Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (627. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
12.704
Cevap
299
Favori
531.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen dediğin gibi fiyat ucuz diye almışlardır hocam gerçi o fiyat 2-3 adet anca vermiştir millet 150k lari gördükten sonra 5070 30k göze batmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5070 çöp kart 30-35k fiyatı yüzünden

• asi3636 kullanıcısına yanıt

Online veya rekabetçi oyun oynasaydım karti kesinlikle değiştirmezdim hocam alan wake 2 de 3080 tamam ben bittim dedi gerçi oyundada kartı zorlayacak pek birsey yokta hikayesi kart sattırmak olan bir oyun horizon forbidden west optimizasyonu başarılı bir oyunu ps bitirmiştim pc de grafikleri görünce iştaha geldim iyice spider man 2 ve wukong a hiç başlamamistim tam görsel şölen tecrübesini sekteye uğratmamak adına genel olarak benim kart güncelleme sebebim single player sağlam oyunları ayar kısmadan oynamak

• quote:

Orijinalden alıntı: hwmania

Aynen dediğin gibi fiyat ucuz diye almışlardır hocam gerçi o fiyat 2-3 adet anca vermiştir millet 150k lari gördükten sonra 5070 30k göze batmıyor

Bilinçli toplum olmamız lazım bence her ne kadar buradan bas bas dile getirsek de bu fiyatlar verilmez hala diye maalesef marka fanları var bakıyor adam 30K şuan hiçbir yerde bu fiyat yok yapıştırayım ucuza ehuhehu demiştir kesin üzücü bence yarın velev ki 30K'ya daha performanslı bir 9070 XT 'nin satıldığını görünce ne hissedecek acaba? NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

vallahi hocam o çöp bu çöp diyorsun ama piyasa seni dinlemiyor 5080 ler çıktı 60,70k,75k Lara neyse dedim ikinci el temiz 4080 süper alalım dedik sarı siteye bile nur yagdi kart kalmadı zar zor vatan dan Zotac 5080 i 58k ya aldığıma şükreder oldum adam birde internet satışı yapimissa kartı veremeyiz deyince birde kart internetten satilmamis olsun diye dua eder olduk

ölümu gosterip sitmaya razı kılmak iliskisini anlatan en iyi sentez bu olsa gerek

• hwmania kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk sarı siteden 4080s bakıp sıfır 5070ti'a yönelenlerdenim. Oradaki arkadaşlar ile sıfır 5000 serisi satan satıcılar fiyat arttırmada birbirleriyle yarışıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]NikTekyoutube
    Nvidia has released the RTX 5070 today, they claimed that the RTX 5070 offers RTX 4090 performance at 1/3 of the price, well this GPU has nowhere near The RTX 4090 Performance that Nvidia has claimed, even when using AI upscaling or frame-gen, the lack of VRAM makes the RTX 5070 a much weaker GPU compared to the RTX 4090, after all, you cannot generate VRAM with AI. This meme video portrays how RTX 5070 would fair in battle against the RTX 4090 #rtx5070 #rtx4090
    https://www.youtube.com/watch?v=5Nv9E-rGKwY&feature=youtu.be

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

Gaming gen tr o kartı 24.999,00 TL yapsan da o kart elinde kalacak bak benden söylemesi bugün ilk çıkarttığın fiyatlara çek o kartı diğer kartları hiç söylemiyorum bile kaldı ki turşusunu kurmak için mi bu fiyatlardan bekletiyorsan bilmiyorum. NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

Sürü psikolojisi. NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 5 Mart 2025; 22:24:31 >

• 30-35k civarına gelirse 9700xt 5070 ölü bile doğamaz. Bu arada 5070ti baz 5080 fiyatlarına mı çekildi 55k civarına anca bulunuyor üstüne 3-5 daha konulsa 5080 var ne saçma oldu bu fiyatlandırmalar.

• Alkımm kullanıcısına yanıt

En ucuz hemen alınabilir 5080 şuan 60K lakin almak için acelesi olmayanlar Vatan'daki Zotac modellerini kovalayabilir ara ara stok giriyorlar. NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• Almanya'da en büyük bilgisayar saticilarindan caseking biraz önce 5070'leri listeledi, muhtemelen yarin satisa acar. fiyatlar modele göre 649-999 Euro arasinda.

https://www.caseking.de/en/pc-components/graphics-cards/nvidia/rtx-5000/geforce-rtx-5070?page=1&srule=price-low-to-high

• HWS kullanıcısına yanıt

Anında bitiyor ama 30K yarın hayal olur

• ozgur4591 kullanıcısına yanıt

Stok yok ki bitsin yani olmayan kartı satıyorlar ön sipariş ayağına ve alayı şuan ne kadar kopartabilirsem kardır kafasını yaşıyor. NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• Darth Mentor kullanıcısına yanıt
    Alternate satıyor bile. Caseking den hiç alışveriş yapmadım
    alternate
    NVIDIA GeForce RTX 5070 kaufen » ALTERNATE
    https://www.alternate.de/Grafikkarten/NVIDIA-Grafikkarten/RTX-5070

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• luthienxd kullanıcısına yanıt

@luthienxd

FF saçma noktalara gittiği zaman pek bi' önemi kalmıyor.

• sabotage1907 kullanıcısına yanıt
  • Yeniada kullanıcısına yanıt

@Yeniada

Ben şahsen yaşamadım ama bazı driver problemleri olduğu dile getiriliyor (NV tarafından paylaşıldığına göre özellikle belirli monitörler de bu konuda suçlu gibi görünüyor).

Konu içerisinde ve hemen yukarıda da paylaşmış olduğum son driver'ı da bi' denersiniz bakalım...

• bu fiyatlar ne saçmalık böyle, 4070 super çok daha mantıklı 5070 den.

• Sonunda kurabildim. 3kg kart mı olur bu ne dedim. Bu kart ana kartı kesin kırar iyi desteklenmezse alttan. Silent bios'ta kullanıyorum son çıkan hot fix driver ile. Nvidia app kurmadım. Cyberpunk'ta denedim biraz hem MFG açık hem kapalı. 60 dereceyi geçmiyor kart sıcaklığı ve sıfır ses algılıyorum. Power limiti %80'e çektim, 460w'dan fazla çekemiyor kart. İnşallah kabloyla ilgili sorun çıkmaz.

• 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.