Şimdi Ara

Nvidia GT 630 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
36.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gt 740 m i7 islemci 8 gb ram ile full cozunurluk full ayarda 20 fps alti gormedim ss atabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okuduğum iyi oldu r9 280 almaktan son anda vazgeçtim 1 aya kalmaz yeni gtx 630'umla benchmarkları atarım
  • Size gt630 degil gtx630 titan vermişler. Yanlışlıkla :D biride ultra oynuyordu 3 fps de :D

• Abi ben böyle efsane bir konu görmedim gülmekten karnıma ağrılar girecek. Gt 630 vs titan olmuş konu :D
    Özellikle crysis 3 ü ultrada oynatmış kasmadan 12 fps ile.

• Guzelse bu kart bende alayim 4 adet titani geçerim heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 31 Ağustos 2014; 13:06:19 >
  • Bitmediğimi daha bu konu ya
  • Siz insanlarla dalga geçmeye devam edin.herkes sizin gibi gtx780e 1000 kusur lira veya gtx660ti ye 700 kusur lira veremiyor maalesef gt630 alıp oynayanlara çöp kart yazıpta rencide etmek çok hoşunuza gidiyor galiba.bazı çok ağır grafikli oyunlar dışında bu kartla normal seviyede oyun oynanabilir bence.Siz gidin 6 ayda bir güncelliğini yitirdi diye ekran kartlarına tonlarca para gömmeye devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Abi ben böyle efsane bir konu görmedim gülmekten karnıma ağrılar girecek. Gt 630 vs titan olmuş konu :D
    Özellikle crysis 3 ü ultrada oynatmış kasmadan 12 fps ile.

''' KASMADAN ''' 12 FPS

• quote:

Orijinalden alıntı: tata00

12- 17 arası fps alıyorum çok akıcı olmasada kasmadan oynuyorum. GTX 670 veya 680 kadar iyi olduğunu felan mı söyledim acaba ?
    ben sadece kartı çok ezdiğinizi söyledim bazı arkadaşlar nerdeyse oyunu açamaz diyecekmiş ben buna tepki olarak söyledim söylediklerimi bu fiyata bundan fazlası beklenemez zaten ve elime para geçtiğindede o çok övdiğünüz GTX lerden alıcam zaten

Harpooner eyvallah kardeşim unutmam

4 yıllık hd5770 kartım var.Gt630u tokat manyağı yaparım.640 olsun istersen.Böyle kartlara 200 lira(salladım fiyatını bile bilmiyorum) veren açıkca kerizdir benim gözümde.200 liraya hd5870 alınır.O karttan net 2 kat fazla performans verir.

5770 dediğin kart ikinci elde 100 lira.Bundan çok çok daha fazla performans veriyor.İlla nvidia derseniz o da var.Gts450 de 100 lira civarı.Performansı da 5770e yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Siz insanlarla dalga geçmeye devam edin.herkes sizin gibi gtx780e 1000 kusur lira veya gtx660ti ye 700 kusur lira veremiyor maalesef gt630 alıp oynayanlara çöp kart yazıpta rencide etmek çok hoşunuza gidiyor galiba.bazı çok ağır grafikli oyunlar dışında bu kartla normal seviyede oyun oynanabilir bence.Siz gidin 6 ayda bir güncelliğini yitirdi diye ekran kartlarına tonlarca para gömmeye devam edin.

Tek bir sebep söylesene dalga geçmemek için.İkinci elden bunun yarısı fiyatına iki kat performanslı kartlar var.Az önce de belirttim.4 senelik 5770im var.İkinci el 100 liraya bulursun.Gt630 filan bırakmaz ortada.Sıfır gt630 parasına hd5870 çok rahat alınır yahu.

Nasıl bir ezilme psikolojisiyse.Sende de var herhalde gt630.

Adam konu açıyor alayım mı nasıl diyor, millet kartı yerden yere vuruyor sonra adam gidip üstüne o kartı alıyor.Bunla dalga geçmeyelim de neyle geçelim

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 way sli düşünüyorum ne dersiniz?

@Propus

Kesinlikle haklısınız. Adamı deli etmenin ötesine geçer. Adama diyorum r7 240 al daha uygun, daha iyi performanslı diye. Adam inadına gt630 alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 31 Ağustos 2014; 17:06:46 >
  • SKYFALL_26 kullanıcısına yanıt
    hocam aynısı vardı bende modelide aynıydı performansı çok düşüktü overclockta düzgün olmuyordu az oluyordu ac4 black flagde 800X600 herşey very low da kasmaması için dua ediyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fethi Karabulut

quote:

Orijinalden alıntı: SKYFALL_26

Arkadaşlar ZOTAC GT630 GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI almak istiyorum yaarın vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum nasıl bir ekran kartıdır oyunlarda performans sağlarmı öğrenmek istedim birde gddr3 le ddr3 arasında fark varmı yarın ekran kartını almaya gidicem biraz cabuk cevaplarsanız sevinirim

Bence Hiç Düşünmeden al Nvidia herzaman en iyisidir :D

Bunlarda kanıtı gayet güçlü bir ekran kartıdır sen çok bilmişlere bakma

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011)
    low:
    40.9 46.1 ~ 44 fps
    med.:
    29.9 32.9 ~ 31 fps
    high:
    19.1 22.4 ~ 21 fps
    ultra:
    11.2 fps

CoD: Modern Warfare 3 (2011)
    low:
    148.9 fps
    med.:
    60.1 fps
    high:
    36.4 fps
    ultra:
    21.7 fps

Battlefield 3 (2011)
    low:
    34.3 44.3 ~ 39 fps
    med.:
    21.7 22.6 ~ 22 fps
    high:
    15.2 16.4 ~ 16 fps

Batman: Arkham City (2011)
    low:
    77 fps
    med.:
    60 fps

Fifa 12 (2011)
    low:
    59.9 251.3 ~ 156 fps
    med.:
    59.6 154 ~ 107 fps
    high:
    57.3 103.8 ~ 81 fps

hocam bende kullandım bu kartı galiba bu fps ler 800X600 den yada 640X480 olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Siz insanlarla dalga geçmeye devam edin.herkes sizin gibi gtx780e 1000 kusur lira veya gtx660ti ye 700 kusur lira veremiyor maalesef gt630 alıp oynayanlara çöp kart yazıpta rencide etmek çok hoşunuza gidiyor galiba.bazı çok ağır grafikli oyunlar dışında bu kartla normal seviyede oyun oynanabilir bence.Siz gidin 6 ayda bir güncelliğini yitirdi diye ekran kartlarına tonlarca para gömmeye devam edin.

Biz millet çöpe para dökmesin diye uğraşıyoruz, aynı paraya Amd tarafında daha iyi performans veren kartlar var onları alın diyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

alın beyler youtube de paylaştım videoyu hemde 720p

http://www.youtube.com/watch?v=4_HQIBvov0o&feature=youtu.be

Aslan parçası, sen tam bir "player" sın unutma bunu.

Yarıldım resmen.

Akıcı oyun deneyimini bilmeyen insanın, akıcı oynadığını zannetmesi kadar doğal bir şey yoktur aslında. Zaten bilmiyor, görmemiş ki hiç akıcı oyun deneyimi, görmüş olsa anlayacak aradaki farkı...

GT630 bir oyuncu için gerçekten çöptür. İkinci elden bir önceki model kartlardan alsan daha fazla fps alırsın. Bırakın ultra açmasını, low'da 1080p düzgün oynatamaz. Mouse döndürmeye kalksan fps gecikmesine bağlı olarak lag yaşarsın. Elimde gt630 var bu arada. Ve test ettim. (Kendimin değil.) 1024x768'de anca mouse lag olmadan oynattı crysıs 2'yi... Şuan yeni nesil konsollar 720p yüzünden eleştirilirken bundan neredeyse 10-15 sene önceki standart çözünürlükte oyun oynatan bir kartı iyi diye görmek resmen bakar körlüktür. Üstelik o çözünürlükte de yük ekran kartına değil işlemciye biner. Nasıl bir çöp kart olduğunu buradan anlayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 31 Ağustos 2014; 17:44:56 >

• Allah'a şükür ezilme psikolojisi diye bişey yok bende.Adam almış zaten arkasından elli tane laf etmenize gerek yok sadece.Benim sizin yine çöp diyeceğiniz GT440 model kartla orta olsun yüksek olsun zamanında açmadığım oyun yoktu çokda akıcı bir şekilde oynayabiliyordum.GTX550Tİ'ye forumlarda çöp kart dediler ister inanın ister inanmayın yüksekte açmadığım oyun yoktu bırakın bu işeri Allah aşkına ya size ona buna çöp demeye devam edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 31 Ağustos 2014; 19:20:41 >
  • quote:

alın beyler youtube de paylaştım videoyu hemde 720p

http://www.youtube.com/watch?v=4_HQIBvov0o&feature=youtu.be

yav sizi bize sayıylamı gönderiyorlar izledim videoyu aldığın fps en fazla 20 - 25 bide o çözünürlük ne öyle :D hadi o ekran kartı süper ya 1920X1080 ayarlasana :D adam resmen dalga geçiyor

• arkadaşlar üstteki arkadaş çok gaza getirdi de bu gt630 4x sli destekliyor mu? destekliyorsa hemen alıyorum.
  • quote:

kardeşim kullanmadan yorum yapmayın kartlar üzerine
    bende gt 630 4 gb var ve crysis 3 ü sistem ayarları yüksek doku detayı ultra da oynuyorum ve inanmayanlar olursa ss de koyabilirim.
    alan arkadaşlarımda ekran kartı güncellemelerini sürekli takip edip yapsınlar gerçekten performansı etkiliyor
    bunu dışında assasins creed 3 , battlefield 3 , far cry 3 hepsini ULTRA da oynuyorum oynayamazsın diyen olursa yorumunu beklerim.

bendede var maalesef. dediklerin yalan crysis 3 herşey minimum kasıyor, ac3 oynamadım ama ac4 minimum herşey kasıyordu, far cry 3 hd 4000 ile medium oynadım ama gt 630 denemedim, bf 3 ise medium high da a ara sıra kasyıor ama alışan oynar fakat ultrada slayt gösterisi oluyor Allah'ım ya velet

• quote:

Orijinalden alıntı: SKYFALL_26

Arkadaşlar ZOTAC GT630 GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI almak istiyorum yaarın vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum nasıl bir ekran kartıdır oyunlarda performans sağlarmı öğrenmek istedim birde gddr3 le ddr3 arasında fark varmı yarın ekran kartını almaya gidicem biraz cabuk cevaplarsanız sevinirim

O ekran kartını görünce kaçarak uzaklaşmalısın dostum :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.