Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
8.138
Cevap
256
Favori
332.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olayda Nvidia birinci sorumlu, sadece biz de değil bir sürü ülkede fiyatların msrp ile alakası yok. Koskoca firmanın yaptığı çakallık, 5070 Ti ve Radeon 9070Xt çıkışı başka ülkelerde dengeleri bozabilir.

Bizim ülkemizde bilinçli kullanıcı sayısı tartışmalı olduğu için bizde durum belirsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerospace kullanıcısına yanıt

hep bu amd yüzünden :) intelin kafasına vurduğu gibi şunlarında kafasına 9000 serisi ile vursa çok güzel olacak. tepe model çıkarsınlar 9090xt filan dite 5090 dan %10 güçsüz olsa bile gider onu alırım.

o kadar kuruldum nvidia nın bu aç gözlü haraketlerine

• nnemesiss12 N kullanıcısına yanıt

hangi vergiyi eklersen ekle nvidia'nın döviz fiyatlarının üstüne yine bu satılan fiyatlara denk gelmiyor. insanların gözünün içine baka baka yani

• Kuzgun091 kullanıcısına yanıt

sağdan soldan ikna etmeye çalışıyorlar ama almıyorum 5070 ti bekliyorum

o da kazık çıkarsa almam boykot ederim

az bi AI zevkimiz vardı birkaç ay daha bekleyiveririm 150kyı bi ekran kartına vermek ömrümde gördüğüm en büyük deliliklerden birisi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 8 Şubat 2025; 15:55:42 >
  • 60k ya amazondan satıcısı DFS olan palit gamerock rtx 5080 siparişi verdim.. GPU da rekabet yok TL sürekli değer kaybediyor durumun bundan daha iyi olacagını sanmam ..

• Konu basit: AL MA YA CAK SI NIZ. Sadece bizim millet değil, herkes hayatında gpu görmemiş gibi davranıyor. 6000 serisinde de aynısı olacak 7000 de de. Nvidia Apple a bağladı bu konuda. Iphone stratejisi uyguluyor. Stokta yok sıraya geç adını yazdır iphone bekle modelini Nvidia gpularında görüyoruz. Sonumuz sancılı ya hayırlısı bakalım….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ne zaman sipariş geçtiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

bir şey çıkmayacak olsa bile nvidia'yaya sosyal medya hesabından türkiye'deki satış ortaklarındaki acımasız saçma sapan fahiş fiyatları şikayet ettim.

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

bugun geçtim .. bakalım pazartesi salı gelir

• itopya da beyaz msi 5080 stok girilmiş

ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC WHITE 16GB GDDR7 DLSS 4 256 Bit Ekran Karti | ITOPYA
    https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-5080-16g-gaming-trio-oc-white-16gb-gddr7-dlss-4-256-bit-ekran-karti_u28112
  • Alkımm kullanıcısına yanıt

Kaçlık ups var.Ups lerin en kötü yanı ömürleri çok düşük.Bir süreden sonra aküleri çok kolay ölüyor.

İyi yakalamışsın.

Palit Gamerock iyi güzel 16 fazlı devre yapılı ama Msi ve Asus gibi 3 yıl garantili vermemesi kötü, yurt dışında 5 yıl garantili bir model bu arada
    .
    62 bin tl gibiydi Msi Gaming trio tabi ilk günleri.

• Agra2b A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

TL bazında bakmayın ben alır paramı usdt alırım zamanı gelince de bozar kart alırım TL değer kaybetmesi beni etkilemez. Şimdi vereceğim TLyi o zaman veririm.

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

APC BVX2200LI APC Easy UPS 2200VA 2 adet var biri sadece kasaya bağlı diğeri monitörler ve ışık sistemine bağlı 2024 temmuz da 0 olarak aldım onları inceledim sağlamlar. Kesin eminim artık 6600xt ile bu olay yaşanmıyor demek ki 600 w civarı toplam bir yüke girdiğimde o ses yapıp durma olayı var.Ya kullanan arkadaşlar 600w ı hiç aşmadı yada bende ki psu da bir sıkıntı var(buda olası değil bir kaç örneğini atmıştı forumdan arkadaş reddite bir den fazla konu var ).Şuan zarar vermeyeceğine inandığım için kullanıyorum ama 5090 aldığımda değiştiririm .Gönder servis ile uğraş çekilecek çile değil 2.yedek ürün olarak koyarım çok pahalıya almadım zaten ederi buymuş.

Bir ara 5080 den şüphelendim hani güç dalgalanması yaratıp mı bu olayı tetikliyor bunu da anlamak şuan zor.Malum onun kadar güç çeken bir kart yok elimde arkadaşımdan 5090 nı isteye bilirim ama onunla kumar oynamak ta gelmedi içimden .  Herifin astral 5090 nı bozsak para ile de çözemeyiz ürün yok.

• Psu tam marka model nedir Alkım hocam bendede FSP 1000w Pci 5.0 olan gold versiyon var aynısını

@EcZaNeT

DFS’nin kendi getirdiği mal falan değildir umarım?

Geçmişteki birtakım son derece olumsuz vukuatlarına nazaran direkt yetkili distribütörden temin edip satıyorlarsa ne ala da bu denli (kısmen) yüksek tutarlardaki ürünler için sadece onların ağzına kaldıysanız vay halinize…

Böyle bi’ senaryoda ilgili üründe herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için adeta her daim tetikte olunması elzemdir ve faydanıza olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt

Amazon üzerinden almış. Bir sıkıntı olursa ortalığı karıştırır, bir şekilde çözülür...

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Fsp Hydro PTM PRO 1650Watt ATX 3.1 GEN-5 (PCIe5.0) 80+ Platinum Plus

Alalı 1 ayı geçiyor ama 5xxx serisi ile kurarım diye kenarda bekliyordu iade süresi de geçti tabi ki .Amazon gönderin biz bu seferlik kabul ederiz dedi gerçi de yerine ürün bulmakta sıkıntı. Dün ya da sabah artık sanırım 20 saatir kasayı söküp söküp geri topluyorum deniyorum şuan o sesi duymadım. Ya tesadüf yada zamanla geçti yada sonra dan tekrar çıkacak. Her şekilde saldım yeni psu bakıyorum Cooler Master V Platinum V2 1300W 80+ Platinum Full Modüler ATX 3.1 PCIE 5.1 siparişi geçtim gelsin takarım yedek olarak koyarım bunu da lazım oluyor kimi zaman.Bir daha da bildiğimden şaşmam KASA-PSU-Monitör neyse parası vereceksin en iyisini alacaksın en uzun süre giden ürünler ama problemleri çekilmiyor.

5080 den oluyor diyeceğim eski 1000v yi taktım onda sıkıntı yoktu gerçi ben onun 12 yıldır sesini bile duymadığımdan unuttum kaldı öyle.Şans işte bizi buldu sorunsuz kullanan da var benim gibi redditte kafayı yiyen de.

• Bana rtx 4090 satmak isteyen var mı?

• 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.