Hiç İncehesap ile uğraşıp kendinizi yormayın hocam. Direkt Asus Türkiye'yi arayın, sizi ServisPoint'e yönlendirecekler. İstanbul içindeyseniz gidin kartı elden teslim edin, eksik rop var DOA kapsamında iade/değişim istiyorum deyin. 1-2 güne iade/değişim raporunu şu gün gelin alın diye ararlar sizi. O raporu aldıktan sonra İncehesap ile muhattap olun. Eğer direkt incehesap ile muhattap olursanız onlar da aynı şeyi yapacak. Kartı isteyecekler, kendileri de Servispoint'e gönderecekler vs. o ara zaman kaybedersiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YerliMakina -- 6 Mart 2025; 8:15:57 > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (629. sayfa)

-
-
1 sene sonra hiçbir güncel oyunu sorunsuz çalıştırmayacak kısmına ben katılmıyorum hocam. Ozaman 16GB Vram li kartlarda sorunsuz çalıştırmaz 1 sene sonra. Bize artık AI satıyor bu adamlar donanım değil. AI si en kuvvetli kartlarda en uzun süre gidecek kartlar demektir bundan sonra. Bundan sonra kimse öyle 24 32 64 vram li kart beklemesin. Varsa yoksa yapay zeka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 6 Mart 2025; 9:5:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İletişime geçin belki direkt alırlar kartı sizden
Tatsız durum hocam umarım kolaylıkla çözülür.
-
Geçmiş olsun büyük şanssızlık size denk gelmesi umarım uğraştırmazlar çok. Stok sıkıntısıda tuzu biberi değişim için çok beklemezsiniz inşallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nvindia nin 5070 in 4090 i yakalayacagini söylediği zaman inanmamıştım. Harbiden yakalıyor.
Daniel Owenyoutube
Nvidia asked for this... RTX 5070 vs RTX 4090- The Ultimate Comparison!!!https://www.youtube.com/watch?si=yVkgteS0URDMsnWa&v=hyRMPB1djTY&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
1 Ay önce Aurus Z790 tychonx anakart aldım ince hesaptan kutuyu açtım cpu soketini kontrol ettim 3 adet pin fabrikasyon ucu kopuktu belki sorun olmaz diye işlemci takıp denedim çalıştı ama hem bios ta hemde windovs ta takılarak çalışıyordu.
Bende iade değişim kaydı açıp servise gönderdim full kutulu olarak, 15 gün sonra soket değişmiş olarak geldi ama kutu içinde arka plaka dışında bir içerik yoktu.
Telefon ile aradım durumu izah ettim resim istediler 15 gün oldu hala bekliyorum anakart ucuz bir model değil yenisini alıp bekleme lüksüm yok bana sürekli servisten cevap bekliyoruz diyorlar.
Yani işin özeti Tr de servis süreci biraz sıkıntılı sanırım oyalıyorlar bilinçli olarak.
Belki tecrübesi olanlar bilgi verebilir bu gibi durumlarda neler yapıla bilir diye.
-
Kas gücü, ai, mfg? Size sadece yazılım vesinler, neden kart alıyorsunuz, ai yazılımları da yaygınlaşacak ki her evde var artık. :) Oradan çalıştırırsınız oyunlarınızı.
Bana göre 5070TI'ın altına para vermek yanlış, 5080 veya 5070TI güzel kartlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Nvindia nin 5070 in 4090 i yakalayacagini söylediği zaman inanmamıştım. Harbiden yakalıyor.
Daniel Owenyoutube
Nvidia asked for this... RTX 5070 vs RTX 4090- The Ultimate Comparison!!!https://www.youtube.com/watch?si=yVkgteS0URDMsnWa&v=hyRMPB1djTY&feature=youtu.beadamlar devrim yapmış, bize saygı duymak düşer.
-
-
Redditte bu kartlari toplayan yayinci var.hatta biri profili paylasmis. Hic uğraşma direk ona sat yolla cihazi. Astral havada kaparlar sirf dalga gecmek icij nvidia ile
Hocam geçmiş olsun. OCN dede dün gördüm 1 tane. Servispoint e kartınızını bırakırlen kutunun en üstüne eksik ROP ile alakalı Nvidia nın DOA dan iade aldığı ile ilgili yabancı kaynaklardan bulabildiğiniz bütün belgeleri A4 e bastırıp dosya şeklinde koyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2x 4x 8x şeklinde seçenekler var sadece 2x olan mı desteleyecek. eğer bu şekildeyse 4000 serisi almayı dusunebılırim. sırd bu teknoloji için 5000 serisini beklemiştim.
-
Hocam PTT turpex artık bu kadar büyük kargoları çıkartmıyor ülkeden. Ben lego satmayı denedim kutu büyük demişlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dhl veya ups ile yollar. Adamlar zengin zaten. Kafaya takmazlar ivir zivirini öderler hepsini. Yuzbinlerce izleniyor bir video. Gelir yuksek
Normal Astral 5090 dan daha fazla verir bu adamlar :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X