GTA 5 TEXTURE HİGH SHADER HİGH BUNLARI DÜŞÜRMEM YOKSA OYUN İĞRENÇ BİR HAL ALIYOR ARKADAŞLAR AYNI SİSTEME VE AYNI PCYE SAHİBİZ FAKAT O AYNI AYARLARDA 38-53 FPS ALIRKEN BEN 21-38 ALIYORUM ARKADAŞLAR ACİL YARDIM EDİN GTA 5 FPS NASIL ARTTIRABİLİRİM ACİL LÜTFEN !!!
FPS artırmak için bir çok internette şeyler var hocam ne kadar sağlıklı olur bilemem de internet hızın ve modemden de kaynaklanıyor olabilir ve bilgisayarı ttnet kampanyasından mı aldınız hocam ? Bende bir pc almayı düşünüyorum da ?
evet hocam, ttnet kampayasından aldım ve gayet memnunum :) fakat işte BENİM pc de bir problem var çözemedim arkdaştakide ttnet'ten 50 - 35 fps benim pc 35 in altına düşmesin yeterde işte
Hocam peki bu yanında olan 24 ay ücretsiz sınırsız wifi ne oluyor normal kullandığımız internet mi ? Öyleyse laptop 2100 lira falan ben aylık 44 tl ödüyorum 24 ile çarpınca bana 1000 küsür lira kar ettiriyor da bu sınırsız wifi dedikleri sınırsız internet mi oluyor ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme