Olay 2 pin değil kanalı daha geniş yapar direnci düşürüsün asıl ısınma bağlantı yerlerinden oluyor. bağlantı yeri bol ve kart üzerinde yollar az daha geniş olursa sorun kalmaz. Isı oluşan dirençten kaynaklanıyor. |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (461. sayfa)
-
-
Manyaq a bak sen palitle 1.liğe yükseldi
www.3dmark.com
3DMark Speed Way Hall of Famehttps://www.3dmark.com/hall-of-fame-2/speed+way+3dmark+score+performance+preset/version+1.0 -
7800x3d + TUF 5080 hazır sistem
Gaming geceleri
https://www.incehesap.com/earthsea-hazir-sistem-fiyati-47973/
Edit:104k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealZodyCotton -- 14 Şubat 2025; 22:32:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hayırlı olsun, ben de tam lansman öncesi 63K'ya hiç kullanılmamış, resmen etiketleri duran Strix 4090, hem de evime yakın konumda, satıldığını görünce, dönekliğin alasını yapıp 4090'cı oldum sizin gibi. Ama hala bu konudayım tabi, belki bişeyler yakalarız diye.
Kendi adıma en azından, bu 5090'nın akıbetinin netleşme sürecinde, stoklar oturuncaya kadar, ya da en kötü ihtimalle 20-24G bir 5080 tanıtılıncaya kadar kafam rahat takılıyorum.
Bende de CW var bu arada maalesef. Katlanılmaz düzeyde değil ama zaten 4K Oled ekranda kullandığım için FPS'ler de uçmadığından CW de coşmuyor. Ama önceki kartım 3080Ti Trio'daki sıfır CW'den sonra biraz can sıkmadı değil. O da nazar boncuğu olsun, siz de takılmayın.
Satın alanlardan pek duymadık ama 5000 serisi, özellikle Asus, 4000'deki gibi CW konusunda sabıkalı mı, nasıl, CW yaşayan oldu mu?
-
Bu harici kablo dedikleri ne ya, bu güç kaynağının kutusundan çıkan 600w'lık tek kabloyu mu kastediyorlar? Valla ben 4090'ı da o tek kablo ile kullanıyorum kendi kutusundan çıkan ucube 3 parçaya ayrılan saçma kablo ile kullanmıyorum, hata mı yapıyorum?
-
parçaların fiyatını çıkartınca ekran kartı 61 bine denk geliyor gibi hocam
-
Dracarys Gamingyoutube
Nvidia GeForce RTX 5070 Ti vs RTX 5080 Gameplay Test, Review, Benchmark Comparison. Test Resolution : 3840 x 2160p [4K] SETTINGS: DLSS 4 + MFG on 🎁🎁 GIVEAWAY ANNOUNCEMENT 🎁🎁 1. RTX 5090 (1 pcs) 2. RTX 5080 (1 pcs) 3. RTX 5070 (2 pcs) HOW TO PARTICIPATE IN THE GIVEAWAY? - 1. Subscribe the channel 2. Comment down your favorite graphics card! Last date of participation : 10 March, 2025. I will publicly post the winners and link their profile (from which you commented) If you are confused, please check my previous giveaway procedure how the winner is announced: http://youtube.com/post/Ugkx4D1qjo9Nbf6MH-nuDPAgiGG5FervCvJY?si=G5qm-iIQa_c718PV ⏳ Timestamps ⏳ 00:00 Win free RTX 5090, 5080, 5070 00:10 Marvel's Spider-Man : Remastered 01:08 Apex 02:05 Red Dead Redemption 2 03:02 Microsoft Flight Simulator 04:00 Forza Horizon 5 04:57 Ghost of Tsushima 05:55 Cyberpunk 2077 06:52 Recommended For You! 🔧 SPECS 🔧 ◾️ Intel Core i9-13900K ◾️ ASUS ROG Maximus Z690 Hero ◾️ TridentZ5 RGB DDR5-6000 [64 GB] ◾️ Titanium Modular 1000W ◾️ Nvidia GeForce RTX 5080 ◾️ Nvidia GeForce RTX 5070 Ti ◾️ SSD - WD Blue SN550 1TB ◾️ SSD - WD Blue 1TB 3D NAND SATA ◾️ HDD - WD Red 2TB 7200 RPM ◾️ OS - Windows 10 Pro 🎥 Recorded with a capture card for no FPS loss. If you like the video, make sure to Subscribe for more ! 😀 #rtx5070ti #5070ti #5080 #benchmark #reviewhttps://www.youtube.com/watch?v=WjW1xfH46zo&ab_channel=DracarysGaming: )
-
İşlemci ve anakartınız ne, yeni seri X870-E anakartlardan kullanıyorsanız 9 bin serisi ile ben bu garip sorunları dahili grafik birimini BIOS'tan iptal ederek by-pass ettim, aklınızın kıyısında olsun.
-
selam,
kullandığınız kardın modeli nedir acaba?
testi başlattıktan 13 saniye içinde 69 dereceye çıkmış.
fanlar %48.
benim kullandığım model gainward phantom.
5 dakika test ettim sıcaklık 69 derece, fan hızı %42.
ayrıca diğer model kartlarında paylaşımları gelse iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 14 Şubat 2025; 23:25:58 > -
Hocam hangi konudaki harici kabloyu soruyorsun.Yanan,eriyen muhabbeti için diyorsanız bu lian li, cablemod gibi ekstra kablolardan bahsediliyor.Kutudan çıkan zaten ATX 3.0 veya 3.1 çıkışı olmayanların bu harici kablolara yönelmek yerine kutudan çıkanı kullanmaları için.
Ama bu harici kabloların o kadar dandikleri var ki size anlatamam, şuan ki sorun bırakın dandik kabloyu en ufak töleransa bile dayanıklı değilken kalitesiz kablo bile bile lades demekle eşdeğer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Anladım. Ben çok pro değilim bu PC işlerinde ama elinden 3 adet PSU geçmiş biri olarak şunu çok net hatırlıyorum PSU araştırmalarımda ve kullanım kılavuzlarında geçen bir argümandı: PSU'nuzu asla 3. parti bir kablo ile kullanmayınız, yalnızca kutudan çıkan kablolar ile montajını yapınız. Diye bas bas bağırıyor adamlar.
Bunlar bence sansasyon yaratıp tıklanma almak ya da prim yapmak için özellikle bu 3. parti kablo olaylarını yapıyorlar ve yakıyorlar kartları, ya da gerçekten salaklar. Bunun dışında ATX 3.0 ya da 3.1, 1000w ve üzeri PSU ve PSU'nun kendi kablosu ile 5090 kullanan kimsede ben yanık olacağını düşünmüyorum. Umarım yanılmam tabi.
-
fake genelde bu kanalla sahte video
-
3 taksit az geldi. 6 olsa düşünürdüm. Ayrıca TUF için rakam iyi ama, diğer bileşenleri bi elden geçmek lazım. Özellikle psuyu kaliteli seçmeli, sonki yanmalı haberlerden sonra.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zartzurt456fake genelde bu kanalla sahte video
Aynen fake bunlar.Atma amacım başka zaten : )
-
reddit
From the nvidia community on Reddit: RTX 5070 Ti listings appear on US and EU retailers, some at nearly double the MSRPhttps://www.reddit.com/r/nvidia/comments/1iph99h/rtx_5070_ti_listings_appear_on_us_and_euAlmayın boykot edin
-
Korktuğumuz iş başımıza geliyor. Msrp falan yalan oldu. 5080, 5090 rakamları bu saatten sonra hiç mantıklı seviyelere düşmez gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealZodyCotton -- 15 Şubat 2025; 0:4:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim bildiğim AMD bu fırsatı kaçırmayıp 9070 XT çıkışını berbat eder.
Biri kazıkçı, bozuk pin tasarlamış, diğeri driver yazamıyor. Allahım nereye düştük?
-
www.vatanbilgisayar.com
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 5080 GAMING OC 16G GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-aorus-geforce-rtx-5080-gaming-oc-16g-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.htmlankara ve eskişehirde stok var.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X