi çok olumlu etkilediği için rahatladı, emılatör de Nintendo oyunlarını da olabilecek en yüksek seviyede akıcı oynamama neden oldu 5600x varken sıkıntı çoktuquote:
Orijinalden alıntı: ash2ash dust2dust5700x3d 4k'da rtx 5080 ile sıkıntı yaşatır mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 9 Şubat 2025; 18:14:28 >
Evet ama bu eski ve zayıf bir işlemci kullanabileceğin anlamına da gelmiyor. 5700x3D gerçekten performans kayıpları yaşatır. DDR4 bir sistem olması da cabası. Yoksa al bedavaya bir kasa, bas 5090'ı 4K için, değil yani...
Orada demek istenen, 9950x'e gerek yok 4K oynayacaksan, abartma, git adam gibi bi 9700, 7700 ya da muadil bir 14700 sınıfı intel al onlarda işini görür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X