Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (621. sayfa)

5 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.548
Cevap
298
Favori
524.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konu içerinde çok defa denk geldiğim için yorum yapmak isterim...

Bir OLED monitör kullanıcısı olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim...

Bir ekran kartını yeni nesile geçirdiğinizde sizde yaratmış olduğu hissiyat ile monitörünüzü OLED yaptığınızda yaratacağı hissiyat aynıdır...

Hatta belkide monitör değişikliğinde bu daha fazla bile olabilir...

Bu nedenle ekonomik gücünüze bağlı olarak OLED deneyimine geçmek en az ekran kartını değiştirmek kadar önemlidir benim için...

OLED'i gördükten sonra bir daha geriye dönemesziniz... 

• luthienxd kullanıcısına yanıt

Hocam 2k kullanıyorsanız bunu alıp geçin

https://www.gamegaraj.com/urun/palit-geforce-rtx-5070-ti-gamingpro/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniada kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısın NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• luthienxd kullanıcısına yanıt
    5090 2kda vs. performans veremiyor ki? Gerek Blackwell mimari yapısı, gerek driver overheadi ve cpu limit durumlarından dolayı. Ancak 4K'da kullanılabilir. Siz 4090 ile karıştırmayın bu mimari şimdilik 4K'da parlıyor.. Mesele ürün alıp alamamak değil... Ne aldığını bilmek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OLED konusunda monitör yerine TV bakmanızı öneririm(4k çözünürlük arıyorsanız özellikle). OLED teknolojisinin son noktasını TV ile daha erken deneyimleyebilirsiniz. Örneğin, 2023 model Samsung S90C, basit bir mod ve kalibrasyon ile olağanüstü bir görüntü kalitesine ulaşıyor. Maksimum parlaklık seviyesi yaklaşık 1730 nit civarına çıkıyor bu şekilde. İsteyen arkadaşlara mod ve kalibrasyon konusunda yol gösteririm. HDR performansı mükemmel (sürekli HDR modunda kullanıyorum) ve yeni nesil OLED panellerde burn-in sorunu oldukça nadir ve zor görülüyor. PC 144hz, konsol 120hz. LG G serisi de çok başarılıdır. Bu sene çıkacak modelleri 165hz(pc) olacak. TV/Monitör almayı düşünen arkadaşlar kesinlikle tecrübe etmeli. Bir kere Oled’e geçen sonrasında geri dönmüyor :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rtx 5070 bugun ne zaman satışa çıkar

• Oyunların kullandığı bellek miktarları 16 GB'yi geçmedikten sonra RTX5080 rahatlıkla 4K'da kullanılabilir. NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

Çoğu oyunda 16 GB için sınırda bellek kullanımı oluyor, Indiana Jones gibi yeni nesil oyunlarda yetmediğini söyleyenler vardı.

@Jake Lockley 16 GB'ın 4K oyunlardaki ahvali konulu bir çalışma yapacağını söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 5 Mart 2025; 16:15:36 >
  • NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
    NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    En Uygun Ekran Kartı Fiyatları ITOPYA.COM'da
    https://www.itopya.com/ekran-karti_k11?gpuseri=geforce-5000-serisi-q6045
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• cato16 kullanıcısına yanıt

BETA PLUS TEKNOLOJİ hakkında 2 kelam etmek isterim. Gaming.gen.tr oldugunu biliyor zaten herkes,

Fakat şikayet var ve e ticaret sitelerindeki yorumları görünce dehşete kapıldım. Özellikle ASUS'dan QC den geçemeyen, ölü pikselli, kutusu hasarlı ürünleri ucuza alıp burada normal satış fiyatından sattıklarını okudum. İade vesaire isteyince de işi inanılmaz yokuşa sürüyorlarmış.

Kendilerinden asus oled monitör almıştım, yorumları gördükten sonra korkudan iade ettim. Sorunsuz iade aldılar orası ayrı ama yine de benim asla elektronik alışverişi için tercih etmeyeceğim firmalar listesinde.

• Darth Mentor kullanıcısına yanıt

sözde lansman fiyatı bu :D 1saati içinde 40k üstüne çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 5 Mart 2025; 16:12:2 >
  • v572.70

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]nvıdıa
    DLSS 4 With Multi Frame Generation Coming To FragPunk & DLSS Now Accelerating Performance In Grand Theft Auto V Enhanced
    https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/fragpunk-dlss-4-multi-frame-generation/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 5 Mart 2025; 17:39:52 >

• Önerilen satış fiyatında bulunabilirlik artık ürünlerin en büyük sıkıntısı olmaya başladı performansından ziyade.

• DARK_WORM kullanıcısına yanıt

Hocam her insanda setup nasil kurulur, dengeli bir sistem nasıl dizilir olgunluğu yokki

Burada 5090 trio su ile 9900K kullanan birisi var örneğin. Yani her türden insan var.

GPU seçilirken ilk önce display monitöre bakılır ona göre insanlar öneri verir zaten.

Ki bana göre 5080 bile +2000 mem + 250 core ile 4K da DLSS balanced felan idare eder yani.

• ookami O kullanıcısına yanıt

Hocam güzel kablo kaliteli bu marka diğerlerine göre. Bende aynı markanın metal başlıklı olanını aldım. Bunlarda offical olarak vesa sertifikası yok. ama muhtemelen dp80 yani 4k da 240hz alırız diye düşünüyorum bakacağım bende ekran kartını bekliyorum denemek için...

• hahahaha itopya 2 stok girdi baktı satılmadı şimdi stoktan kaldırdı :D komedi :D:D

• 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.