Şimdi Ara

Nvidia GT 630

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
36.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ZOTAC GT630 GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI almak istiyorum yaarın vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum nasıl bir ekran kartıdır oyunlarda performans sağlarmı öğrenmek istedim birde gddr3 le ddr3 arasında fark varmı yarın ekran kartını almaya gidicem biraz cabuk cevaplarsanız sevinirim

• Birde benim anakartın slotu PCI-E 1.0 X16 ama ekran kartının PCI-E 2.0 X16 yinede ekran kartı çalışırmı arkadaşlar
  • Biriniz cevap verinnnnn
  • 2GB değil 4GB olanından alın

Bu kart göz boyamaktan ve casper bilgisayarların içini doldurmaktan başka bir halta yaramaz. Performans falan da sunmaz. Sistem özelliklerinizi yazarak buradan tavsiye alabilirsiniz.

DDR3 ve GDDR3 demenin arasında bir fark yok. Ikisi de aynı anlama geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYFALL_26

Biriniz cevap verinnnnn
    GT630 oyun bilgisayarı için önerilecek bir kart değil. Güncel oyunları en düşük ayarda açabilir o kadar.

GDDR3 ile DDR3 ekran kartlarında aynı şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

GT630 oyun bilgisayarı için önerilecek bir kart değil. Güncel oyunları en düşük ayarda açabilir o kadar.

GDDR3 ile DDR3 ekran kartlarında aynı şeydir.

Alıntıları Göster
    Okadarda vasat değildir kardess ya bide ati ekran kartları var fiyatları düsük ama nvidia dan hic sasmadım bidee nvidia da physx gibi özellikler var oyunları destekliyor ati de bunlar yok sanırım ondan pek o tarafa iyimser bakmıyorum bide ekran kartı ucuz ondan almak istedim bende leptop var ekran kartı 310m yeni oyunları mesela sleeping dogs u medium ayarda 17-18 fps alıyorum takılmada yok

• quote:

Okadarda vasat değildir kardess ya bide ati ekran kartları var fiyatları düsük ama nvidia dan hic sasmadım bidee nvidia da physx gibi özellikler var oyunları destekliyor ati de bunlar yok sanırım ondan pek o tarafa iyimser bakmıyorum bide ekran kartı ucuz ondan almak istedim bende leptop var ekran kartı 310m yeni oyunları mesela sleeping dogs u medium ayarda 17-18 fps alıyorum takılmada yok

Alıntıları Göster
    bu arada masa üsstüne alıcam o kartı onun özellikleride

ANAKART:MSI P4M900M/P4M900M2
    RAM:2.5CB
    CPU: İNTEL PENTİUM 4 651,3400MHZ 2ÇEKİRDEKLİ
    WİNDOWS 7 ULTİMATE 64BİT SP1

Ben internet kafedeki bir bilgisayara baktım işlemcisi intel pentium 4 dü onunda 3.0ghz si vardı ram 2cb ekrankartı gtx560 falandı gta 4 full ayar actım hiç kasmadı bu alacağım kart 630 daha yeni yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYFALL_26 -- 29 Ekim 2012; 1:26:57 >

• quote:

bu arada masa üsstüne alıcam o kartı onun özellikleride

ANAKART:MSI P4M900M/P4M900M2
    RAM:2.5CB
    CPU: İNTEL PENTİUM 4 651,3400MHZ 2ÇEKİRDEKLİ
    WİNDOWS 7 ULTİMATE 64BİT SP1

Ben internet kafedeki bir bilgisayara baktım işlemcisi intel pentium 4 dü onunda 3.0ghz si vardı ram 2cb ekrankartı gtx560 falandı gta 4 full ayar actım hiç kasmadı bu alacağım kart 630 daha yeni yani

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yorum ya lütfen
  • quote:

Arkadaşlar yorum ya lütfen

Alıntıları Göster
    GTX560 eski olabilir ama GT630'dan neredeyse 2 kat daha performanslıdır. Ayrıca GT630 ile Physx filan da açamazsınız. Kart zaten giriş seviyesi bir de PHYSX açarsanız screenshot tadında oyun oynarsınız

Mevcut bilgisayarınız güncel oyunları kaldıramaz. Sizin komple sistem yenilemeniz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

GTX560 eski olabilir ama GT630'dan neredeyse 2 kat daha performanslıdır. Ayrıca GT630 ile Physx filan da açamazsınız. Kart zaten giriş seviyesi bir de PHYSX açarsanız screenshot tadında oyun oynarsınız

Mevcut bilgisayarınız güncel oyunları kaldıramaz. Sizin komple sistem yenilemeniz lazım.

Alıntıları Göster
    ddr 5 ekran kartı alsam anakarta uyarmı anakart ddr3

• quote:

ddr 5 ekran kartı alsam anakarta uyarmı anakart ddr3

Alıntıları Göster
    o fiyata hd4850 yada hd6750-6670 alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-15C3E5993

o fiyata hd4850 yada hd6750-6670 alınabilir.

Alıntıları Göster
    ati yi hiç kullanmadım nvidia daha iyi gibi geliyor bana ayrıca benim alıcağım kart 120 lira diğerleri biraz daha pahalı bunu zor para veriyorum zaten
  • quote:

ati yi hiç kullanmadım nvidia daha iyi gibi geliyor bana ayrıca benim alıcağım kart 120 lira diğerleri biraz daha pahalı bunu zor para veriyorum zaten

Alıntıları Göster
    Arkadaşım Nvidia GeForce GT 630 4GB 128 bit ddr3 ünü aldım yemin ediyorum hiç memnun degilim , Sapphire Radeon HD 4850 DDR3 1 GB 256 Bit 10 basıyor 4gb a Sapphire ATI veya Sapphire AMD ye yönelmeni öneririm ... ATI VE AMD OYUNLARDA FELAN DAHA ÇOK DESTEK SAGLIYOR HABERIN OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo3806

Arkadaşım Nvidia GeForce GT 630 4GB 128 bit ddr3 ünü aldım yemin ediyorum hiç memnun degilim , Sapphire Radeon HD 4850 DDR3 1 GB 256 Bit 10 basıyor 4gb a Sapphire ATI veya Sapphire AMD ye yönelmeni öneririm ... ATI VE AMD OYUNLARDA FELAN DAHA ÇOK DESTEK SAGLIYOR HABERIN OLSUN

Alıntıları Göster
    Geçti kardess :D aldım artık adam assasins creed 3 ü medim ayarda oyanarsın dedi su yeni cikan euro track similatör 2 de high ayarda sorunsuz oynadım bakalım şimdiye kadar bi şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYFALL_26 -- 29 Ekim 2012; 23:23:37 >
  • quote:

Geçti kardess :D aldım artık adam assasins creed 3 ü medim ayarda oyanarsın dedi su yeni cikan euro track similatör 2 de high ayarda sorunsuz oynadım bakalım şimdiye kadar bi şey yok

Alıntıları Göster
    kardeşim kullanmadan yorum yapmayın kartlar üzerine
    bende gt 630 4 gb var ve crysis 3 ü sistem ayarları yüksek doku detayı ultra da oynuyorum ve inanmayanlar olursa ss de koyabilirim.
    alan arkadaşlarımda ekran kartı güncellemelerini sürekli takip edip yapsınlar gerçekten performansı etkiliyor
    bunu dışında assasins creed 3 , battlefield 3 , far cry 3 hepsini ULTRA da oynuyorum oynayamazsın diyen olursa yorumunu beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tata00

bende gt 630 4 gb var ve crysis 3 ü sistem ayarları yüksek doku detayı ultra da oynuyorum ve inanmayanlar olursa ss de koyabilirim.
    alan arkadaşlarımda ekran kartı güncellemelerini sürekli takip edip yapsınlar gerçekten performansı etkiliyor
    bunu dışında assasins creed 3 , battlefield 3 , far cry 3 hepsini ULTRA da oynuyorum oynayamazsın diyen olursa yorumunu beklerim.

ben merak ettım bırkac ss atarmısınız guzel kartsa bende alayım

• quote:

Vay be Seni Tubitak'a gondermek lazim kendini asmissin, harcaniyorsun bu forumda.Gtx 670-680 gibi kartlarda ultrada 25 fps alirken sizin kartta ultrada oynamak buyuk bir yetenek acikcasi...
    Tebrikler....

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5748FE4

quote:

Vay be Seni Tubitak'a gondermek lazim kendini asmissin, harcaniyorsun bu forumda.Gtx 670-680 gibi kartlarda ultrada 25 fps alirken sizin kartta ultrada oynamak buyuk bir yetenek acikcasi...
    Tebrikler....

Alıntıları Göster
    youtube ye link koyuyorum birazdan bakarsınız

• quote:

youtube ye link koyuyorum birazdan bakarsınız

Alıntıları Göster
    alın beyler youtube de paylaştım videoyu hemde 720p

http://www.youtube.com/watch?v=4_HQIBvov0o&feature=youtu.be

• quote:

alın beyler youtube de paylaştım videoyu hemde 720p

http://www.youtube.com/watch?v=4_HQIBvov0o&feature=youtu.be

sen bu kadar düşük fps de oynamaktan zevk alıyormusun.ayarları normal e getirip te oynasan çok daha fazla zevk alırsın oyundan bence.video da da gözüküyor çok düşük fps aldığın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.