Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (455. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SakuraiTomoki , SakuraiTomoki Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.693
Cevap
265
Favori
395.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

seni kastederek yazmamıştım o mesajı ama üstüne alındıysa kusura bakma.

birinin burda şeytanın avukatı olması lazım sonuç olarak bunu da sen güzel yapıyorsun.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    quote:

Akabinde bu ANA KONU içerisinde kaç tane NV'yı mesnetsiz bi' şekilde savunduğum mesajıma denk geldin? Burada da bi' savunmadan bahsedilebilir mi?

Görkem senin bir şeyi savunduğunu ifade etmedim aslında niye celalleniyorsun onu da anlamadım? Burayı okuyan herkes o tabloda neyin amaçlandığını biliyor zaten yani Amerikayı tekrar keşfetmiyoruz ki. Koskoca şirketin bu duruma düşmesine gerek yok aslında ama neyse...

Benim canımı sıkan Nvidianın driver kalitesinin düşmesi mesela. 572 driverları kuramıyorum sistemime. FG On senaryosunda PC reset atıyor. 566.36 kullanıyorum pürüzsüz. Bunlardan yana dertliyim ben.

Yoksa, 5080 MFG açmış 4x fps basmış inan umrumda değil ki şu dengesiz akım olayını biliyorsun. Kullanıcılar tedirgin durumda. Yaani Nvidia o tabloya 4090 4080 koysa da koymasa da tüm Dünya olan biteni biliyor.

Hak edene hakkını teslim etmek neden kötü bir şey olsun ki? Hele bir de iki tarafı da bolca denedikten sonra kendi deneyimlerime göre bir şeyler yazma hakkım var diye düşünüyorum foruma. Yoksa böyle bir hakkımız yok mu? İnsanlar değişir, yeni fikirler edinir. Bunları paylaşmak ister. Değil mi? Sabit kalmamak lazım. Bak DLSS, 4 ile ne kadar değişti :))

Herhangi bir şeye dönmemize gerek yok geçmiş adı üzerinde geçmiş. Önümüze bakalım. Bak 45K'ya 5080 alamadım mesela ona üzüldüm asıl.

Artıladığını biliyorum ben de seni artılıyorum sık sık

Paylaşımlara devam et lütfen forumda senin gibi arkadaşlara ihtiyaç var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• QuasarFX kullanıcısına yanıt

Deri ceketli tükteciye geçirdiği şeyi mi tarif ediyor..NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weirdusername kullanıcısına yanıt

Tartışmayı bırakında şu videoya göz atın güzel bilgiler verilmiş.

• sething kullanıcısına yanıt
    Deri ceketli de kafa olsa 3 t olmuş nvdiadan %4 satıp 80 milyara inteli alırdı. Şuam ekran kartlarında kendi çip üretimini yapan rakip yarattı karşısında. Bilen bilir meşhur mfg yani 5 bin serisinin tek artı yanı olan multi frame gen makalesini ilk intel yazdı. Büyük ihtimal kısa sürede nvdia önüne geçecek yazılımsal olarak.

• Arondir kullanıcısına yanıt

İntel sadece borsa değeri değildir..NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• rambocuk kullanıcısına yanıt

Amazon satmıyor satıcı veriko diye biri.

• x3x kullanıcısına yanıt

amazon satıyor veriko diye ikinci bir satıcıda listelemiş ürünü

2 günden beridir 3 stok var amazonun kendisinde satılmıyor

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 14 Şubat 2025; 8:20:9 >
  • Alıntı

metni:
    RTX 5070 Ti için 20.02.2025 tarihi zaten kesin gibi bir şeydi de RTX 5070'in 5.03.2025 tarihi de (ikisi birlikte) confirmed olarak paylaşılmış.

Bakalim derbauer bu husuta nasil bir geril bildirim verecek. Saniyorum hem yanan karti hem de kabloyu satin almisti. Bugun ben de kasaya accam, aksama senlik var.

Bir de eger kok nedenlerden biri buysa -yani pinlerin konnektorlerde duzensiz/standard disi dagilimi- bu Jay’in dedigi gibi bir tasarim problemi degil daha cok uretim kalitesi problemidir diye dusunuyorum.

Kablolarin akim tasima kapasitesine gore yapilan tasarim kapasiteleri hesaplamalarinda, hem anlik akim degiskenleri hem de kablo uzunlugu ve kasa icinde olasi radius degerleri ve sayilari uzerinden bir safety factor uygulandigini ve standart kalitede uretilen kablolarin yine standard aplikasyonlarinda boyle sorunlarin olmasini ben acikcasi beklemiyorum.

Yani nvdia’ya standart olmayan tum olasi seylerin hesabini yuklemek en hafif tabiriyle acelecilik anlamina gelecektir. Kesinlikle nvdia taraftari degilim, hic bir monopol ve global kapitalist sirketi gunahim kadar sevmem, muhendis sagduyusu ve objektifligiyle konuyla ilgili ilk dusunculerimi paylasiyorum.

@Weirdusername

Alıntı

metni:
    AMD Radeon, son günlerde ortaya çıkan 32G VRAM muhabbetini yalanlamış...

64 Gelecekmiş ne 32si :) ondan yalanlıyor NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Aynen kartlar çıktıktan sonra, dlss-4 5000 serisine özel diyerek kendi bilgisini tüm teknoloji dünyasına ispatladı :D

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

Ben linke tıkladığımda bu şekilde çıkıyor;

Sızıntıyı yapan Çinli bir güvenilir kaynak olunca ister istemez bakıyorsunuz. zhangzhonghao daha öncesinde de Nvidia ile ilgili yaptığı sızıntıların çoğunu tutturmuştu. Sağlık olsun, 32gb gelecek olsaydı profesyonel kullanımın dışında standart kullanıcı için de uygun fiyatlı ve uzun ömürlü bir kart olurdu.

Hocam bunun yalanlacagini cok olasiydi, 600 dolar bandinda cikaracaklara kartin 32 gb olmasi kel alaka geliyordu zaten.

Anladığım kadarıyla Pro serisi bir kart 32G olarak düşünülüyor. Yani gaming kartı değil evet. Gönül isterdi 32G Gaming olsun. 24G bile çok iyi olurdu tabii ki.

• sukrullex kullanıcısına yanıt

Aynen, 32Gb tak çalıştır, yağ gibi akan bir kart olsa iyi olurdu.

Jensen başkan şöyle bir kabloyla 5 serisinin sorunlarını halledecek :)

• Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Aman hocam kablonun yönü bize doğru olmasın
    Yağlayınnn

• 
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.