An itibarıyla girip baktığımda " Faturalanıyor " aşamasına geçmiş sanırım yakında kargolarlar sizinkinde bir gelişme varmı? |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (617. sayfa)

-
-
3060 var ise 5080'e geçilebilir, 5080'den ti super ya da 5090'a geçmek mantıklı değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen millete çok takılma hocam elindeki karttan memnun değilsen veya artık upgrade istiyorsan al 5080 dediğin yolu izle.Satılmaz diye bişey yok daha geçen hafta 5090 geliyor diye 5080i elden çıkardık hemende alıcı çıktı.5080ti/Super gelirse aynı fiyattan bile gelse ciddi bir zararın olmaz.Burası Türkiye piyasası ne zaman görülmüş kalıcı fiyat düşüşleri.3-5 bin zararıda kullandığına sayarsın.Zaten kısa vade için 5080 alıyorsan marka model takılma en ucuzunu al geç zaten 80lerde genel ısınma sorunu yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazen pc açılmıyor bazı oyunlarda tam performans vermiyor bir oyunda oldu final fantasy rebith, 4080 de sabit 120 olan oyun 5090 da 60 lara düşüyor, pişman olacam dedim oldum 😂 internette yazan her şey denendi sadece eski usül kablolama hariç onun içinde kasanın içini duman etmek lazım
Pce 4 ü otomatiğe çekince düzeldi sanki ama bu sefer pce. 5 sorunları başlayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 5 Mart 2025; 13:8:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi yaptığınız hatalı tercihler üzerinden insanları yönlendirmek ne kadar doğru?
Eğer bir oyuncu şuana kadar 3060 kullandıysa demek ki her nesilde tepe kart almaya ihtiyaç duymuyordur, 5080 ona yetmediği zaman piyasada olacak olan neslin orta seviye kartları daha iyi performans verecektir. Şuan 4k dolar vermek mi daha mantıklı yoksa ihtiyacı olduğunda 600-700 dolar mı?
-
İtopya ön sipariş geldi. Dün kargoya vermişler hiç bilgilendirme vs yok. Sitede de faturalanıyor gözüküyor. teslimat smsi gelince haberim oldu. yanına birde hediye kupa göndermişler.
bi yandan da 150k bi ekran kartına verilir mi diyorum...
-
Kusura bakma yazamadım..
Tamamdır kesin araştıracağım senin Oled bilgine güvenimiz sonsuz (: Bilmiyordum QD-OLED'lerde neden Glossy yapamadıklarını-sebebi buymuş demek.Hep Woled'den gittiğim için-Asus'da glossy Woled yapınca yapıştım direkt :)
-
Artik almissiniz. Daha dusunmeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3060 kullandığın bilgisayar nedir acaba? Hani o bilgisayar da 3060 kadar eskiyse zaten 5080 i geçtim 70 Ti lar bile hakkını veremez. Sistem almışsındır yeni, ekran kartı kalmıştır ona bir şey diyemem.
Ama şu an 5080 almak gerçketen kötü bir tercih. Garantisi devam eden bir ikinci el 4070 Ti sizin işinizi misliyle görecektir. 80 serisi 4K için giriş kartı, 2K için son nokta. 2K için 4070 Ti, baya baya yeterli.
Yine olay sizin bilgisayarınız, monitörünüz ve amacınızla ilgili. Bilgisayarın yoksa, onu güncelle 5080 e para vereceğine. Bilgisayar yeniyse ve para varsa, zaten sorma, git ne varsa onu al. Güzel bir 2k ya da 4k monitorün yoksa da 5080 çok saçma olacaktır.
-
Cpu vb diğer parçalar ne vardı?
-
cevap için teşekkürler..
-
9800x3d x870 tomahawk 6400 ramler 1000w msi mpg psu atx 3
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O soruyu yanlış zamanda sormuşsun gibi. 150k, 5090 astral için güzel fiyat Türkiye'de. Kablo, donanım zart zurt sıkıntıları olmasa bana sat direk derdim.
Yani verdiğin para kartın normal kusursuz çalışanı için güzel ama o kadar riskli bir yapıya verilmesi, işte o noktada sıkıntı var.
-
geçen ay sistem topladım ve 5000 serisi ekran kartları gelecek diye ekran kartı almadım ve şimdi ekran kartını alacağım sistem ekran kartsız 80k bandında yani sistemim eski değil
-
Çok güzel. Peki monitör?
-
monitörüm 2k 4kyla işim yok hiç bi zamanda olmaz bana çok abartı geliyor :D
-
ben alper beye şu konuda katılıyorum bu ülkede ne satmak istersen satarsın 60a aldın diyelim 50 ye satarsın ama satarsın. ben pc topladığım için benim ekran kartı almam şart uzun vadeli kullanmayacağım beni stokların olduğu ve fiyatların biraz düzeldiği seviyeye kadar götürsün yeter 5080 sonra çıkarsa eğer diğer modellerine bakacağız 5000 serisinin veya direkt 5090 alıp geçerim.
-
ben her zaman alabilirim, takas benim Phantom 5090'ı verip üstüne biraz para da sayarım o derece. 150k uygun bence de astral için
-
9070 lerin test sonuçları bugün mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada siyah ekran sorunundan bahseden biri olarak 5090'ımı yeniden sistemime taktım eski ekran kartını çıkartmadan evvel windows 11 güvenli modda DDU ile tamamen eski sürücüyü silip windows update'in kendi kendine sürücü yüklemesini önledim, kart değişimi sonrası 5090'ı takıp daha önceden indirdiğim 572.65 sürücüsünü sisteme yükledim. Şu an için tüm siyah ekran problemleri çözülmüş gözüküyor hatta PCI 5.0 da da kullanabiliyorum sorunsuz bir şekilde. İlerideki alıcılar için paylaşmak istedim, kartı bir süre daha deneyeceğim hiç problem çıkarmazsa eski kartımı satacağım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X