Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (459. sayfa)

18 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 39 Misafir (10 Mobil) - 44 Masaüstü13 Mobil
5 sn
9.787
Cevap
264
Favori
399.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanırım açık bırakmak yeterli olur. Sağ kenar çubuğunda durucak. Zaten anormal akım ve sıcaklık durumunda hemen sistem kendini kapatacaktır.

Zaten alıralmaz stres testine tabi tutup 1 saat kadar, birşey yoksa yola devam edilir.

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt

Müsait olunca bana yazın hocam size zahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt

Benim aynı problemim vardı bir güncelleyip deneyeyim kafasına göre 320 yada 220 şeklinde çalışıyordu .

Merhaba , 5080 mi yoksa 5090 mı kullanıyorsunuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an ikisi de mevcut hocam

Bende de iki tarafı LianLi 12v-2x6 Wireless var. 5090 gelince kullansam mı yoksa kullanmasan mı karar veremedim.

• ZiveR kullanıcısına yanıt
    Wifi olan model değilde, V2 normal modeli mevcut bende. 5080 ve 5090 da kullandım sorun yaşamadım. Şimdi 5090 da sabit takılı.

• RedGunners kullanıcısına yanıt

Sistem kendini kapatmıyor yanlız öyle bir özellik yok. Sadece uyarı geriyor sana kapat diye. Kendin kapatman lazım yani gücü kesme gibi birşey yok.

• Sen de mi Brütüs

reddit
    From the pcmasterrace community on Reddit: goodbye sapphire 7900xtx
    https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/1ip6gfm/goodbye_sapphire_7900xtx
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

4090 rog matrix'de var.

• Bilgisayarı kapatınca 1 saniyeliğine monitörde garip mavi artifact çıkıyor sonra gidiyor, sizde de oluyor mu? HDMI kablosu bağlı sürücüler güncel RTX 5080. DP ile olmuyor sadece HDMI. Ayrıca dün sürücüleri güncellemeden o port çalışmıyordu. Sadece DP ile görüntü alabiliyordum. Kablo da sorun yok eski bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor. Yazılımsal problemler mi var? Arada bilgisayarı açınca görüntü de gelmiyor sadece bilgisayara restart atınca geliyor. Bir de kablolar girmesine rağmen sanırım tam oturmamış on saat görüntü de alamadım sonra internette gördükten sonra iyice zorlamayı denedim ve çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 14 Şubat 2025; 17:25:41 >
  • Paister P kullanıcısına yanıt

Bu topiğe yazanlardan biri de sen değilsen senin gibi sorunları olanlar var aynısı Nvidia forumlarında.

• donda kullanıcısına yanıt

Yine saçma sapan bir adaptör kullanmış bu sıkıntıyı yaşayan. Geçen başka bir tanesi üç tane uzatma kablosunu birbirine bağlamıştı. Kartlara bu kadar para veren insanların kurdukları kablo düzenleri akla mantığa sığacak gibi değil

• namor N kullanıcısına yanıt
    Benim kart daha dün geldi gece 5’e kadar görüntü almaya uğraştım. 4000 serisinde böyle bir şey asla yaşamamıştım gerçekten Nvidia bu seride batırmış. Tek bir firmanın olması bizim için çok kötü bir şey. Sorun yazılımsal diyebilir miyiz?

Edit: Evet gönderdiğin linkte adamın yaşadığı sorunun aynısı bende de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 14 Şubat 2025; 17:49:52 >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt

Bende de ayni durum vardi test etmedim ama sanirim oyunlarda ani fps dusuklugu bundan kaynaklaniyor olabilir mi ? Frametime spike dedigimiz olay

• CRTG148 Ryzen 7 9800X3D 32GB Ddr5 1tb Nvme Geforce Rtx 5090 32GB Gaming Hazır Sistem Tavsiyesi
    https://www.hepsiburada.com/crtg148-ryzen-7-9800x3d-32gb-ddr5-1tb-nvme-geforce-rtx-5090-32gb-gaming-hazir-sistem-tavsiyesi-p-HBCV00007ZNH18?ftid=pt8xyqju1s7p0eun&magaza=Creature+Game+Store&url_src=ios-product-detail

Bu satici elindeki 5090 i millete saplamak icin her tuşa basiyo su anda.Tek karta cektigi fiyatin yaninda bide hazir sistem yapmis :)

• De8bauer bombayı atmış, ciddi tasarım hatası ve olmayan güvenlik önlemleri, gerçek kullanıcı hatası Nvidia, idrak edebilene...

• bu yanma erime sorunları 5070 ti'de de olabilir mi ? Adaptör falan kullanmam kutudan çıkan kabloyla normal kullanımda bile yanacak mı şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Şubat 2025; 18:9:18 >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Kesinlikle sorun olmaz diyemez kimse :)

• Paister P kullanıcısına yanıt

Ordaki iki kişi zaten 5000 serisi kullanmamasına rağmen sadece bu son iki driverda başlamış olay onlarda. Önceki driverlarda yok. Driver+monitör+hdmi kombinasyonu sorunu gibi duruyor. 5000 serisi kullananlarında bu son 2 driverdan başka şansı olmadığına göre senin eski drivera dönüp düzeltme imkanın da yok şimdilik. Umarım yeni driverın tetikledigi bir donanımsal sorun değildir ve sonraki driverda çözülür.

• 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.