Şimdi Ara

NVIDIA GT 540M Driver Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceden başıma gelmişti fakat aradan uzun bir zaman geçtiği için nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. Uzun bir aradan sonra NVIDIA driverimi güncelleyim dedim. Öncelikle driveri tamamen sistemden kaldırdım. Ondan sonra onboard ekran kartı olan intel graphic' i de yeni versiyonuna yükselttim. Sistemi yeniden başlattıktan sonra NVIDIA GT 540M 301.42 (05.09.2012 son versiyon) driverini kurmaya çalıştığımda "Bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı" hatasını veriyor. Halbuki doğru ekran kartı ve doğru işletim sistemine uygun driveri indirdim. Bu hatayı almamak için yanlış hatırlamıyorsam .inf uzantılı bir dosya indirip varolanıyla değiştiriyorduk. Ama ben ne olursa olsun bu son versiyonu kurmak istiyorum. Yardım edermisiniz?

• CCleaner ile kayıt defterlerine, sistem dosyalarına ve uygulamalara temizlik yaptırttım. Bilgisayara res attıktan sonra driver kurulumunda hata almadan başarıyla kurdum. Fakat kurduktan sonra NVIDIA denetim masasına girmek istediğimde "Sisteminizde NVIDIA grafik kartı algılanmadı." hatasını aldım. Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarına da baktığımda ekran kartımı göremedim. Sanırım bu sabah sorunsuz kullandığım kartı yaktığımı düşünüyorum. Sizcede öylemidir yoksa PC' mi kartı görmüyor?

• aynı sorun bende de var ekran kartını görmüyor
  • 306.02 sürümünü yükledim düzeldi.
  • Nvidia GeForce GT 640M Display DriVer 306.02

http://uk.download.nvidia.com/Windows/306.02/306.02-notebook-win8-win7-winvista-64bit-international-beta.exe

Son sürüm budur yükleyin mutlaka düzelecektir..
  • Arkadaşlar çok gariptir ki, son aldığım hatadan sonra tekrar hem CCleaner ile komple temizlik yaptım. Bunun üstüne Registry Easy programı ilede regedit hatalarını giderdim ve yeniden makinaya res attığımda; gördüğüm hataların hiçbirini görmedim ve sorunumu hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braveee

Arkadaşlar çok gariptir ki, son aldığım hatadan sonra tekrar hem CCleaner ile komple temizlik yaptım. Bunun üstüne Registry Easy programı ilede regedit hatalarını giderdim ve yeniden makinaya res attığımda; gördüğüm hataların hiçbirini görmedim ve sorunumu hallettim.

keşke ben de senin kadar şanslı olabilsem. driver kuramıyorum hala aygıtı görmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı neydı senın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CesuRRR06

Ekran kartı neydı senın

ekran kartı 540m işlemci i5-2410

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 10 Eylül 2012; 20:50:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.