Şimdi Ara

Nvidia GTX 900M bekleme veya 870M alma sorunsalı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
4.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mostera mail attım 970m kartlar sene sonu dedi..
  • y500 ü değiştirmek için bekliyorumda ddr4 ramlı sistemler ne zaman gelir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

mostera mail attım 970m kartlar sene sonu dedi..

Hocam ben aradığımda da kasım sonu demişlerdi. Ancak uzamasının sebebi sanırım şuan tulparlarda kullandıkları msı kasası 900M serisine uygun olmayabilir. Farkettiyseniz MSI ın 900M ile değiştirme videosunda o kasa kullanılmamış. Gerçi geldiğinde monster testini yapar ancak eğer uyumlu değilse ve bunu öğrenmişlerse clevo dan falan yeni kasa tasarımları bizi bekliyor olabilir. Bekleyip göreceğiz umarım.
  • heart06 kullanıcısına yanıt
    Hocam son tavsiyen bu mu? Tulpar T5 yerine Abra A5 mi alınmalı? Ya da şöyle sorayım hemen yarın alacak olsam 3500- fiyata ne makine alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf9696

Hocam son tavsiyen bu mu? Tulpar T5 yerine Abra A5 mi alınmalı? Ya da şöyle sorayım hemen yarın alacak olsam 3500- fiyata ne makine alayım?

heart06 hocama sormussunuz ama kendimi tutamayarak fikir belirtmek istiyorum. 3500TL segmentinde (870M-880M-970M-980M) makine alacaksanız yarin almayın ve 970M-980M leri bekleyin derim. Gerci 970M 6GB P702 muadili ürünleri 4000TL civarında olacaktir ama heart06 nında belirttigi gibi 970M in performansının 880M den yuksek olması bekleniyor (yani oyle de daha gozumuzle gormedik tabii :))
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    15 inch olan P651SE kasası kullanacaksınız değil mi ?

Şu kasa yanihttp://www.notebookcheck.net/Clevo-P651SE-Schenker-XMG-P505-Barebones-Notebook-Review.127978.0.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirttiginiz model 3500tl civarinda olacak. Ben daha cok 17" MXM kart kullanan P702 icin yorum yapmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak şöyle, şimdi alacaksan 860M al çünkü 960M ile arasında büyük bir fark olamaz, ancak beklerim diyorsan 970M almanı tavsiye ederim. Maxwell teknolojisi üst düzey kartlarda da uygulanacağı için 870 ve 880M in değerleri çok düşecek. Ben mesela 870M almaktan vaz geçip imzamdaki bilgisayarı aldım, böylesi daha mantıklıydı bende fazladan vereceğim parayı özellik artırmakta kullandım. Bak Abra A5 ile Victor G701 aynı kasayı kullanıyor, ama Victor kayda değer şekilde daha ucuz, imzamdaki bilgisayar çanta ile birlikte 3150 tl ye geldi, Monster'dan yap aynı konfigürasyonu 3.567,95 TL KDV Dahil. Kasalar birebir aynı içi ve dışı, monster ile Victor da( A5 1.1 - G701)

@mstf9696

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heart06 -- 27 Ekim 2014; 0:14:51 >
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben zaten 15.6" istiyorum. Bu modellerde 970 ayni zamanda mi gelecek? Bir de mxm ekran karti nedir? 15" de mxm kart olmayacak mi? Olmazsa ne olur?

• Ya ben baya bakındım. Sonra ASUS ROG G751JT-CH71 almaya karar verdim. Dayım aralıkta Amerika'ya gidiyor ona getirteceğim sanırım. Klavyeye 1 haftada alışırım. Garanti de 1 yıl international. 3300 küsür liraya geliyor hem de ROG kalitesi. Tek sorum şu bu cihaza daha sonra kendim SSD takabilir miyim? Çünkü aynı serinin SSD'li modelleri var. Demek ki slot var ama boş. Şu 400$ daha vermek bütçemi sarsar ama belki 1 sene sonra neden olmasın diye düşündüm hem garanti de bitiyor.

• quote:

Açıkçası ben zaten 15.6" istiyorum. Bu modellerde 970 ayni zamanda mi gelecek? Bir de mxm ekran karti nedir? 15" de mxm kart olmayacak mi? Olmazsa ne olur?

Sn. mstf9696;

GTX970M ekran kartlı 15.6" modellerimizin de Kasım sonu gibi gelmesini bekliyoruz.

MXM, değiştirilebilir bir mobil ekran kartı standardıdır. MXM yapıya sahip notebook modellerinde tercihinize bağlı olarak gelecekte herhangi bir zamanda (masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi uyumlu ekran kartları ile ) ürün üzerinde yükseltme kolaylıkla yapılabilmektedir. Kasım ayı sonunda hem MXM ekran kartlı hem 15.6" hem de 17.3" 970m ekran kartlı modellerimizin de stoklarımıza gelmiş olacağını tahmin ediyoruz.

Sorularınız olursa lütfen yazın, memnuniyetle yanıtlamaya çalışalım.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• quote:

Ya ben baya bakındım. Sonra ASUS ROG G751JT-CH71 almaya karar verdim. Dayım aralıkta Amerika'ya gidiyor ona getirteceğim sanırım. Klavyeye 1 haftada alışırım. Garanti de 1 yıl international. 3300 küsür liraya geliyor hem de ROG kalitesi. Tek sorum şu bu cihaza daha sonra kendim SSD takabilir miyim? Çünkü aynı serinin SSD'li modelleri var. Demek ki slot var ama boş. Şu 400$ daha vermek bütçemi sarsar ama belki 1 sene sonra neden olmasın diye düşündüm hem garanti de bitiyor.

Garanti international olsa da o model Türkiye de satılmaz ise yedek parçası gelmeyebilir. Sorun durumunda ciddi bekleme süreleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz, sadece belirtmemiş olmamak için yazıyorum. Bu modelin SSD li versiyonu var olsa bile içini açıp takabilecek yapıda olması gerekir yani bazı slim kasaların içini açmak için 20 tane vida sökmek gerekiyor. Açmak kadar kapatmak da dert olabiliyor. Hani ben söylemiş olayım gene bunu da siz gene de Asus u alın :)

• quote:

MXM kartı aslında notebook üzerinde değiştirilebilir bir grafik kartıdır. Soğutucu kısmı yer almaz (notebookun soğutucu aksamını kullanır) 970M olan modelleri 980M olan MXM kartları ile değiştirilebilir olacaktır ama sonraki nesil kartların güç gereksinimleri ve teknolojik yapısı farklı olabileceğinden (şu an için 9 serisinden sonra ne çıkacak bilmiyoruz) kesinlikle daha sonraki nesil kartları destekleyecektir demek doğru olmaz. Tabii işin başka bir boyutu da MXM kart maliyetleridir. Bu maliyetleri de araştırmanızda fayda var çünkü 980M MXM kart maliyeti KDV dahil 2000TL civarında olabilir. Hatta şu anda 2500TL ama daha sonra yeni nesil kartlar ucuzlayacagindan bu maliyetler düsecektir ama gene de 800-900$ in altina dusmemesi cok mumkun.

http://stores.ebay.com/Razors-Edge-by-Eurocom-Notebooks/MXM-Video-cards-/_i.html?_fsub=1558582010&_nkw=gtx+mxm
     Nvidia GTX 900M bekleme veya 870M alma sorunsalı.

• simdi laptop u ne icin aliyorsun gtx860m senin ihtiyacini karşılıyorsa 9xx serisini bekle 8xx lerin fiyatı duser 860m ini alirsin ustune paran kalir 1 sene idare edersin o kalan paranın ustune ufak ufak eklersin sonra e.kartını yukseltirsin

• 970m yurt dısı upgrade kiti 546$
    860m yurt dısı fiyatı 390$ gosteriyor.156$ fiyat farkı var..
    işin garibi 870m li 6gb kart 642$
    Yani 860m li notebook fiyatları ile arasında turkiye fiyatı 400-500 tl fark bekliyorum..
    860m li cihazlar 2500 tl lerden satıldıgına gore ki kur hala dusuyor...
    970m li cihazların fiyatlarının 3000 tl civarı turkiyede bulunabilir olması olası gibi duruyor..

http://www.eurocom.com/ec/vgas(1)ec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 29 Ekim 2014; 16:20:50 >
  • Millet MSI ın kendi sitesinde yok ancak ebay de " Official MSI Partner 2014 " yazısında Monster T7 ile aynı kasada olan MSI GT70 lerin GTX 970M li modelleri satışta.

Örnek;
    http://www.ebay.com/itm/MSI-GT70-Dominator-2293-17-3-Core-i7-4710MQ-8GB-RAM-1TB-NVIDIA-GTX-970M-Laptop-/181555388904?pt=Laptops_Nov05&hash=item2a458b61e8

Aynı kasada GTX 980M li modeller de var 1-2 tane ancak MSI a ait değil başka firmalara ait güvenilir mi bilmiyorum.
    Sanırım T7 kasasına uyumlu olduğu belli oldu ancak Monster denemeden kesin bir şey söylemek yanlış olabilir.
    Saygılar

• MeTKiYou kullanıcısına yanıt
    Sn. MeTKiYou;

Kasım sonu bu modeller Monster 'da olacak ve tahminen fiyat farkı 400 TL 'yi geçmeyecektir.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. MeTKiYou;

Kasım sonu bu modeller Monster 'da olacak ve tahminen fiyat farkı 400 TL 'yi geçmeyecektir.

Saygılarımızla,

Su ankiler 3.4
    3.8 mi olacak 15.6 olanlar

• elano68 kullanıcısına yanıt
    Sn. elano68;

Mevcut modelleri baz aldığınız da öyle gibi gözüküyor.

Saygılarımızla,

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Kasım sonu indirim bitiyor en ucuz T7 indirimsiz 4200 TL. Yani fark 400 tl olacaksa ve kasımın sonunda indirim bitmiş olacağından fiyatları 4500-4600 civarı olacak doğru mudur?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.