MSI bu seride fan sapığı çıktı 910-1050 rpm üstüne çıkartmıyor kartlarını sıcaklıkla -fan hızında zirveye oynayacağım diye kafayı yemiş. Hatta alt seri Olması gereken VANGUARD bile Suprime den hızlı |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (425. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bu fiyata en az suprim olmali bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
145 e trio koyanlar suprim gelince bize neler yapar
-
Ben bastığım pcb'leri kurutmak için 120 derecede 30 dk tutuyorum, fırından çıkartamayı unutursam pcb tutunduğu ızgaranın şeklini alıyor,bunun olması için bir saat yeterli, yaz aylarında bu süre 40 dk düşüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4080 de Phantom ile 4080 Palit Gamerock anakart bordlar devrelerin modellerine kadar aynı üründü hatta fanları bile aynı diyen vardı, Phantom 5090 da 5090 Gamerock gibimi acaba 22 fazlı VRM kulandımı bilemiyorum
-
İşte bu önemli detaylardan biriydi. Zamanında 3rd party bir üreticinin ön görerek önlem aldığı bir detayı, sen kartların güç tüketimi çok daha fazla artmasına ve kullanıcıların bu kartları zorlayacağını bilmene rağmen, üstelik elinde daha önce uygulanmış hazır bir PCB örneği de bulunmasına karşın hiçbir önlem almıyorsun. İşte bu kabul edilebilir bir şey değil.
-
kaçaydı
-
125k
-
İnşallah sorunnolmaz hocam felakat tellalı değilim ama kasa içinde burula burula kilips atılmış kabloların arasında 100 130 derece kabloların olması zaman ile ne olacağını belli ediyor zaten , bakın kısa vadede birşey olmaz adam oyun oynar kart %80 %100 aralarında user yapar kablolar ısınsada soğur ama %100 580w ile saatlerde video rander ve ya yapay zeka alan biri uzun vadede sorunsuz kullanır inşallah diyim . Mac ile 9 saat süren render 5090 ile 6 saat sürmüş :)
-
astral almış olsam da tek kablonun bu kadar ısınması hoş değil. çözüm gelmezse kullanmadan çıkartırım elden yada sipariş iptali. 4090'larla devam ederiz, yeri geliyo makineye iş atıp gidiyoruz sonuçta
-
5090 astral nerden buldunuz
-
incehesaptan ilk gün ön sipariş vermiştim henüz kart yok :D
-
Astral kaça aldınız ilk gün ? Bende tuf almıştım da gelcek bekliyoruz 🤣🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
138k civarıydı sanırım. evet sizi hatırlıyorum çok güzel fiyata almıştınız tufu, umarım hayırlı olur fakat gelişmeler pek iç açıcı değil.
-
138 binde iyi bence bakıyorum da saçma sağan kartlar 125 140 arası satılıyor, açmadan sayarsanız 155 üstü rahat gider bence, ben zaten satacağım oyuncuyum ben fazla bir kartmış bana, 5080 4090 4070 4080 bişeyle takaslarım üstü nakit yada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HB de de girdi aynı kart iptal edip hb den aldım 9 taksit vade farksız. stok var galiba hala ilgilenen var ise. 145-150 ye msi asus alacağıma aradaki farkı monitöre kaydırdım PG27UCDM aldım
-
Satıcı TEKNORTAK hocam 1 stok kaldı alan alsın, sizde Hepsiburadanın yapı kredi mi vardı, nornal yapı kredi kart ile 6 taksit var
yani performans açısından bakınca benim için bu kartı kullanamamak üzücü olacak fakat sistemin de zarar görmesini istemem. evet fiyatlar biz alırken bile absürttü şu an ise iyice ne olduğu belli olmayan bir noktada. şahsen eğer kartı iptal etmeyip kendim satarsam, o gün bozdurduğum altın miktarı karşılığına veririm. Sizin yerinizde olsam yani sadece oyun bazlı düşünürsek, temiz bir karla sattığım 5090 yerine 4090 alır, seneye çıkacak modelleri beklerdim.
-
Hayırlı olsun tam da ben 5080 aldıktan sonra gelmiş.
5090 lüx bir harcama. Hobi ve kişisel zevk kartı.
Bu tier kartlarda (xx90) ucuza kaçmanın anlamı yok. Almış olmak için kart almayın.
Sonra istediğiniz kart gelince pişmanlık geliyor.
16 pindeki sensör okuma yüzünden iptal edip Astral bekleyin. Alacağınız en düşük 5090 tieri tuf oc olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X