Şimdi Ara

Nvidia GT 630 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
36.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vıdeoda fps degerlerı gozukmuyor en azından fraps gıbı bırseyle fps degerlerı olan bı vıdeo cekersenız sevınırım
  • beyler hadiyin gtx680 leri satın aman ha gt30 alın hemde 4 gb ultra oynuyor adam desenize 1920x1080 de oynasa oyun açılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tata00

alın beyler youtube de paylaştım videoyu hemde 720p

http://www.youtube.com/watch?v=4_HQIBvov0o&feature=youtu.be

Aslan parçası, sen tam bir "player" sın unutma bunu.
  • 12- 17 arası fps alıyorum çok akıcı olmasada kasmadan oynuyorum. GTX 670 veya 680 kadar iyi olduğunu felan mı söyledim acaba ?
    ben sadece kartı çok ezdiğinizi söyledim bazı arkadaşlar nerdeyse oyunu açamaz diyecekmiş ben buna tepki olarak söyledim söylediklerimi bu fiyata bundan fazlası beklenemez zaten ve elime para geçtiğindede o çok övdiğünüz GTX lerden alıcam zaten

Harpooner eyvallah kardeşim unutmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tata00 -- 19 Mart 2013; 15:21:04 >
  • quote:

kardeşim kullanmadan yorum yapmayın kartlar üzerine
    bende gt 630 4 gb var ve crysis 3 ü sistem ayarları yüksek doku detayı ultra da oynuyorum ve inanmayanlar olursa ss de koyabilirim.
    alan arkadaşlarımda ekran kartı güncellemelerini sürekli takip edip yapsınlar gerçekten performansı etkiliyor
    bunu dışında assasins creed 3 , battlefield 3 , far cry 3 hepsini ULTRA da oynuyorum oynayamazsın diyen olursa yorumunu beklerim.

ne kolpacı adamsınız olm ya bak yukarda ultra demısın hd yı gectım 1280de acmısın ondada takıla takıla bırakın bu bos beles ıslerı

• yav siz gidip bilmem kaç liraya kart alıyosunuz sonra diğer kartların hepsini eziyosunuz abi sizin söylediklerinize bakarsak biz hiç bi oyunu açamayız yani
  • quote:

yav siz gidip bilmem kaç liraya kart alıyosunuz sonra diğer kartların hepsini eziyosunuz abi sizin söylediklerinize bakarsak biz hiç bi oyunu açamayız yani

Video çekmişşinde buram buram kasıyor oyun böyle oyun mu oynanır? Birde ultrada oynuyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

yav siz gidip bilmem kaç liraya kart alıyosunuz sonra diğer kartların hepsini eziyosunuz abi sizin söylediklerinize bakarsak biz hiç bi oyunu açamayız yani

Video çekmişşinde buram buram kasıyor oyun böyle oyun mu oynanır? Birde ultrada oynuyormuş

adamın kendi zevki abi ellemeyin oynasın istedigi oyunu istedigi kart la ama solemeden edemicem 1-2 aya kalmaz arkadaş dunyayıda 20fps de gormeye başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNx27

quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

adamın kendi zevki abi ellemeyin oynasın istedigi oyunu istedigi kart la ama solemeden edemicem 1-2 aya kalmaz arkadaş dunyayıda 20fps de gormeye başlar

Güldürdün reyis.

• Adam pro dağılın.
  • Nvidia GT TITAN 630 diye okudum ben uyuyayım en iyisi
  • arkadaşlar farkındamısınız bilmem ama arkadaşın çektiği videoda frapsda açık...

Sen en iyisi bir kamerayla çekiver.
  • Arkadaşlar ben kartı alalı 8 ay oldu kartta heran gibi bi problem yaşamadım battlefield 3 gerçekten ultrada oynadım fps sine bakmadım ama hiç kasmadı
    ama gta 4 de takılıyor meselaa ben işlemci eski oldugundan takıldıgını düşünüyorum yoksa ondada bir sorun oldugunu sanmıyorum su kenarına falan gittiğimde ultra ayarda
    kasmıyor
  • quote:

kardeşim kullanmadan yorum yapmayın kartlar üzerine
    bende gt 630 4 gb var ve crysis 3 ü sistem ayarları yüksek doku detayı ultra da oynuyorum ve inanmayanlar olursa ss de koyabilirim.
    alan arkadaşlarımda ekran kartı güncellemelerini sürekli takip edip yapsınlar gerçekten performansı etkiliyor
    bunu dışında assasins creed 3 , battlefield 3 , far cry 3 hepsini ULTRA da oynuyorum oynayamazsın diyen olursa yorumunu beklerim.

Titanla (1500 dolarcık) full aa da -30 fps bişe düşen crysis 3 gt630 la full ayarda oynanıyormuş demekki.

Sana titan gpulu gt630 denk gelmiş kardeş çok şanslısın.

Yada slayt izlemeyi oyun oynamak sanıyorsun.

EDIT:Demin gördüm 12 17 fps akıcı olmasada kasmadan oynuyorum demiş.Biri bu arkadaşa kasmanın ne demek olduğunu söylesin.

Kasma= -26fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 24 Haziran 2013; 10:44:22 >

• Arkadaşın elindeki imkanlar demek ki bu kadar. Aynı durumu uzun zaman önce benim arkadaşında başına gelmişti. Artık Psikolojik mi nedir bilmem 5200 ekran kartıyla Half Life 2 Full detay akıcı oynuyorum demişti. FPS değerlerini gösterdiğimde FPS 15'in altında olduğunu hatta çoğu yerde 10 fps altına indiğini görünce gerçeklerle yüzleşti. Kısa zaman ekran kartını değişti. Tabii arkadaşın imkanı el veriyordu.

>Bazen 30 FPS ile bile kastığı hissine kapılıyorum.
  • Ben notebookumdakı gt630 ile crysis 3 oynamaya calıstım 1366x768 de butun ayarlar en dusukte 18 fps oynattı.Bende 800x600 e dusurup 30 fps ile oyunu bıtırdım ha akıcımı degıl catısma sahnelerınde 20nin yıne altına dustu ama ben usanmadım erınmedım en son zorluk sevıyesınde bıtırdım.Daha dogrusu bıtıremdedım son bolumdekı bos ile 8 saat catıstım olmedı.Sınrden sıldım oyunu sonra 1 hafta sonra bır baktımgı kullandıgım crack bugluymus.İnanınkı toplamda 25 saat oynadım ınsan slayt gosterısını bıle akıcı zannedebılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Ben notebookumdakı gt630 ile crysis 3 oynamaya calıstım 1366x768 de butun ayarlar en dusukte 18 fps oynattı.Bende 800x600 e dusurup 30 fps ile oyunu bıtırdım ha akıcımı degıl catısma sahnelerınde 20nin yıne altına dustu ama ben usanmadım erınmedım en son zorluk sevıyesınde bıtırdım.Daha dogrusu bıtıremdedım son bolumdekı bos ile 8 saat catıstım olmedı.Sınrden sıldım oyunu sonra 1 hafta sonra bır baktımgı kullandıgım crack bugluymus.İnanınkı toplamda 25 saat oynadım ınsan slayt gosterısını bıle akıcı zannedebılıyor.

Yapacak birsey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foxbat kullanıcısına yanıt
    Bende Nvidia Asus GT630 2 GB 128 Bit . İşlemcimde İntel G620. 4 GB Ram. Ben Bu Kasayla High'da BF3, Full Çözünürlük COD MW3 vs Oynuyorum, Tabi Bilmiyorum 75-80 Derece Sıcaklık Hasar Verir mi :D
  • gtx660 ti yi çöpe attım hemen gt630 alıyorum
  • archaonloren kullanıcısına yanıt
    Ekran kartıysa vermez ama çok zorlamamak lazım:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.