O kadar büyük saçmalık ki böyle düşünmeleri. İnanılmaz gerçekten. Nvidia'nın 50 serisinde yaptığı rezillikleri amd yapsaydı piyasadan silinmişti amd. İnsanlar aptal değil. Amd, nvidia'dan 10 kat daha güvenilir bir firmadır şu an. Sadece oyun için kart alacak olsam nvidia'nın yüzüne bile bakmam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 5 Mart 2025; 18:47:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (625. sayfa)

-
-
NikTekyoutube
AMD RX 9070 XT was unveiled yesterday and it looked very promising. Although the performance of The Radeon RX 9070 XT isn't exactly on par with The RTX 5070 Ti, the key advantage that AMD has over Nvidia is the pricing, this GPU costs 150$ less and offers similar performance, making it an extremely good deal. The RTX 5070 Ti was a rough launch, Nvidia didn't exactly make a founders edition and most of their GPUs can be seen priced up to 999$ instead of the 749$ MSRP. The Radeon RX 9000 Series looks like a promising competitor to Nvidia RTX 50 Series GPUs under 750$. I have made this Video showcasing how The RX 9070 XT would fair in an arm wrestling match with The RTX 5070 Ti. #RX9070XT #pcgaminghttps://www.youtube.com/watch?v=0pZg-TpYiqUŞu videoyu izlemeyen yoktur sanırım AMD konusunda da paylaşmıştım her ne kadar bugün yayımlanan 9070 XT test sonuçları 5070 Ti'ın 2K ve 4K'da gerisinde kaldığını gösterse de videonun ilk çıktığındaki bıraktığı etki bile acayip değil miydi?
-
Bende buna imkan dahilinde değil demiştim çok şaşırmıştım giganın bu kadar iyi kart yapabildiğine.O tüketime göre normal bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9070'in driver sorunlarıyla ilgili link var mı? Google'a "rx 9070 driver problems" yazdım bir şey bulamadı?
-
İyi olmuş 2 mt almanız, uzunluk yetiyorsa en iyisi öyle. Ben de baktım ama görememiştim 2-3 mt olanını. 5 mt sakat. BU kadar ucuz olması da apayrı bir soru işareti. Aramalarımda güçlendirici takviyesiz 20 mt bile gördüm aynı markanın. Bu kadar ucuza/güçlendiricisiz imkanı yok gibi geliyor bana kaliteli/kayıpsız aktarım.
-
25k dan 5070 alabilen var mı
-
İnceleme videolarına bakmanız lazım, bazı oyunlarda driver sorunu var o yüzden performansı düşük demişler. Bu video da var olduğunu hatırlıyorum Murat Gamsızyoutube
AMD OYUNA GERİ DÖNDÜ! AMD RADEON RX 9070 XT İNCELEMESİhttps://www.youtube.com/watch?v=CF3L9WwsMPo&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben Almanya'da yaşıyorum, yeterince ucuz olmadıkça amd kartlar raflarda kalıyor. ABD pazarında da böyle diye biliyorum. Eğri oturup doğru konuşalım, her ikisi de aynı performans ve fiyatta olsa kimse amd almazdı. Nvidia nın şuanki fiyatları Almanya'da da çok eleştiriyor, fakat sonuca gelirsek stok bulmak için forumlarda insanlar bot kullanıyor, Türkiye'de fiyattan alamıyor insanlar, Almanya'da stoktan. Ben 5070ti tuf u 1100 euro ya zor yakaladım yazdığım bot sayesinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 5 Mart 2025; 20:4:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
9070xt illa ki driver alicak lakin 1 aydir duzgun driver cikaramadi . Hala siyah ekran sorunu olanlar var. Amd wattman olayindaki acımazsizlik ilginc sekildi nvidiyaya yapilmiyor.
Teşekkürler.
-
Hocam fark şu, nvidia 1 aydır sorunu çözemedi, amd wattman hatasını yıllarca çözemedi, şuan ender olduğunu söyleseler de benim bir arkadaşım oyunculuğu bıraktı wattman dan illallah ettiği için ve hala tek tük alanlar var. Amd nin başarılı olmasını en çok ben istiyorum, yüklü miktarda amd hissem var ama işlemci pazarı dışında amd ye güvenmekte zorluk çekiyorum
Ooo yeni sürücü acaba siyah ekran ile ilgili bir şey var mı çözüyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hem 5080 hemde 5090da bir kere bile olsa siyah ekran sorunu yaşamadım.Benimle birlikte kullanan 3-4 arkadaşımda da sorunu yaşayanlar yalnızca x870 anakart kullanmayanlar.Bu sorun güncel olarak devam ediyorsa sorun anakart bios güncellemesi dışında düzelemeyecek gibi.5080de bazı oyunlarda crash bazı oyunlarda hiç açılmama problemi yaşıyordum.5090 güncel driver ile crash ve açılmama durumuda hiç yaşamadım sorun yaşatan oyunlarda.
X870 ve 9800xd ile kullanıyorum.Pcie 5.0/ x8(SSD takılı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperMetin -- 5 Mart 2025; 20:18:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda bir şey sormak istiyorum.
40xx serisi çıktığında tüm dünya genelinde en ucuzu hangisiyse onu alın deniliyordu.
50xx serisinde değişen ne oldu merak içindeyim.
-
Yok çünkü 52k para verdiğin kartın 32-38 k aralığında satılan kartlarla aynı olduğunu görürsen kendini iyi hissetmek için ama ile başlayan cümleler kurarsin. Eskiden varmiydi dibine kadar ama ben şahsen 6000 serisinden sonra duymadım. Şu an bu fiyat politikası ile 5070ti yerine 9070xt kesinlikle alınır. Ben şahsen fiyatların ve stokların biraz daha oturmasını bekliyorum sonrasında yurt dışından 5080 alacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4x 3x hatta 2x de bile olan siyah ekran sorunu hadi diyelim 5x serisi yeni bir sürücü ile bütün kartların da problem yarattı bi Nvidia forma girip göz gezdirmenizi tavsiye ederim 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AMD driverları sorunlu , Nvidia sorunsuz algısını artık kurmayı bırakın iki firmanın da driverların da hep bir problem var. Benim gözümde ikisi de aynı kalitededir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 5 Mart 2025; 20:30:43 > -
Eski eskide kaldi. Simdiye bakalim
Suanda da wattman hatasından sıkılanlar var... Sadece azaldı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X