Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
8.138
Cevap
256
Favori
332.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ona katılıyorum hocam, ben sadece Yurtdışı - Tr fiyatı üzerinden kıyas yaptım, sadece bazı kartların yurtdışına göre çok da fahiş olmadığını belirtmek istedim. Anlattığınız olayın özünde ben de hemfikirim. Dediğiniz gibi 4090 ın tepe modellerinden Rog Strix 2000 usd bandına satıldı.

• Benim iş ve oyun oynadığım PC 4 yıldır aynı ve fazlası ile iş görüyor, boğazımı sıkmıyorlarsa gidip oyun için fahiş fiyata ekran kartı almam. Bana göre nvidia zaten rakibi olmadığı MSRP fiyatını yüksek tutabiliyor yoksa 5090 1700$'dan fazla etmez.

Apple, Samsung gibi markaların fiyat politikası ile sunduklarına bakarsak, Samsung'un 2021 s21 Exynos 2100 ve Qualcomm Snapdragon 888 kullanıyordu MSRP fiyatı 799$, tek çekirdek 1100 çoklu 3700 küsür puan alıyordu, şimdi s25 Snapdragon 8 Elite MSRP fiyatı 799$ tekli çekirdek 3000~ çoklu çekirdek 9000~küsür puan alıyor, %130 fazla performans farkı var fakat fiyat aynı çünkü rekabet var. Ayrıca çoğu marka performans ile birlikte verimliliği daha iyi hale getirirken nvidia bu konuda da gelişme göstermiyor, performans ile doğru orantıda elektik tüketimi de artıyor bu gidişle nvidia kullananlar ileride nükleer reaktör almak zorunda kalacak.

Bu arada zenginsen paran varsa 300bin lira da verebilirsin buna bir şey diyemem zira zengin adam için bir saat parası bile değil, biz gariban muhabbeti yapıyoruz bakma sen :)

Alanlara hayırlı olsun.

@zartzurt456

@QuasarFX

• Hepsiburada ilk gün aldığım astral 5080 i söz verdiği gibi 7 şubat kargoladı ve bu sabah teslim etti. Umarım herkes kartlarına kavuşur en kısa zamanda 🙏🏼

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thathurts kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, kaça almıştınız

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

daha öncedende DFS den çok mal aldım neredeyse 20 yıldır tanırım.. Ankara meşrutiyet caddesinde küçük bir dükkanken TR ye ilk silverstone ve enermax Psu ları getiriyorlardı.. İnşallah problem olmaz ama kendi sitelerinde hiç rtx 5080 - 5090 yok muhtemelen onlar getirse bağıra bağıra satmaya çalışırlardı bi önceki jenerasyon kendilerinden Zotac airo extreme RTX 4090 aldım onu kendileri ithal etmişlerdi biliyorum.. hatta kendi siteleri üzerindendi o alışverişim..

• M.S .T kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/asus-rtx-4090-tuf-gaming-oc-24gb--160548148

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam astral testlerini yapıp bilgilendirirsen sevinirim bende de var ama bi farklılık varmı görmek istiyorum

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

70 i baglayıp test etmeden almak isteyen varsa güzel fiyat :D

• KuaSar34 K kullanıcısına yanıt

74.3 e geldi hocam 1.000 tl bonus kazandırdı hatta 73.3 e gelmiş oldu az önce silent hill 2 denedim herşey maxta 4kda 90-100 fps gibi bir sonuç alıyor

hocam pubg falan varsa bi denermisin %1 fps drop sonuçları varsa atabilrimisin

• EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Hiç sıkıntı olmaz 30 yıllık firma ne firmalar geldi geçti halaa ayaktalar. Milletin bilip bilmeden yazdıklarını kaale bile almayın. Piyasadaki meşhur büyük firmaların çoğu da dfs nin ithal ettiği ürünleri alıp satıyor.

Kendi sitelerinde yoksa direkt distribütör den geliyordur. Yazılımların da bir çok distribütör ün stok modülü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 8 Şubat 2025; 18:46:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt

Ayni ups ile ben problem yaşıyordum. Bilginiz olsun. Bu ups sinüs dalgalarını simule olarak veriyor ve merdiven gibi bir dalga egrisi var. Şuanda anladığım kadarıyla sizin sorun UPS kaynakli değil ama olurda PSU yu degistirdiginiz ups kaynaklı ozellikle ups batarya modundayken PSU dan sesler duyarsaniz bilin ki sorun UPS ten kaynaklanıyor.

• EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    Umarım sorun yaşamazsın. Hayırlı olsun.
    Ben daha yeni Msi x870 tomahawk ve 9800x3d aldım. (Amazon üzerinden)
    9800x3d yerine 7800x3d geldi. Geri iade yolladım. İade miktarı banka provizyonunda büyük ihtimal sorun çıkmaz.
    Anakart daha önce açılmış büyük ihtimal, neden büyük ihtimalle çünkü cpu fan yuvasında eğirilik vardı. İade etmedim ama iade kısmına işlemciyi tekrar satın alıp gelince karar vereceğim. 1 hafta 10 gün uzayan bir süreç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 8 Şubat 2025; 20:7:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4070s almıştım iade ettim. 20bine 5070 bekliyorum gelsin bakalım

• Snac Twingum kullanıcısına yanıt

Adamlardan 0 2 ürün aldın ve biri yanlış biri de kullanılmış hem de hasarlı mı geldi? Bunun üzerine anakartı da geri yollamadın mı?

Neden? Çok mu ucuza aldın? Böyle bir şey yaşasam adamlardan para iadesi alır, bir daha da muhattap olmam.

• drages kullanıcısına yanıt
    İyice süreç uzatmamak, pek sıkıntı çıkacağını sanmiyorum. Öncesinde Pc sektöründe hem toplama, hem anakart üzerinde parça değiştirme işlemlerini bol yaptığımdan bakinca az/çok sorun çıkıp çıkmayacağıni anlayabiliyorum. Parça değiştirme derken anakart üzerindeki parçaları ram/cpu vs değil. 10 sene üzeri bir tecrübe yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 8 Şubat 2025; 20:14:35 >
  • Snac Twingum kullanıcısına yanıt

Olay senin duruma bakış açın değil burada aslında, adamların çalışma disiplini. Yani sen sıfır bir alet parası verip aldın mı? Sana ne geldi? Durum bu. Belki adamlar 7800x3D yi de yersen diye yolladı. Zaten piyasada olmayan bir işlemci, sana sıfırı gelmemiş bile olabilir. Anlatabiliyor muyum sıkıntıyı?

• drages kullanıcısına yanıt
    İşte sen olaya kutu açılmış o zaman sıfır değil diye bakıyorsun. Benim ise sıfır bakış açım daha geniş... yani aslında olay tamamen benim bakış açım, başkası dediğin gibi a-u der iade olarak yollar.

Neyse forumu rahatsız etmiyim. Cevap yazma ihtiyacı duyarsan DM açık olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 8 Şubat 2025; 20:19:48 >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt

35-40 arası olacak fiyatı

• selamlar dostlar 2 tane 3090 sattım 45 bin para geçti elime üstüne de 20 daha koyabilirim 5080 alacağım. Palit gamerock hesaplı duruyor diğerlerine göre fakat soğutma veya fan sesi konusunda nasıl acaba bilemiyorum. Birde benim kasa beyaz olduğu için siyah kartta almak istemiyorum pek açıkcası. şuan hiç beyaz 5080 göremedim beklemeli mi yoksa siyahda olsa palit gamerock alınmalımı ?

• 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.