Şimdi Ara

NVİDİA GÖRÜNTÜ SUNUCUSU YANIT VERMEYİ KESTİ VE BU DURUMDAN KURTULDU HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün oyun oynarken bi andan dondu bilgisayar sonra oyunu kapatınca ondan sonra girmeye çalışınca hangi oyun olduğu fark etmez direk kapatıyor program çalışmayı durdurdu diyor ve resimde gösterilen hatayı veriyor aynı hatayı NVİDİA denetim masasına girincede yapıyor denetim masasına girdikten 3-5 sn sonra donuyor ve bu hata geliyor kapatmaz zorunda kalıyorum internette araştırdım çoğu kişi bundan muzdarip ama sürüm güncellemesi yapsamda diğer önerilen çözümleri yapsamda bi sonuç alamadım acaba bi önerisi çözüm yolu bilen var mı yoksa formatla halledilir mi şimdiden teşekkürler

Casper Nirvana
    Windows 10 64 bit
    İntel i7 işlemci 2.3GHz
    12Gb RAM 2 GB NVİDİA GT940M ekran kartı

NVİDİA GÖRÜNTÜ SUNUCUSU YANIT VERMEYİ KESTİ VE BU DURUMDAN KURTULDU HATASI NVİDİA GÖRÜNTÜ SUNUCUSU YANIT VERMEYİ KESTİ VE BU DURUMDAN KURTULDU HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastasıyız_dede -- 6 Ekim 2016; 19:48:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartına overclock yaptıysanız geri alın, yapmadıysanız gördüğüm kadarıyla ekran kartı driverı eski nvidia sitesinden güncel driveri indirip kurun sorun çözülecektir, formata gerek yok.

• burda kim hatalı bilmiyorum banada yaptı gtx 970 vardı aynı hatayı veriyordu atıyordu oyundan can sıkıcı bir sorun format çözmüyor işi driverda çözmüyor söyleyeyim hepsini denedim ne oldugun anlayamadım gitti bu hatanın şuan 1070 var hata almadım daha ama yine verebilir windowsun sorunu gibi geldi bana bu windows 7de bu hatayı almamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: one1r

Ekran kartına overclock yaptıysanız geri alın, yapmadıysanız gördüğüm kadarıyla ekran kartı driverı eski nvidia sitesinden güncel driveri indirip kurun sorun çözülecektir, formata gerek yok.

Kardeşim denedim yine aynı hatayı verdi başka bi öneri var mı gerçekten çok sinir bozucu bir durum bide hiç birşey olmadan bir anda çıktı sorun sıkıntı nerde onuda anlayamıyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

NVİDİA GÖRÜNTÜ SUNUCUSU YANIT VERMEYİ KESTİ VE BU DURUMDAN KURTULDU HATASI

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.