Şimdi Ara

Nvidia GT 630 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
36.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    helal sana kardesım herkez butcesıne gore alabılıyor bazılarıda ya butun maasını verıyor (fps hastası olanlar) onlarda yada arkalarında babaları var (babam sağolsun lardanlar ) emekciyiz emekcileri hor görmektır bunların yaptıkları!!
  • aha bak yine girdim, ama bu sefer sorum var. Bu meret herşey ultra lowda dansöz oynatır mı?
  • Yıl olmuş 2014, ben 8600 gt ile (3 gün once bozuldu.:( ) düşük ayarlarda olsada oyun oynuyorum. GT 630 grafik hastası olmayana yeter bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çömlekçi -- 9 Ekim 2014; 22:59:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Up bomb haha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen R9 280X'i satıp GT 630 alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 26 Ekim 2014; 14:25:08 >
  • GTX serisi ile kıyas yapıp kahkaha atmanıza gerek yok, bütçesi düşük arkadaşların düşünmeden alabileceği bir kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigez54

GTX serisi ile kıyas yapıp kahkaha atmanıza gerek yok, bütçesi düşük arkadaşların düşünmeden alabileceği bir kart.

Bütçesi bukadar düşükse, ikinci el 6850 yada 7850 1gb alır performansını 3'e katlar, bu kartı almak aptallıktan enayilikten başka birşey değil.
  • Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına casper i7 ile alanlardanım.o an öyle olması gerekti aldık.Eleştirmişler haklı taraflarıda var haksız taraflarıda.farcry4 haricinde hemen hemen her oyunu orta ayarda oynadım.farcry 4 de cidden yemedi onuda ekliyim :D diğer oyunları optimize halindeyken net bir şekilde açtı.crysis 2 dark souls ve ac 4 black ide çoh süper ayarlarda olmasa da orta ayarlarda oynuyorum.örnek olarak da bu

Nvidia GT 630

• Bu konuyu gördüğüm zaman gulmekten oluyorum :))

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

Bu konuyu gördüğüm zaman gulmekten oluyorum :))

Gülmemek elde değil ki
  • çözünürlük 1920x1080, herşey low 15fps ile akıcılık
  • Çekirdek Hızı=700Mhz RAM Kapasitesi 2 GB Bellek Hızı=1333Mhz Ekran Kartı Markası=NVIDIA Ekran Kartı Chipseti=GT630 Synergy Bellek Tipi=GDDR 3

Bellek Arayüzü=128 Bit PCI Express 2.0=Var bu gibi ekran kartının özellikleri fiyaları ıse 179 tl falan...
  • Ulan sizin ben taa ... kusura bakmayın ama harbi tşk mi geçiyonuz ulan ne sinir oldum yorumları okurken kasmadan oynamak demek +60 fps demiş biri ne güldüm ama :D insan gözü ztn 25 fps te rahat bi şekilde görebiliyo kısaca oyunda 25 fps ten az alırsanız akıcılık bozulur kısaca oyun için 25-30 fps arası benim için yeterli şuan elimde gt210 var lan dalga mı geçiyonuz diceniz ama ben bu ekran kartıyla ne işler gördüm :D :D :D gülesi geliyo insanın şaka gibi lan :D oyunlara o kadar düşkünümki :D günün 7-8 saati ortalama pc başında oyun oynuyorum youtube kanalım var onda birsürü oyun oynuyorum :D örneğin ac 3 te 1024x768 de normal ayarlarda 25-30 fps alıyorum :D şaka gibi lan :Dmonitörüm 1680x1050p ama bok gibi de olsa oyun oynuyorum :D bambam da 50 TL verip adam gibi bişey almıyo bide oyuncu olacam hesapta her oyun bok gibi grafikelrle bitiyo 2 gb ram im ddr2 667MHz intel core 2 duo 2.4 GHz e4600 var ama oyun oynuyorum siz bunu kötülüyonuz ben gt210 la oyun oynuyosam buna ne demeli :D ben bu ekran kartıyla 800x600 de düşük ayarlarda da olsa 25 fps civarıyla crysis 2 bitirmiş adamım :D bana bu ekran kartını verin varya ne oyunlar acarım ss de alırım video da çekerim bu ekran kartı bende olsa tmm mı :D gülesim geliyo bence gayet yeterli bi ekran kartı sen eğer diyosanki crysis 3 ü 1920x1080 de en dşükte oynıcam diyosan ki bence 1080p olması bile yeterli al bu ekran kartını oynarsın.benden bu kadar hadi by :D buarada eğer kasanızın içi pis ise hiçbişey oynıyamazsınız ben pc mi temizlemeden önce eskie kran kartımla world at war cod 5 yani onda en düşükte 3-4 fps alamıyodum pc yi bi söktüm temizledim taktım oyunu yüksekte bile açıyom lan :D şaşırdım kaldım yüksekte açtım 25 fps te aldım eski bilgisayarımla bunla değil :D hadi benden bu kdr bb :D

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

Bu konuyu gördüğüm zaman gulmekten oluyorum :))

Gülmekten ne oluyon ?
  • Google'da aratırken rastladım gülmekten karnıma ağrılar girdi ultrada 10 fps akıcı falan efsane oldu konu :D
  • Konuyu yeni okudum ve gayet sacma sapan yorumlar yapilmis. 3 yillik ekran kartimi yerin dibine sokmuslar resmen.Kîsacasi guldurdunuz karti kullanmayanlar yorum yapmis hep bilmeden. Ulan e6600 3.07 islemci 4 gb ram 4 gb asus ekran kartiyla gta 5 i kasmadan oynuyorum ultra da olmasa bile medium ve low ayarlarda da olsa 6 yillik pcmde oynuyorum.. Guzel bi monitorle gayet guzel zevk aliniyor. Milleti kandirmayin.

• reis hala efsane
  • Berbat kart. Saten soldan ikinci rakamı "3". Hiç değilse bulabiliyorsan R7 250 al.

• quote:

Orijinalden alıntı: tata00

kardeşim kullanmadan yorum yapmayın kartlar üzerine
    bende gt 630 4 gb var ve crysis 3 ü sistem ayarları yüksek doku detayı ultra da oynuyorum ve inanmayanlar olursa ss de koyabilirim.
    alan arkadaşlarımda ekran kartı güncellemelerini sürekli takip edip yapsınlar gerçekten performansı etkiliyor
    bunu dışında assasins creed 3 , battlefield 3 , far cry 3 hepsini ULTRA da oynuyorum oynayamazsın diyen olursa yorumunu beklerim.

aynı kartı kullandım evet bende ULTRA oynuyordum ancak 800x600 p çözünürlükte
  • Casper'ın zararları bu konuda belli olmuş, adam gitmiş 2500 3000 lira vermiş kasada i7 8 gb ram 250w psu var yanınada en ucuzundan anakart ve 4 gb gt 630 yada dengi kart.

E adam gidiyor alıyor sonra 10 fps bile oynasa toz kondurmuyor kabullenmiyor kazık yediğini. Bu konuda çok net belli olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.