Şimdi Ara

Nvidia GT 630 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
36.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wolgauz

bu ekran kartını bizzat ben i7 işlemci ve 8 gb ram le kullanıyorum. şuana kadar birkez bile takıldığını görmedim. lütfen kullanmadan ekran kartını kötülemeyin

Allah acil şifa versin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i7 işlemciyle Gt630 kullananlara geçmiş olsun diyelim.

• quote:

bu ekran kartını bizzat ben i7 işlemci ve 8 gb ram le kullanıyorum. şuana kadar birkez bile takıldığını görmedim. lütfen kullanmadan ekran kartını kötülemeyin

Casper sahipleri hemen kendilerini belli ediyorlar

İ7 işlemci + efsane GTX 630
  • Aseuz kullanıcısına yanıt
    genelleme yapmayınız.
  • afedersiniz ama ssd ve gerekli yazılım desteğini sağladıktan sonra battlefield 4 ü high ayarda oynarsınız. (yazılım derken sürücülerden bahsetmiyorum, çoğu kullanımı zararlı uygulamaları bahsediyorum. fakat kasayı kullanılamayacak hale getirebilirsiniz )
  • bir notebookcu olarak 630m kullanıyorum. geleceğe bakan bi ekran kartı istiyorsan tavsiye etmem. günümüz oyunlarını lowda oynayabilirsin
  • SKYFALL_26 kullanıcısına yanıt
    Bu karta vereceğin 144 TL parayı fakirin birine ver. Daha karlı çıkarsın ramazan günü. (En azından diğer tarafta)
    GT-630 kendi kıçını doğrultamayan bir kart iken Physx filan hayal bile değil.
    Çöp desem çöpe hakaret olur.

Git 147 TL fiyatla Powercolor HD-7730 al 2 GB o da. Bundan en az 2-2,5 kat daha iyi oynatır.
    Mantle de fayda sağlar hiç olmazsa.
  • SKYFALL_26 kullanıcısına yanıt
    kartı alalı 3 gün oluyor gayett memnunum oldukça iyi call of duty ghosts da 1 gram kasma olmadı üstelik highda oynuyorum,sanırım bu kart 1.ve 3. nesil olarak piyasayı sürülmüş ben 3.nesili aldım oldukca memnumum

PC DONANIM

İŞLEMCİ : İNTEL İ5-3450K 3,10 GHZ
    RAM : 4GB DD3
    İŞLETİM SİSTEMİ : WİNDOWS 7/ @SKYFALL_26 64BİT
    HDD : 500 GB
  • Açmaya açılır yaa ?

1 fps mi verir 5 mi 10 mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun19

Açmaya açılır yaa ?

1 fps mi verir 5 mi 10 mu ?

Ben nr yazdim hatırlamıyorum :D

• 1920x1080 açmaz demişsin
  • Arkadaşlar bende casper kullanıcısıyım iş nedeniyle bilgisayarda zaman geçirmeye pek vaktim olmuyor benim oynadığım tek oyun var oda silkroad online bot var ve bota ayarları giriyorum kendi kendine oyun oynuyor tabiri caizse bahsi geçen kasa:http://www.hepsiburada.com/liste/casper-nirvana-cdhbi4770a-core-i7-4770-34ghz-8gb-1tb-2gb-vga-windows-8-masaustu-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd500639&categoryId=34#Yorumlar
    şimdi üstündeki ekran kartı şuan tartışılan modelin 2 gb olanı bende çok maliyetli olmaması açısından bütçem 300-400 tl arasında en azından kasamın üstündekinden iyidir diyerek 4gb olanınından fiyatına bakarak almayı düşünmüştüm fakat sonradan bu konuyu buldum ve okudum şimdi diyorum yarın öbürgün oyun oynamak istersem bu ekran kartını boş yere almış olurum kasanın özelliklerinide dikkate alarak bana önerebiliceğiniz maliyetiyle beraber bi ekran kartı önerirseniz sevinirim

• berbat,cop karttir uzak durun.
  • Efsane konu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: tata00

alın beyler youtube de paylaştım videoyu hemde 720p

http://www.youtube.com/watch?v=4_HQIBvov0o&feature=youtu.be

Aslan parçası, sen tam bir "player" sın unutma bunu.

• tatbkath kullanıcısına yanıt
    siz hiç battlefield 4 multiplayer oynadınız mı fps 60 dan 50 düşünce ani takılma yaşadınız mı veya fps oyunu oynadınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat 123 -- 17 Temmuz 2014; 0:52:54 >
  • Ve konu bomlar

• Ekran kartı kaç gb 4 cigolayte sa tamamdir bf multiplayer da 2k da kasmaz mübarek

• Üye olduğumdan beri bu konuyu baştan aşağı arada bir okuyorum. Söyleyecek birşey bulamayıp kahkaha atıyorum Sonra geri çıkıyorum
  • quote:

afedersiniz ama ssd ve gerekli yazılım desteğini sağladıktan sonra battlefield 4 ü high ayarda oynarsınız. (yazılım derken sürücülerden bahsetmiyorum, çoğu kullanımı zararlı uygulamaları bahsediyorum. fakat kasayı kullanılamayacak hale getirebilirsiniz )

kardeş bildiğin güzel akıl hastanesi varsa söyle yatıralım seni oraya tüm masrafları benden için rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardsul -- 25 Temmuz 2014; 20:28:07 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.