Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hakaramak , Hakaramak , pathofneo Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.080
Cevap
258
Favori
362.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tarih yazmıyor ki hocam net olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt

@cimer @emliyet @ fbi @cia :D

• tricky1183 T kullanıcısına yanıt

Linklediğin videonun ilk commenti dosya editiyle yapılabildiğini söylemiş Asus programında.

Scaling yok doğru düzgün. 5090 da core dan yürüyor artık. + 2000 i geçmenin bir anlamı yok yani NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

HOF da birçok +2000 basan kullanıcı + 3000 basanları geçmiş. Bakarsanız HOF tablosuna..

• drages kullanıcısına yanıt

Maalesef denedim

olmuyor

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt

Merak… insani farkli seylere sevkedebiliyor

• Pardon yanlis anlamisim asus ta denemedim ama asus kullanmak istemedigim icin denemedim bir bakayim en azindan oluyorsa yapar rahatlarim :)

• 4000 serisinden 5000 serisine geçmek için multi frame generation ve reflex 2 harici önemli bir teknoloji var mı? Varsa bunun için geçilmeye değer mi?

• İnternetteki incelemelerde de benim yaşadığım durum mevcut. GPU kullanımı %99 kartın çektiği watt 204 ve verdiği FPS düşük.

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt

Hocam bu durumu sadece oyunlarda mi yasiyorsunuz? Mesela furmark acip baktiniz mi?

Evet hocam FurMark'ta da 260W çekiyor bazen bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor falan. Driver ve BIOS'ları bekliyorum bakalım ama burada kimsede bu sorun yok galiba.

• Xit kullanıcısına yanıt

Yok, diğer tüm teknolojileri 40 serisi kullanabiliyor.

Her yeni nesilde kart değiştiren biri olarak bu nesilde 4090 satıp üzerine iki kat masraf ederek 5090 almal için bir neden bulamadım.

6080 yada 6090 gelene kadar 4090 ile devam.

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt

Ilginc, herhalde psu’nun orjinal diger power kablosu ile degistirip de denemissindir. Acaba msi after burner da power limiti %111 ‘e getirseniz de mi bir degisiklik olmuyor?

• mcake± kullanıcısına yanıt

@mcake±

Sadece gönderici AMAZON olsa dahi evet belki bi’ muhatap bulunabilir de işin içerisinde sadece DFS (satıcı-gönderici) varsa gözlemlerim ve çevremden de bizatihi işittiklerim bu şekildedir.

En nihayetinde tüm iyi niyetimle bi’ uyarıda bulunma gereği hissettim. Umarım zamanı geldiğinde bu mesajımın linkini konu içerisinde tekrar yönlendirmek durumunda kalmam ne diyelim…

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Hala şu Nvidia sitesindeki lansman fiyatının bi geçerliliği olduğunu anlayamadı insanlar. 4000 serisinde de aynı muhabbet vardı, anlatıyorsun, yazıyorsun hala paylaşılıyor. Göstermelik birkaç kart satılıyor ilk çıkışta bu fiyata, hepsi bu..

• EcZaNeT kullanıcısına yanıt

@EcZaNeT

Bizatihi tanıdığınız ise herhalde (doğal olarak) bir şekilde çözersiniz zaten, asıl sıkıntı rastgele ve özellikle de uzak mesafeden alışveriş yapacakların (olası hatta örneği de olan) ne durumlara düşeceğidir… :)

Gerek forumda gerek diğer platformlarda gerekse de (yukarıda belirttiğim) direkt tanık olduğum yaşananlar neticesinde hazır lafı geçmişken süreç hakkında uyarıda bulunmak istedim.

Zaten “özellikle belirttiğim üzere” yetkili distribütör malı aldıktan sonra en azından adam gibi bi’ muhatabınız olur + yeri geldiğinde hak arayacağınız zaman gene (özellikle maddi açıdan) bi’ karşılık bulabilirsiniz veyahut en kötü bulabilme ihtimaliniz en üst noktada olur.

Ben şahsen almam da hadi aldım sonradan satacağım diyelim (direkt DFS vb. ürünü ise) özellikle ama özellikle doğru bir satış ahlakı gereği “DFS vb. firmaların kendi garantisindedir” şeklinde belirtirim zira distribütör haricinde getirilen/getirilecek malların marka tarafında da herhangi bir karşılığı yoktur. Ha tabii ilgili markayla iletişimde olup, onların rızası dahilinde ürün ithal edilme gibi bi’ durum yoksa…

Ne diyelim hayırlısı olsun, umarım herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Alınan modelin ederi falan kesinlikle bu değil de piyasa şartları işte…

• Snac Twingum kullanıcısına yanıt

@Snac Twingum

İlgili mesajı cevapladığınızdan anladığım kadarıyla sorunlu gelen ürünler DFS malları idi doğru mudur?

Sonradan yazdıklarınızı da okudum, iade etmeyip bir şekilde kendiniz halledeceğinizi dile getirmişsiniz de özellikle (hadi standart olarak addedelim) birçok SK’nın bu gibi durumlara prim vermemesi yerinde ve akıllıca olacaktır.

Sizin durumunuzu ve yapmak istediklerinizi az çok anlıyorum ve belli bi’ ölçüde anlayışla da karşılıyorum lakin pek tabii (özellikle de tecrübesi bulunmayan) SK’ların takınması gereken tavırlar NŞA bellidir.

En nihayetinde hazır lafı geçmişken bunları belirtmeniz son derece iyi oldu diyebiliriz.

• legendwarior3 L kullanıcısına yanıt

novada stok yakalayabiliyor musunuz ? mevcut ürünlerdede hiç stok yakalayamadım henüz ben.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

Öyle sorun olmaması lazım, eskiden beri çok yüksek miktardaki ürünleri aldık geldi Amazon'dan, ptt kargo ile geliyor zaten, geldiğinde de ilave fiyat çıkarsa onu ödüyorsunuz veya zaten önceden fazla fazla gümrük vs. fiyatını siparişe dahil ediyor Amazon, ptt kargoda sorun olmuyor ve kapınıza kadar geliyordu, fazla alınan miktar olursa da iade ediyordu Amazon. Böyle küçük miktarlarda sorun olması çok yeni ve garip bir durum. Nasıl olmuş ki böyle? Muhtemelen yeni duruma adapte olamadılar, Amazon'a bildirin, kısa zamanda düzelmesi lazım.

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.