Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (458. sayfa)

7 Kayıtlı Üye ve 22 Misafir (3 Mobil) - 26 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.750
Cevap
264
Favori
397.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Suprim alirdim ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Bende Suprim Alırım ama Bord yapısı Asus Astral gibi üst düzeyinde üstünde olan yok gibi. 5080 için diyorum 20 Vrm power kullanan asus tan başka marka varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Zaten tercihini yapmışsın hocsm astral al ama 5090 icin al. 5080 icin f/p alip gec. Zaten uv yapmak zorundayiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen mesajlarda bahsettiğim RTX 5080'in bazen düşük watt çekerek düşük performans verme sorunu yeni güncelleme de çözülmüş gibi gözüküyor. 572.42 sürücüsünde henüz başıma gelmedi.

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Bu site günlerdir aynı şişirme fiyatlar, HB de ilanları vardı şikayet ettim, kaldırıldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlperMetin kullanıcısına yanıt
    Bende de durum psu dan gelen 12hpwr kablo, lian li iki ucu 12hpwr olan ile birleşiyor. Böyle 4090 kullandım hiç sorun olmadı. Şimdi 5000 serisinde de sorun yaşamıyorum

• RedGunners kullanıcısına yanıt
    Araba parası var orada:)

• Mizah bir kenara kablo konusunda en sağlam çözüm sanırım Asus'da var.

Uyarı ve otamatik kapatma var.

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt

Bypazar Mağazası Ürün Fiyatları - Hepsiburada

e-babil elektronik Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol

Yeri gelmişken bu tarz satıcıları sizde şikayet ederseniz sevinirim.

Bazı yerler stoğu biten veya satışı devam eden 3-5 senelik ürünlere x5 x10 fiyat yazıyor. Stok tek onda olduğu için Akakçe'den giriyorsun bir bakıyorsun 1000 TL'lik stoğu biten ürünün fiyatı 5000 - 10.000 TL olmuş ve herkes teknolojiden anlamıyor. Biri arkadaşında bir şey beğeniyor modelini soruyor 5-10 senelik ürün olduğunu bilmiyor. Yazıyor modelini Google'a gidiyor oradan alıyor. GTX 4080 fiyatına 1080'ler mi satılmadı i5 4. nesiller 14. nesil fiyatından çok daha pahalıya mı satılmadı neler neler her gün olan şeyler.

2. eldeki anormal fiyat isteyenlerin çoğu da bilerek veya bilmeyerek benim i5 GTX 1050 ki Notebook'um Hepsiburada'da, trendyolda 40.000 TL olmuş falan diyor. Piyasayı mahvediyor bu ve bunlar gibi satıcılar.

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt

5080de bende de sorun çıkmadı hocam da 5090 deneyimlediniz mi siz deneyimlediyseniz WhatsApptan bilgi alayım sizden NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu direnç azaltılması durumu doğruysa, bu şekilde üretilen (marka bağımsız) tüm modellerde tasarım hatasından doğacak potansiyel tehlike var demektir.

• AlperMetin kullanıcısına yanıt
    Deneyimlendim ve deneyimliyorum ama bedavaya öyle bilgi yok 😂 (ironi) 😂

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Son bir kaç gündür ismini daha çok duymaya başladığım firma, tabii şikayet edeceğim müsait zamanda 🙏

• QuasarFX kullanıcısına yanıt

Kablo doğru dürüst takılmaz ise evet var. Veya eklemeli tuhaf uygulamalar var, bunların sorun çıkarması muhtemeldir.

Bu destek Asus 4090’lar için de var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliyor gelmekte olan...
    videocardz.com
    First GeForce RTX 5070 Ti cards at MSRP spotted at retailers, all two of them - VideoCardz.com
    https://videocardz.com/newz/first-geforce-rtx-5070-ti-cards-at-msrp-spotted-at-retailers-all-two-of-them

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

GPU Tweak kurup bakmak lazım. Ben bir defa kurdum sonra kaldırdım. OC ile işim olmaz. Sanırım yoktur. Yeni birşey bu.

Çok iyi bir çözüm tartışcak bişi yok ama bu çoğu kullanıcıyıda paranoyak edebilir girip girip bakası gelir insanların NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.