rx 6800 den geçtim. BF1 oynuyorum çoğunlukla ha 90 fps ha 120 fps hiç fark yok ki oynarken. boşuna gaza gelmeye gerek yok 60 fps bile yeterli aslında dökülen paralara yazık gerçekten. Web den almıştım iade kodu oluşturdu yurtiçi kargoyla iade edeceğim bakalım geri alacaklar mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (619. sayfa)

-
-
Arkadaşlar ufak bir sorunum var.
MSI RTX 5080 gaming trio ekran kartımın DP portu düzgün bir biçimde çalışırken, HDMI portu kafasına göre takılıyor.
Bazen pc açılınca sihah ekrandan çıkmıyor...
Bazen açılıyor lakin ses gelmiyor...
Bazende hiç problemsiz açılıp çalışıyor...
Nedeni nedir sizce ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 5 Mart 2025; 14:20:31 > -
kuyuya zarar vermedim sadece şu yuvarlak parlak yapışkanı kestim yoksa kutu açılmazdı ki. bunun haricinde birebir aynı içi ve dışı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
572.65 sürücüsünü denediniz mi
-
Vatandan online olarak bir HomePod almıştım. Kutusunu açarken yırttım ama yine de iade aldılar. Online alışverişlerde, ürüne zarar vermediğiniz sürece 14 gün içinde iade hakkınız bulunuyor diye biliyorum. Ancak bilgisayar parçaları için prosedür farklı olabilir.
-
Son sürücümü bu...
3-4 gün önce çıkan ise indirdim onu...
-
“Mart ayının ortası gibi stoklarımızda olacak” cevabını aldım incehesaptan 😂. Afaki cevap almak tat kaçırıyor gerçekten. Bu gidişle Mayıs’ı bulur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Barkodu yırttım filan diyince kutuya zarar geldi sandım.
-
Nvidia app den sürücü versiyonunuzu kontrol edin çünkü 572.65 nvidia forumundan indirmeniz gereken beta sürüm bir sürücü yani Nvidia APP de güncelleme olarak gelmez. Ben de 4090 ile arada dediğinizi gibi ekran gidiyordu bu sürücüyü yükleyince çözüldü
-
Kargo ile iade ederseniz kabul etmezler büyük ihtimalle. Kendiniz iadeye giderseniz belki alırlar. Güvenlik bantı açılmış ürünü kolay kolay kabul etmezler.
Öylemi...
Çok teşekkürler...
Akşam ilk işim deniyecem...
-
GeForce Hotfix Driver Version 572.65 | NVIDIA işinizi kolaylaştırmak adına paylaşıyorum
-
ustam bir diğer nedeni de 4000 serisi kartların üretimi tamamen durdu yeni kart gelmiyor bu firmalara, stoğu azalan ve talebi artan şeyin de fırsat bu ya fiyatını arttırıyorlar
-
Çok teşekkürler...
-
www.hepsiburada.com
Gaınward Geforce RTX5070 Phoenıx 12GB Gddr7 192BIT Gaming Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/gainward-geforce-rtx5070-phoenix-12gb-gddr7-192bit-gaming-oyuncu-ekran-karti-pm-HBC000086Q08Y
-
Cok pahali
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende sizin gibi gaza gelip :)
msi tro 5080 white modelini aldım
bana fazla gelecek sahibindene aldığım fiyatın 200 300 TL üstüne koydum sattım
alan çocuk abi neden bu fiyata veriyosun diye tedirgin geldiğini söyledi
7900xtx aldım HB üzerinden
-
Msi x870 e yeni bios geldi bakalım bir işe yarayacakmı detaylarda gpu ile ilgili bir belirtme yok, şu an ilk açılılşı yapıyorum ve yine biod ekranından sonra tekrar ekran gitti bi 5 dakika sonra windows açılacak sanırım
Iade olacağını sanmiyorum. Yasa felanda çıkmıştı eralde bu konu hakkinda. Aldiginiz fiyatin altina forumda satmaya çalışın bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X