Şimdi Ara

NVİDİA GT630M BATTLEFİELD 4'Ü NASIL OYNATIR ACİLLLL!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopun özellikleri:İntel(R) Core(TM) İ7-3610 QM CPU @ 2.3 GHz
    Win7 6Gb DDR3 ram
    2Gb Nvidia Gt 630M DDR3 128 Bit Ekran Kartı
    BATTLEFİELD 4 HANGİ AYARLARDA KAÇ FPS DE OYNATIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battle41 -- 16 Aralık 2014; 22:55:47 >

• low 1024x768 ayarlarda 30fps yi zor görürsün sanırım.
  • peki ekran kartına overclock yapsam sonuçlar ne olur biri denemiş daha yüksek fps aldığını söylemiş ama çok ısınmış onun içinde laptopa usb soğutucu alsam
    Bide bilgisayarda 2gb intel hd graphics 4000 var galiba o daha yüksek performans verirmi ve ona nasıl geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battle41 -- 17 Aralık 2014; 18:11:37 >
  • battle41 B kullanıcısına yanıt
    Reis pat diye laptopa oc yapaman hatta oc ayarlarıda yoktur laptoplarda.( bazı laptoplarda oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 17 Aralık 2014; 18:05:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilerin için sağol kardeşim bişey daha sorucam bilgisayarda intel hd graphics 4000 var galiba onunla daha iyi performans alırmıyım ve ona nasıl geçerim böyle konularda baya tecrübesizim yardımcı olursan sevinirim
    Reis ben amd kullanıcısıyım böyle ekran kartı geçişlerini AMD CATALYST Den yapılıyor sizinki de Nvdianın kendi programından yapılır açıkcası pek bilmiyorum tek kart benimki nete yaz çıkar..

• valla abi nvidia nın denetim masasına giriryorum physx diye bi bölüm var orda bikaç seçenek var aynen şöyle
     NVİDİA GT630M BATTLEFİELD 4'Ü NASIL OYNATIR ACİLLLL!!!!!!
  • Reis şöyle bi baktın pekte bi bilgim yok açıkçası bu hatadan dolayı geçiş yapamıyorsan bi incelehttp://www.****/notebook-genel-f24/nvidia-optimus-teknolojisi-ekran-karti-gecis-sorunu-cozumu-t12764.html

• ilgilendiğin için sağol adamsın

• singleplayerı oynarsında multide sorun yaşarsın multide fps önemli
  • bu arada intel ekran kartıyla hiç çalıştırmaz o oyun için değil
  • Sean john kullanıcısına yanıt
    AMA çalıştıranı gördüm hatta bazıları daha iyi diyo ama tecrübesizim bilmiyorum videoları izleyince fena fps vermediğini gördüm
    bende zaten 650gtx ile oynuyorum highda sadece çözünürlüğü düşürdüm multi oynanıyor.. single player ı ultrada oynadım ama yine çözünürlüğü düşürdüm . 1920 1080 de oyannmıyor multide
  • Gencler hic dediğiniz gibi olmadı ekran karım oyunu 1600x900 bütün ayarlar high de 20 - 25 fps arası gerekdiz ayarlar mediumda 30 fps yi cok rahat gordum

• quote:

Orijinalden alıntı: battle41

Gencler hic dediğiniz gibi olmadı ekran karım oyunu 1600x900 bütün ayarlar high de 20 - 25 fps arası gerekdiz ayarlar mediumda 30 fps yi cok rahat gordum

hocam ben de aynı ekran kartını kullanıyorum ve bf3 oynuorum. butun ayarlar lowda oynadıgım halde en fazla 35 fps alabiliyorum. farklı bir ayar mı yaptınız ?
    NOT: bilgisayarım lenovo z580
  • Battlefield sorunlu bir oyun, 40 fps altına indiği zaman sanki oyunu 15-20 fps te oynuyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Bu yüzden bf4'te fps önemli. 630 bile oyunu lowda oynatırken sanmıyorum ki 630M açsın. Singleplayer belki, ama multiplayer'a pek imkan vermiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.