Şimdi Ara

Nvidia GTX 900M bekleme veya 870M alma sorunsalı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
4.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sn. MeTKiYou;

Kasım sonu öğrenci indirimi kampanyamız bitiyor doğru. Ancak Monster 'da her an yen bir kampanya olabilir. Yeni gelecek ürün modellerimiz (GTX970M ve GTX980M 'li yeni modeller) öğrenci indirimi devam eden aynı segmentteki modellerden tahminen fiyat farkı olarak 400 TL 'yi geçmeyecek.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Şuanki fiyattan 1000 TL fazla olacak geldiğinde. Ancak ondan da bilmem kaç ay sonra indirim olabilir yani. Zekice. Yeni kart çıktığı zaman indirim bitsin. Ondan sonraki serinin fısıltıları geldiğinde yine indirimler. Taktik güzelmiş sevdim
    Eğer şaşırtıcı bir kampanya yapmak istiyorsanız yeni modeller geldiğinde indirimi 1 ay uzatın. Gerçekten çok etkileyici olur. Bekliyorum ben yaparsınız bir şeyler hadi hadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTKiYou

Kasım sonu indirim bitiyor en ucuz T7 indirimsiz 4200 TL. Yani fark 400 tl olacaksa ve kasımın sonunda indirim bitmiş olacağından fiyatları 4500-4600 civarı olacak doğru mudur?

Bir indirim biter digeri baslar hocam sıkıntı yok:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Selamlar Monster Notebook. GTX 870M'den yükseltme ne kadara olur 970M'e? 1000 TL + KDV gibi bir rakam çıkmaz değil mi 500 TL'a yükseltebilsek iyi olur. Notebookcheck'ten bakınca ultra ayarlarda %20 fark olduğunu gördüm ikisi arasında. 500 TL'dan fazla vermem bu kadar performans farkı için.
  • MeTKiYou kullanıcısına yanıt
    Sn. MeTKiYou;

Ne demek istediğinizi açıklası anlamadık. Biz yeni 9 serisi ekran kartlı modellerimizin, benzer sorular gelmesi üzerine Kasım sonu gibi geleceğini ve tahminen 8 serileri ile kıyasla fiyatlarının aynı özellikler baz alındığında 400 TL 'yi geçmeyeceğini söylemiştik. Ancak siz 1000 TL fazla olacak diyorsunuz. Bu söylediğiniz belki diğer markalarda geçerli olabilir ancak Monster 'da böyle bir fiyat planlaması bulunmamakta. Kullanıcılar F/P dizüstü ürünlerini geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de yine Monster 'da bulabilecekler.

Yeni ürünler ve teknolojiler tüm dünyada aynı zamanlarda duyurulur. Yakın geçmişten bir örnek vermek gerekirse yeni nesil Maxwell chipini taşıyan daha az ısınan ve önceki seri ile kıyasla çok daha performanslı masaüstü GTX980 ekran kartları bilehttp://game24.nvidia.com/event etkinliğinde tanıtılmıştı. Aynı etkinliği biz de Facebook sayfamızdahttps://tr-tr.facebook.com/monsternotebook/photos/a.456845503765.254395.58672078765/10152700493533766/ linkinden de görebileceğiniz gibi tüm takipçilerimiz ile paylaşmış aynı zamanda web sitemizde de bu etkinlik için ayrı bir sayfa bile hazırlamıştık.

Bu etkinlik ile notebooklarda da kullanılacak yeni nesil Maxwell GTX980M ve GTX970M ekran kartlı modeller de notebook üreticileri tarafından aynı dönemde duyurulmuştu. Yani gerek notebooklarda olsun, gerekse de masaüstü platformlarda olsun yeni teknolojiler yılın belli dönemlerinde belirli etkinlikler düzenlenerek duyuruluyor. Geçtiğimiz yıllara da bakıldığında aşağı yukarı yeni teknolojilerin ne zaman çıkacağı az çok bellidir. Gerek işlemciler tarafında ve gerekse de ekran kartları tarafında bu lansmanlar hemen hemen aynı dönemlere denk getiriliyor. Biz de elbette mevcut ürün modellerimizi dünyadaki uluslararası dizüstü markalarının uyguladığı kampanya modellerine benzer şekilde ve ülkemizde bu ürünlere olan talepleri de gözeterek oluşturuyoruz.

Buna göre öğrenci indirimi kampanyamız çok önceden beridir devam ediyor. Kampanyamızın başlangıcı okulların açılmadığı bir zamana kadar uzanıyor. Yeni modellerin Türkiye 'ye geliş tarihlerinin kesinleşmesi de notebook üreticilerinden bize bildirilmiş teslim tarihlerine bakıldığında aynı döneme denk geliyormuş gibi gözükebilir size. Ancak biz okula dönüş kampanyamızın ne zaman biteceğini çok önceden sitemizde duyurmuştuk.

Elbette isteyen istediği yerden daha fazla ücret vererek aynı ya da daha düşük özelliklerdeki ürünleri almayı tercih edebilir bunda bizim açımızdan hiçbir sorun bulunmuyor. Ancak biz her zaman pazar koşulları da değerlendirildiğinde en iyi fiyat garantisini vermeyi hedeflediğimiz Monster modellerinde notebooktan en yüksek performansı hedefleyen bilinçli bir kullanıcı profiline ürünlerimizi en iyi fiyatlardan modelleyerek satışını gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

Hocam dediklerinize saygılar. Çok güzel anlatmışsınız eyvallah. Ancak biraz tepeden bir alıcı olarak baktığımda, şuan 870M li T7 modelini alırsam benim cebimden 3600 TL çıkacak. Eğer 970M modelini bekleyip alırsam, +400 TL dediğiniz ve kasım sonu dediğiniz için, indirimsiz fiyatına ( 4200 TL ) +400 tl olarak hesapladığımızda 4600 TL ye gelecek. 1000 TL daha fazla olacak derken şuan ki zamana göre söyledim. He yine X tarihinde bir indirim olur, 970M li model şuanki indirimli fiyatın +400 üne yani 4000 e gelir. Ancak şuan 870M li T7 almayıp 970M i beklersem, beklediğim de indirim bitecek 870M li T7 4200 TL olacak ve 970M li T7 ise 4600 TL olacak. Yani şuan almam ile kasım sonunu beklemem arasında 1000 TL daha pahalıya patlayacak. Anlatmaya çalıştığım buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTKiYou -- 30 Ekim 2014; 15:50:06 >
    Sn. MeTKiYou;

Tamam şimdi anlaşıldı o zaman biz de 400 TL 'yi geçmeyecek derken yok hayır siz 1000 TL yaparsınız dediğinizi görünce açıkçası şaşırdık. Yanlış anlaşılma olmuş o halde. Şöyle yapabiliriz aslında sizin hesabınızdan yola çıkarsak; siz 3600 TL 'ye GTX870M 'li TULPAR T7 V2.3.1 'i 30 Kasım günü bizden satın alırsınız ya da onun 1 hafta öncesi de olabilir (örnek vermek açısından bu tarihi söylüyorum) o tarihlerde de GTX970M ve GTX980M 'li yeni modellerimizin de stoklarımıza girdiğini varsayalım, web sitemizden yeni seri ürünlerimizin fiyatlarına bakarsınız baktınız öğrenci indirimli 8 serisi fiyatlarından 400 TL fiyat farkı ile ürünler satışa açılmış ise bu durumda eski seri ile yeni seri arasındaki fiyat farkını vererek GTX970M ekran kartlı modele isterseniz anında geçiş yapabilirsiniz.

Biliyorsunuz Monster 'da seçtiğin hangi Monster modeli olursa olsun 15 gün koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğin gibi evinin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar Monster 'ında oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsan anında iade ederek ödeme yaptığın biçimde paranı anında geri alabilirsin ya da fiyat farkı vererek yine ilk 15 gün içerisinde bir başka Monster modeline de geçebilirsin.

Bu arada küçük bir not daha ekleyelim aslında indirim bitince TULPAR T7 V2.3.1 modelimizin fiyatı 4199 TL değil 3899 TL olacak. Evet aslında ürünün planlanan son kullanıcı satış fiyatı 4199 TL 'dir doğru ama biz yine de tüm imkanlarımızı zorlayarak nihayi son kullanıcı fiyatını çeşitli kampanyalar düzenleyerek son kullanıcı tarafında fırsata çevirmek istiyoruz. Daha önce de söylediğimiz gibi Monster 'da her an yeni bir kampanya olabilir yani kampanya o tarihte bitiyor dolayısıyla fiyatlar yükselecek ee yeni ürünler de o yükselen fiyatlardan 400 TL daha pahalı olacak şeklinde düşünmeyin. Müşterilerimizin de memnun olacağı F/P ürünü yeni nesil Monster modellerini web sitemizde satışa açmayı planlıyoruz.

Soruların varsa foruma veya bize yaz lütfen, sana memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

• Benim soruma cevap vermediniz arada mı kaynadı. :( Henüz elinizde kesin fiyat yoksa tahmini bir fiyatta olur. İçinizden ne kadarlık bir fiyat geçiyor yükseltme için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

970m yurt dısı upgrade kiti 546$
    860m yurt dısı fiyatı 390$ gosteriyor.156$ fiyat farkı var..
    işin garibi 870m li 6gb kart 642$
    Yani 860m li notebook fiyatları ile arasında turkiye fiyatı 400-500 tl fark bekliyorum..
    860m li cihazlar 2500 tl lerden satıldıgına gore ki kur hala dusuyor...
    970m li cihazların fiyatlarının 3000 tl civarı turkiyede bulunabilir olması olası gibi duruyor..

http://www.eurocom.com/ec/vgas(1)ec

Onceki mesajimda belirttigim gibi 970m kartli modeller 860m modellere gore 400tl pahalli, 870m modellerden ise 300 tl gibi daha ucuz olmali???

• Şimdi merak ettiğim olayı arkadaşın biri de sormuş ama araya kaynamış ben tekrar sorayım dedim
    Müşteri hizmetlerini arayacaktım ama bu konuyu takip eden kişiler için burdan sormayı seçtim
    Şuan t7 2.3 aldım diyelim daha sonra gtx970 taktırmak istesem bu bana ne kadara patlar? Yine en fazla 400 mü olur?
    Bir de beklememin asıl amacı kasa dizaynında değişiklik olacak mı? Aynı t7 kasalarına mı takılacak?
    Son sorum özel olarak klavye tuşlarını 7 renkli yapabilme şansımız yok mu? Diğer markalarda hiç de fena durmuyor. Gece evi pavyon gibi yapıyor

Uzerinde 870M olan tulpar t7lere 970M takilabilir mi takilamaz mi belli oldu mu acaba?

• GTX870M kullanıcısına yanıt
    Sn. GTX870M;

Teorik olarak Tulpar serisi Monster 'larda MXM slotu olduğu için (GTX870M ve GTX880M 'li modellerde) 9 serisi ekran kartlar da takılabilir. Ancak yeni 9 serisi ürünler stoklara girmeden ve bizler de 8 serisi mevcut ürünlerde 9 serisi kartları takıp test etmeden size şimdiden kesin bir bilgi veremiyoruz. Ancak çok büyük bir aksilik olmazsa 9 serilerinin, 8 serisi modellerde de çalışacağını tahmin ediyoruz.

Saygılarımızla,

• Sayın müşteri hizmetleri sorduğum sorular için yorumlarınızı bekliyorum
    saygılarımla

• DrummerT3 D kullanıcısına yanıt
    Sn. DrummerT3;

TULPAR T7 V2.3 model (GTX870M ekran kartlı) bir Monster satın aldınız diyelim, daha sonra (yani koşulsuz geri iade veya değişim süreci olan ilk 15 günden sonraki herhangi bir zamanda) notebookunuzu GTX970M 'e yükseltmek istediğinizde (tabii ki 9 serisi kartların çalıştığından kesin olarak emin olduktan sonra) sizdeki eski nesil ekran kartını (GTX870M) 2.el olarak bir bedele karşılık sizden geri alamadığımız için notebookunuza daha hızlı ve yeni nesil sıfır bir ekran kartı (GTX970M) satın alacakmışsınız gibi düşünmeniz gerekiyor.

Aslında mantık masaüstü sistemlerde olduğu gibi gerçekleşiyor bir nevi. Yani notebooklardaki MXM teknolojisi notebook ekran kartlarının da yükseltilebilmesi anlamında size bu imkanı sağlamış oluyor. Nasıl ki siz geçen sene masaüstü pc 'nize aldığınız ve o dönemin en hızlı ekran kartı olan GTX780 'i, bu sene çıkan ve çok daha hızlı olan ve yeni nesil Maxwell teknolojili bir GTX980 ekran kartına yükseltmek istediğinizde kartı satın aldığınız yer sizden eski ekran kartınızı geri almıyorsa yani sadece sıfır ekran kartı satışı yapıyorsa bizdeki satış şekli de aynı şekilde gerçekleşiyor.

İşin doğrusu elinizdeki kullanmadığınız atıl durumdaki sağlam ve çalışır GTX870M notebook MXM ekran kartınızı, Donanım Haber Forumun 2.el bölümünde veya sahibinden.com, gittigidiyor.com, sanalpazar.com veya yurtdışı için geçerli ebay.com gibi 2.el ürünlerin çokça satıldığı online ortamlarda satışa çıkartabilir ve ihtiyaç sahibi bir başka kişiye satabilir ve bundan elde ettiğiniz gelirin üstüne ekleyip bizden desteklenen daha hızlı bir MXM ekran kartı satın alabilirsiniz. Hem bu şekilde geçtiğimiz sene GTX770M 'li bir Monster bizden satın almış bir kullanıcı da sizin satacağınız GTX870M ekran kartı ile notebookunu değiştirmeye gerek kalmadan kartını upgrade etmiş olacaktır.

Normalde GTX970M ve GTX980M ekran kartları yeni 9 serisi modellerimizde notebook adedi kadar stoklarımıza girecek. Ancak dilerseniz yedek parça olarak getirteceğimiz bir kaç GTX970M ve GTX980M MXM ekran kartı ile birlikte talep etmeniz durumunda sizin için de 1 adet GTX970M MXM ekran kartı gelecek ürünlerle birlikte getirebiliriz. Ancak bu ekran kartının tek başına bize maliyeti 550-600$ + KDV mertebelerinde olacağı için bu fiyata bir de kargo ve gümrük maliyetlerini de eklendiğinizde fiyat en iyi ihtimalle bu seviyelerde olacaktır. Talep ederseniz sitemiz üzerinden mail yolu ile bize GTX970M MXM ekran kartı satın alma talebinizi iletmeniz yeterli olacaktır. Akabinde müşteri temsilcisi arkadaşlarımız iletişim bilgilerinizden sizinle iletişime geçerek siparişinizi sonuçlandırmada size yardımcı olacaklardır.

Umarız sorunuza yanıt verebilmişizdir. Sorularınız olursa foruma yazın memnuniyetle yanıtlamaya çalışalım.

Saygılarımızla,

• DrummerT3 D kullanıcısına yanıt
    1 ay içinde gelecek bi urun için niçin macera aradıgınızı anlamıs değilim..ha para cok acelem var diyorsan o baska mesele..
    ilk olarak monster da victor da gtx8 kartı urunlerde yeni nesil kartlarla sıkıntı yasanıp yasanmayacagını kesin olarak bilemediklerini ancak buyuk ihtimal sıkıntı beklemediklerini acık acık yazdılar.. yani alacagın cihazda 9 serisi kartı kesin olarak stabil calısakmı bilinmiyor..
    verdiğim yurtdısı linkine baksan kartların fiyatlarının ne civarda olacagı acık..yani alacagın cihazın ekran kartını 1 ay sonra değiştirmeye kalksan mevcut kartın cok dusuk bi fiyata gidecek..bence en guzeli ay sonunu bekleyip hem fiyatları hem stabiliteyi gormek...
    Bu arada akıllı mantıklı fiyatlardan satısa cıkarsa 970m ekran kartlı bi cihaz bende bekliyorum.
    Herhalde donanimhaber takipçilerini iyi bir kampanya yaparlar..

http://www.eurocom.com/ec/vgas(1)ec

• 1000 TL + KDV gibi rakam çıkarmazsınız dediğime pişman oldum şayet öyle daha ucuza geliyormuş. Bu açıklamadan sonra yükseltme fiyatları 1500 TL'dan aşağı olmaz artık. Ben Monster toptan alırsa bir indirim yapacaklarını düşünmüştüm ama o da yok galiba biz istersek getirecekler. Nvidia istediği gibi fiyat biçiyor Amd cephesinde gelen bir şey de olmayınca. Amd kartları bir 500 TL daha ucuza geliyordu 8970M'in fiyatı 800 TL + KDV idi. %20'lik fark için 970M'e kesinlikle vermem 1500 TL. Kalsın ben mutluyum 870M ile.

Şu resmi de bırakıp gideyim.

Nvidia GTX 900M bekleme veya 870M alma sorunsalı.

• Semruk S kullanıcısına yanıt
    Şu r9 M290X in sitelerde yazdığı 4 gb performansı ile 2gb lardaki performansları arasındaki farkı bir türlü anlayamadım. Benchmark sitelerinden birinde R9 M290X in thief ultra performansı 63 fps mi ne yazıyordu. 2 GB lık versiyonun videosunu izledim MSI kullanıcısı çekmiş, yumuşatma x16 değil x8 di fps ortalama 21 idi. GW2 videosuna baktım low-mid arası bir ayarda 20 küsür fps ler veriyordu şaka gibi.
    İkisi farklı sürücüler kullanmış olabilirler mi acaba Amd kötü sürücü çıkarmakla ünlü. 2 gblığı kullanan laptop MSI GX60-70 ise takoz işlemcisi yetmiyordur normaldir.
  • Semruk S kullanıcısına yanıt
    Hangi modeldi hatırlamıyorum ancak 4700m yada 4710 serisiydi işlemcisi. Amd nin driverları çok garip ya eski laptopumda 6600 serisinden kart vardı hiç güncelleme gelmedi. Otomatik bulan programı ile bulup kurarsam bozuluyordu driver ı silip eskisini yüklemek zorunda kalıyordum. Şimdi de abime 8750M karta sahip bir Hp aldık. Onun da driver ını sitesinden yüklediğimizde kart kullanılamıyor sadece hp nin cihazları ilk çıkardığında sitesinden yayınladığı eski driver ile çalışıyor. Gerçekten driver ve destek konusunda çok zayıflar.
    Sn. MeTKiYou;

AMD 'nin kendi internet sitesindeki mobil sürücüleri kurduğunuzda sürücü yazılım özelliklerinin ve hatta kurulan sürücünün neredeyse tamamının hiç kullanılamadığını maalesef üzülerek biz de görmüştük. Bu nedenle TULPAR T7 V2.4.1 (R9 M290X) satın alan tüm müşterilerimize ürün ile birlikte kutu içeriğinden çıkan sürücü DVD 'sindeki AMD sürücüsünü kurmalarını söylemiştik. Ancak elbette AMD 'nin yazılım konusunda NVIDIA gibi olmadığı bilinen bir gerçek bunu inkar edemeyiz.

Bu nedenle biz de notebook üreticilerinden temin edebildiğimiz en güncel AMD R9 M290X sürücülerini web sitemizin DESTEK >>> Sürücüler Test Sayfası >>> TULPAR SERİSİ >>> T7 V2.x yazan yerine tıkladığınızda AMD Ekran Kartı Sürücüsü yazan bölümüne ekledik. Bundan böyle yayınlanmış en son AMD sürücüsünü müşterilerimiz buradan indirebileceklerdir.

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.