Msrp yalan olur tabi herkes 1000 dolarlık karta koşa koşa 2500 dolar bayılıyor kim sallar o sallamasyon fiyatı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (463. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cevaplardaki bir arkadaş vaziyetle alakalı çok güzel bünye tahlili yapmış:
Evet, acı gerçek bu: kartlar bu şişirilmiş fiyatları karşılayamayacak insanlar için tasarlanmadı. Bu kartları sürüler halinde satın alanlar hali vakti yerinde insanlar ve bu fiyatlardan satın alabilecek harcanabilir gelire sahip oldukları ve nakit paralarını vermekten mutlu oldukları sürece, bu fiyatlardan satmaya devam edecekler.
Biz yoksullar, sadece fiyatlandırıldığımızı ve artık hedef kitle olmadığımızı kabul etmeliyiz. Günün sonunda bu lüks bir ürün. Örnek olarak saatleri ele alalım, sinirlenip Rolex almayı reddetmek fiyatlarını düşürmelerini sağlamayacak. Umurlarında değil. Nakit parası olan yeterince mutlu alıcı var. Kabul etmemiz gereken üzücü gerçek bu - kapitalizm iş başında.
Fiyatların düşmesinin tek yolu stoklarını değiştirememeleri, ancak stoklar o kadar sınırlı ki (tıpkı Rolex'ler gibi), bu asla bir sorun olmayacak. Boykot etmeye kalksak, 5080'e 2 bin sterlin ödemek için gözünü kırpmayacak insanlar onları raftan memnuniyetle indirecektir. Bunu, sadece var olmak için faturaları maaşımın %80'ine denk gelen ve 5080 almak için iki yıldır para biriktiren biri olarak söylüyorum. Lansmandan bu yana, yukarıdakileri fark edip paramı buna harcamamaya karar verene kadar inişli çıkışlı bir duygu seli yaşadım. Sanırım 60 serisini bekleyeceğim ve sonra bir 4090 alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 15 Şubat 2025; 10:40:45 >
-
Öyle diye diye yaptırabileceğini ummuyorsundur umarım. :)
Bence AMD'nin tak çalıştır kartı gelip yağ gibi akacak ve dertli gönüllere giren işte benim Zeki Müren edasıyla anakartlarda baş köşeye kurulacak. :D
Nvidia'nın burunun biraz sürtülmesi lazım, umarım 9070 orta üst segmentte güçlü bir alternatif olur.
-
-
-
@yavuzyildiz @Weirdusername @tricky1183
Artık yalanlama mevzu bi' kenara da RTX 5070'in 5.03.25 satışa açılma tarihi sonrası AMD Radeon cephesinin (en son gelen bilgilere göre) satış tarihi ise 6.03.25 olarak görünüyor.
-
Amd alırız iyi çıkarsa bu ayın 20 Si diyorlar ama inanmadım çünkü hiç bir fiyat vs yok ortada nasıl olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
hangi site ki bu
-
-
Evet hocam yeni gelen sürücüyü yükledikten sonra bir sorun yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
O aleti sadece soketin sıcaklığını ölçmek için mi aldınız?
pahalı bir şey değil. benim evde de var
www.n11.com
Unı-t Ut-306s Infrared Lazer Termometre -50 +500 Unit Ut 306s Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/uni-t-ut-306s-infrared-lazer-termometre-50-500-unit-ut-306s-40263018?magaza=olcualetlerisepeti -
Hayır hocam. Yemek yaparken vs kullanılıyor.
-
Başka bir işlevi yoksa ömrünüzde bir kere kullanacağınız için tuhaf geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Paister
Başka bir işlevi yoksa ömrünüzde bir kere kullanacağınız için tuhaf geldi.Bir kere kullanacaksanız almanız saçma tabiki.
Altarnetif ölçme yöntemi söylüyeyim size
~45°C: Hissedilebilir derecede sıcak olur ama zarar vermez.
~50-55°C: Uzun süre dokunursan rahatsız eder, birkaç saniye sonra elini çekme isteği doğar.
~60°C: Ağrılı sıcaklık başlar, birkaç saniye içinde elini çekme refleksi oluşur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.hangi site ki bu
vizyonbilgisayar.com
Palit GamingPro RTX 5080 16GB GDDR7 256 Bit NVIDIA DLSS 4 Ekran Kartı - Palithttps://www.vizyonbilgisayar.com/palit-gamingpro-rtx-5080-16gb-gddr7-256-bit-nvidia-dlss-4-ekran-karti
burası hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Düşman yok inatçılık var markayı çekememezlik var
Şaşırtmaz be çocukluktan beri seviyoruz zaten ninja kablumbağları
-
Neden bu kadar agresifsin dostum alt tarafı basit bir soru sordum. Soruyu beğenmediysen cevap verme geç neden uzattın bu kadar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X