Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (531. sayfa)

5 sn
10.760
Cevap
272
Favori
440.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almanya fiyatları 900-1000€ arasında 5070ti için denk getirirsem gelen birini alırım tr den almam 50k verip

• dimitradon kullanıcısına yanıt
    900 e inno3d gördüm sadece, 1000-1100 diyelim ona. Baktığınız bir kaynak var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt

birkaç site var detaylı incelemedimde daha önce burdan almıştım

• Fiyatların artması sıkıntı değil, birileri 5080 fiyatına 5070 ti satıyor hiç sıkıntı değil. Sıkıntı olan tüketici kesimin bunu kabullenmesi. Bir kaç tane posta baktımda, şimdiden kabullenmişiz bakıyorum. Millet 5080 alıp kurtulduğunu kâr zannediyor şaka gibi. Birisi kalkmış şimdiden alın, bu fiyatın üstüne daha da koyarlar diyor; daha ne yapacaklar 1500 dolara sattığı ürünü 2000 dolara mı koyacak. Birisi doların artışına bağlamış durumu; çok zekice, madem öyle dolara geçip kurtulalım. Herkes bir bahanenin ardına sığınmış. Fakat katılıyorum; müstehak diyorlar ya, gerçekten müstehak. Ne yapsan bu düzeni değiştiremezsin. Stok gelir vs. globalde fiyatlar düzelir ama bu ülkede aynı tas aynı hamam devam eder, adamlar kime sattığını biliyor.

• Weirdusername kullanıcısına yanıt

katılıyorum 40k üstü hayatta vermem 5070ti için, max 50da 5080e iyi model ise oda elbet 3-5 ay sonra denk gelir uyguna. arkadaş gitti 48600e asus prime 5070ti aldı 50 defa dedim dinlemedi kendi bilir.

• İş için kullanılmayacaksa , bir gelir kalemi yoksa , sadece oyun için ve bütçesini aşıp kendini zorlayp taksitle almaya çalışanlara şaşıyorum. Nedir bu acele arkadaşlar ? Elinde iyi kötü bir gpu var ise bence AMD'nin de hamlesini görmek gerek diye düşünüyorum. İyi bir fırsat olmadıkça bu fiyatlardan bu kartları almak için bir sebep göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 22 Şubat 2025; 10:54:35 >
  • Hakaramak H kullanıcısına yanıt
    Ümit veriyorsun, etme, hevesleniyoruz 🥹
    Bir zıplar, iki zıplar tamam da, asusun zortladığı zamanlarda üçe de zıplar mı dersin 😄
    Msrp siydi, x3x4 TR fiyatlarıydı, yanmasıydı, Rop zop mevzularıydı derken, güzel izlence oldu bize. 3,5 GB ramle geldiği anlaşılan 970 den beri böyle macera olmadı sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saimertug kullanıcısına yanıt

şuan garip bir dönemdeyiz dolar düşük olduğu için kazancımızda dolar bazında fazla, aslında millet o yüzden ırgalamıyor bende eskiden 3 ün 5 in hesabını yapıyordum artık yapmıyorum çünkü 1 gün mesai yapsam aradaki fiyat farkını çıkarmış oluyorum he ben alır mıyım yinede almam bunun birde psikolojik tarafı var fırsatçı çakallara para kaptırmamak lazım

• 4000 serisi veya Rx 7900 serisi kartları olanlar neden bu seri için kuyruğa girmiş durumda bende anlamıyorum.

Kartlar yanıyor, Rop eksik, stok yok, fiyatlar olması gerektiğinin yuzde 50 üstünde. Halbuki Bi 3 ay piyasayı kimse sallamasa hem fiyatlar düşer hemde sorunları giderilmiş düzgün kartlar alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sangreal_1905 kullanıcısına yanıt

RX 6700 ile 2k birçok ayar ultrada 60 fps alıyorum hala gerçekten acil olmadığını anladım

Onca insan uyardı, önerilerde bulundu ama bazıları kendilerini yaktıkları gibi başkalarını da peşlerinden sürüklüyorlar. 2 hafta sabredin dedik ona bile gelemiyorlar. :) Tabi muhtemelen TV forumlarında olduğu üzere burada da satıcılar bulunuyor, aralarında mallarını satmaya çalışanlar da vardır.

• Periah kullanıcısına yanıt

para bankada durunca bir süre sonra batıyor   benim normalde aklımda yoktu ihtiyacım da yok ama sırf şu monster hunter wilds ın optimizasyonu bok gibi olduğu için ekran kartı arayışına girdim 2-3 haftadır kart bakıyorum piyasa da top tier düzgün kart yok ya iki tarafta da ne düzgün satıcı var ne adam gibi stok var piyasa çok kısırlaşmış

Sormayın, bunu kabullenmek demek diğer firmalara da davetiye çıkarır. O zaman tüm çip üreticileri çip yok diyip yine 2020’yi yaşatsın. Bu fiyatlara almak akıl karı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aericon A kullanıcısına yanıt

@aericon

Bu sorunun yeri burası değil ama ANA KONU'lar haricinde forumun diğer kısımları ne kadar aktif orası da ayrı mesele tabii...

Bu arada, mantıklı da değil...

(açmış olduğunuz konu üzerinden devam edilmesi daha iyi olur)

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

@MaDMaxiBo

Her zaman olacak diye bi' kaide yok lakin zaman zaman yapılan ''fake'' stok düşüşleri ve/veya stok kapatışlarına itibar edilmemesi akıllıca olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Şubat 2025; 11:31:33 >
  • RealZodyCotton R kullanıcısına yanıt

Bir şey olmaz hocam taş gibi kart yapıyor adamlar. Bak asus'a koymuş fazla fazla kapasitör patlamış. Kurbağa reyiz'in bir bildiği var elbet ki olmayan şey patlamaz diyerek boş bırakmış  

Kurbağa'da eksik rop olmaz, yanmaz, siyah ekran vermez ve hatunları 1km öteden etkileyecek pavyon rgb tasarımı vardır  

O değil de gpu'lar fabrikada bining yapılıyor en iyi GPU en iyi model kartlara koyuluyor diye bekleyenler eksik rop olayına ne diyecek merak ediyorum.

Adamlar daha bozuk gpu'yu ayırt edememiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakaramak -- 22 Şubat 2025; 11:43:38 >
  • Arkadaşlar merhaba. Mevcutta msi 4080 super gaming kullanıcısıyım. 5000 serisi kartlar çıksın ortalığın ateşi sönsün diye hemen geçmedim. Sorunların düzeldiğini varsayarak konuşuyorum. Sizce 5090’a geçmelimiyim. Oyun için değil çizim vb. işler için kullanıyorum bilgisayarı. Mevcut sistem i9 14. Nesil 128 gb ram 4080 super.
    Ayrıca konusu değil ama belki bilen olur diye yazıyorum, 64 gb ram kullanırken xmp ile 6400 mhz alıyordum 128 gb yapınca 4000mhz üstüne çıkamıyorum, xmp açınca ram hatası veriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hakaramak H kullanıcısına yanıt
    Olmayan şey nasıl patlasın di mi. Çok doğru 😄
    Ama kurbağa murbağa Asus giga farketmez. 2bin dolara bi ürün yapıyorsun -ki yurtdışı için de yüksek rakam bu-, yazılımdan donanıma herşeyi sıkıntılı. Göz önünde bunu yapan adamlar, arka planda asıl satış yaptıkları adamları "hafif tabirle" hayli hayli kandırır.
    Yazılım, donanım, kurulum, işletme, bakım dahil satış yapılan bi yerde, adam ne bilsin ropunu sapını. Sat gitsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    Jensen çipleri tasarlarken

Azmi Gündüzyoutube
    4380 DAYI TC KİMLİK MARDİN ARTUKLU
    https://www.youtube.com/shorts/9Qt3wOiNNQ4?si=PKxUKmBF14x087Eq

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.