< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 12 Şubat 2025; 11:46:15 > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (426. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Tükendi maalesef.
-
Bunları scalperlar alıyordur kesin zaten.
-
Ben sinerjiden almistim iptal ettim stok acilabilir sinerjiden 5090 icin
-
bende iptal ettim sinerjiyi
-
bu yanma muhabetlerinden sonra bilemedim giriş seviyesi 5090 kartlar ne kadar güvenli olur
-
Aynı problem 4090 devre tasarımında da var, 12vhpwr'ın güvenli olduğu tek seri rtx 30
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunb oynayanları bilmem ama iş için devamlı çalıştıran adamlar rahat uyuyamaz. Şahsen şu anda Astral bile alsan çok farklı bir durum değil gibi gözüküyor.
Kullanılmış bir 4090 alıp hayatıma devam etmeyi düşünüyorum şuan deli bir şekilde.
-
Şimdi bu 12v2x6 kablo mu en güvenilir?
Daha olmazsa SUPRIM veya Vanguard alabilirsem undervolt uygulamayı düşünüyorum.
-
Astral testlerde soket kısmı en soğuk olan kart görünüyor, üstteki fanın oraya odaklandığı muhabbeti hatırlıyorum pnla ilgili olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her kartla undervolt uygulanmalı zaten. Bunun genel bir işlem olması gerekli kullanıcılar için. Hem CPU and GPU.
-
5090 sorunlu 5080 16 gb ne biçim bir seri bu alınabilir kart yok doğru düzgün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9XX serisinden beri gelmiş en berbat nesil gpu lar 5xxx serisi çıktı. Hem gelişim az hem fiyat pahalı birde muhtelif sorunlar var driver ve sıcaklıkla alakalı.
-
5080 TI veya S beklemek en iyisi. 5090 aşırı pahalı ve 5080 de 16 GB ile 70 K kesinlikle etmez. 45 K'ya 16 GB 5070 TI çok daha mantıklı.
-
koray birand 5090 astralı iş için günde 12 saat felan kullanıyor ısı ya da ses sorunu olmamış
Koray Birandyoutube
RTX 5090 İçerik Üreticiler İçin Detaylı İncelemehttps://www.youtube.com/watch?si=traK71xrsln-HRoR&v=pcqujWLHkQA&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
12v2x6 kullansanız bile sorunu çözemezsiniz, 4090 5090 için yanma ihtimali her zaman var tabi 4090'da tdp faktörüyle bu ihtimal daha düşük. 4090-5090 tarafında asus matrix-astal için yine problemi tam anlamıyla çözemese de, akım gereğinden fazla olursa uyarı devresi koymuş. Revizyon gelene kadar şimdilik bilinen en güvenli kart bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sponsorlu içerik sonuçta :) negatif yönlerini söyleyemez fazla
-
Bu arkadaş bu işin profesyoneli YouTube er değil ciddi bir eksi yanı olsa söylerdi ki aslında güç tüketimi oyuncular için artacağını ama iş için kullanan için azalacağını da söylüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler Piyasa 5090 kablo sorunları ile çalkalanıyor. 5090 alacaklar bence 2 - 3 ay planlarını otelesinlet Nvidia konuya yönelik bir açıklama yapsın, sorunun tamamen çözüldüğü anlaşılsın ondan sonra alin.
100.000 kusur bin lira para vereceksiniz sonradan başınız ağrımasın. Revizyonlu versiyonları bekleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X