< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (456. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
@asi3636 Meşhur bir Demirel caps'i vardır, verebileceğimizin en iyisi bu diye, onu hatırlattı bana da.
-
Nvidia ceo su bence artik degistirilmeli. Bu sorunlar vs iyi degil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim aldigim fsp 1650w icinden cikan 2 12vhpwr kabloda da ayni sorun var pinlerin bazilari esit degil hafif icerde kalmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha düşük fiyata satan varsa onu gösteriyor ondan Amazon çıkmıyor. Diğer satıcılara tıklayın Amazon görünüyor orada.
Eskiden alınan PSU'ların içinden birden fazla GPU bağlantı kablosu çıkardı, şimdi nasıldır bilmiyorum. Eğer varsa diğer kabloyu denemek lazım, işi şansa bırakmamalı. Gerisi artık karta kalıyor.
-
Fsp Hydro PTM PRO 1650Watt ATX 3.1 GEN-5 (PCIe5.0) 80+ Platinum Plus Modüler Power Supply
Bahsettiğiniz ürün bu mu ? Buysa kullanırken Tıkırtı yada Çekirge gibi sesi veriyor mu ? Bahsi geçen kablo dan 2 adet çıkıyor benimde biri içeriye kaçıktı diğerini taktım.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CX1KXG7C?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
-
Hocam siz pinlere baktınız mı? Aynı psu var arkadaştada başka 1650 yok zaten fsp’de. Bu gidişle kullanmayacağım galiba satıp fazla para verip başka alacağım. Ama bu sorunun diğerlerinde de olmayacağı kesin değil. Hani nzxt c1500 veya cooler masterda alsak pinler eşit olmayabilir. Birde, FSP globalden gelen maile istinaden, FSP TR ile iletişime geçtiniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi band222 -- 14 Şubat 2025; 11:12:29 >
Bende de fsp atx 3.0 1200w var.4090ı kendi 600w kablosuna ek lian li 12vhpwr kablo ile aylarca kullandım kabloyu da hiç sökmedim şimdi aynı kablo kombosu ile 5080 kullanıyorum yine hiç sorun çıkmadı.Acaba kabloları hiç sökmeden direk 5090ı mı taksam diyorum.Demekki sorun yok benim pinlerde hiç kurcalayıp tak çıkar yapıp pinlere olası bir hasar vermeyelim
İlk kurulumda sesler gelince tek tek hepsini kontrol ettim. Bir kablo diğerine göre daha gerideydi uçları bende değiştirdim diğeri ile. Hatta anakarta giden 6 pin kablolar da gerideydi ilk başta sistemde açılmadı.İletişime geçtim TR ile ama geri dönüş yok şuana kadar Globale de tekrar yazdım. Geri dönüş için teşekkür ettim ve video da ki ses ile ilgili tekrar bilgi istedim. Ben Türkiye den iade istemiyorum ki sorunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum.Bana yeni ürün de verseler bir anlamı yok benim için tekrar olabilir üretim kaynaklı olabilir model bazlı olabilir vb. Mesela kartı OC yaparak kullandığımda toplamda 510 w a ulaştığım için o ses olmuyor 5090 kullanıyor olsam demek ki duymayacaktım bile.
-
Arkadaşlar 5090 sorunlu mu son durum nedir?
Arkadaşım geliyor Belçikadan aldırsam mı 1 tane
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiikide öyle sorunu anlamamız lazım. Geri dönüş alırsanız lütfen benide bilgilendirin.
Stok bulavilirse aldırın tabii.
evet urun bu ama henuz kullanmadim eksik parcalarim var hala
Belçika'da stok yoktu hocam bende sorgulattım.Bulabiliyorsanız rog astral alın en güvenlisi nispeten o gibi
Firmalar da karar veremiyor ne kadar saplasak diye. Biri 160'a koymuş, biri 170'e.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dynamole -- 14 Şubat 2025; 13:1:20 >
-
Gainward Phantom ile Palit Gamerock aynı fabrikada üretilen aynı circuit board'a sahip kartlar ikisi de Palit şirketine ait markalar Palit markası genellikle Asya pazarına sunulurken Gainward markasına avrupa pazarında daha çok kullanıyorlar bunun sebebi Gainward'ın belki geçmişten gelen bilinirliği olabilir veya hukuki bir sebepten olabilir örneğin Almanyada palit marka ismi başka biri tarafından alınmıştır vs.
Uzun lafın kısası Gainward Phantom alınca aslında aynı kartın daha az RGB li versiyonunu alıyoruz
-
145 e 6 taksit astral aldım tam iptal edicem fiyatları görüp pişman olurum korkusu ile iptal edemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu düşüncenizde haklısınız, Astral ve Suprim pcb'leri daha kaliteli ve 5090 gereksinimlerinin üzerinde özelliklerle gelmekte(4. fan gibi). Bu bence ödenen yüksek ücreti haklı çıkaracak kadar önemli bir mevzu değil ama bütçesi olan birisi tercih edebilir, veya fiyat farkı makul derecede olursa tercih edilebilir.
-
Palit Gamerock 5090 = Gainward Phantom 5090
Bire bir aynı kartın dediğiniz gibi RGB dizayn farklı olan versiyonu almış oluyorsunuz.Bordları lehim uçlarına kadar aynı burda yanlış anlaşılmasın kopya paste yani kartlar fanlarda aynı.:)
Gainward ülkemizde 3 yıl garantili diyen yanlış bilgi veren arkadaşlar vardı hocam birde 2 yıl bunu bilsinler ek bilgi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X