Şimdi Ara

Nvidia GTX 900M bekleme veya 870M alma sorunsalı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
4.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    MSI firması R9 M290X'i i7 ile sunmuyor modellerinde sadece Amd a10 kullanıyor (nedenini İsviçreli bilim adamları bile çözemedi). O da ciddi biçimde kısıtlıyor ekran kartını. O işlemci i7'i bırakın i5 ile zor boy ölçüşür.
  • Videoları buldum hocam haklıymışsınız a10 işlemci var.
    http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
    Burada R9 m290x in 4gb lığının benchmarkları mevcut. Orada örneğin 4 gb lığı ultra ayarlarda tomb raider ultra ayarlarda da 63 fps verirken, monster ın (http://www.youtube.com/watch?v=c1qeRYdPtxY ) bu videosunda ( ayarları bilmiyorum ancak muhtemelen ultradır ) R9 M290X i7 4710QM T7 V2.4.1 27-34 arası fps vermiş. Sanırım olay işlemcide değil 2 gb lık versiyonunda. Youtube da 2 gblık versiyonun o benchmarklarla uzaktan yakından alakasının olmadığını gösteren videolar var. 4-5 video çekilmiş ancak ciddi bir fps farklılığı var. Thief de ise a10 ile oynayan arkadaş 22 fps civarında oynadı şaka gibiydi doğrusu. Acaba 2gb lık versiyonunda içinden parça mı çalıyor amd

Sn Monster
    İlginiz için çok teşekkürler. Sizin zaten öteki firmalar gibi ilgisiz olmadığınız her halinizden belli o yüzden size bir şey diyemem. Ancak Sürücü ve destek konusunda sizde farkındaymışsınız farkın. Amd nin destek kıtlığının sorumlusu siz değilsiniz ancak yine de elinizden geleni yapmanız gayet hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTKiYou -- 1 Kasım 2014; 14:08:09 >

• MeTKiYou kullanıcısına yanıt
    Tomb Raider videosunu izledim ultimate ayarları kullanmışlar. Aslında Ultra ile Ultimate arasında sadece kapalı olan bir saç efektini (TressFX miydi) aktif ediyorlar ama o özellik fps'nin cidden canına okuyor. Notebookcheck ultimate değil de ultra ayarlarda test etmiş herhalde bu yüzden. Bir de bu ekran kartını kullanan Tulpar kullanıcılarından şikayet duymuyorum driver hariç olsa yazarlardı. Demek ki driver stabil ve işlemci iyi olunca kartta gerçek performasını gösteriyor.
  • Semruk S kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Thief ve gw2 deki fps nin ölmüş hali de işlemciden olabilir. Gerçi ne olursa olsun yaşadığım driver olayları yüzünden bir daha amd ye güveneceğimi sanmıyorum. Nvidia candır
  • MeTKiYou kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle belki biraz daha fazla verip alıyorsun ama kafan rahat dert tasa yok.
  • acaba gtx 960m li model ne zmana gelir ve fiyatı ne kadar olur ???
  • HD çözünürlükte 870m oldukça tatmin edici. ama 3K veya 4K ekran düşünüyorsan zayıf kalır 970m hatta 980m düşünmelisin derim. yeni nesil kartların HD çözünürlükten üst çözünürlüklerde oyun oynatabileceğini iddia ediyor üretici ona göre yapmışlarmış.. kısacası HD çözünürlükte 870m işini görür denedim oradan biliyorum...
  • Hey yüce Donanımhaberforum üyeleri, hepiniz sağolun destekleriniz için. Ancak tam laptop ı alacakken yurt dışından hediye laptop geliyor bana. Yıl başında yanında getirecek hediye alan güzel insan. Muhtemelen Asus Rog g751JT modeli elimde olacak. Yine de hepiniz sağolun yorum ve destekleriniz için. İkilemde kalan başkaları varsa ve onların işine yaradıysa konu ne mutlu. Tekrardan çok teşekkürler.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTKiYou -- 5 Aralık 2014; 16:42:39 >
  • An itibariyle Gtx870m'lilere Gtx980Mli kartlar takılabiliyormu Son test sonuçları nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartefour -- 6 Aralık 2014; 10:12:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.