< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GTX/RTX Kulubü rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladi (1296. sayfa)
-
-
Lewo rtx 3080 ile sahalara geri dondu israrlarim sonucu
Cod klanindan sadece oguz kaldi bu hafta oda gigabyte 4070ti ile katilcak aramiza
A. banderas ugur bir aksam ansizin 3070den 4070Tiye gecti kasasina ramak kala sigdi 33cm. ssleri atti bana klube eklicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekip iyiymiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 4090 alacağım Zotac Trinity. Ama 2 gün sonra kartımın ekstre kesimi var. Onu bekliyorum. Bir yandan da dolar yükseliyor acaba zam gelir mi diye endişe ediyorum. Ne dersiniz bekliyor musunuz zam? :) Şu anda 48.600 TL hala.
-
4080 ile ekleyebilirsiniz
Dostlar selam. Haziran ayında satın alınmış 3 ay oyun amaçlı kullanılmış MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X 12GB OC için 16bin tl fiyat aldım. Sizce alınır mı?
-
Pm attim sana
Teşekkür ederim. Gördüm PM'i ama ben bu sabah gidip satın aldım 48.600 TL'ye 4090. Artık uygun ya da değil ama piyasa rakamlarına göre şu anda benim bulabildiğimin en iyisi. 3 de taksit yaptım. Tekrar teşekkürler.
-
Zotac Trinity 4090 hakkında ne düşünüyorsunuz. Düz modeli, ben de almak istiyorum ama tabi en baz model olduğundan malzeme kalitesi de diğerlerine göre daha basit tutulduğundan bilemedim ne yapsam ne etsem..
i9-10850K @4800Mhz ile kullanıcam, 128gb ddr4 3200mhz ramlerim var.
Kimi sitede çok darboğaz olur diye sonuç çıktı, kimisi de sorun olmaz diyor.
Diğer kaliteli kartlar ile arasında da en az 10-20bin tl fark var, aynı seri kartlara o kadar fiyat farkı vermek mantıklı mı onu da bilemedim.
Aklım karışık kısacası :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcorp -- 19 Ekim 2023; 17:38:33 > -
Uygun guzel kartdir f/p
O cpu ile sorun yasamazsin turbo boost ac 5.1/5.2ghz
10/10 core 20cache
Tek farki 13900k ile gorursun ddr5 ram kombosuyla
Zotac genel marka olarak kalitede iyidir hocam. Bende o model değil ama benzeri, bir seri üstü amp modeli var aynı kartın, çok memnunum.
Kesinlikle pahalı kartlara 20K vs daha fazla verdiğinize değmez ben de sürekli Msi gaming x trio kullanıyordum. Sonra bu nesil Zotac geçtim ve memnun kaldım, sıcaklıkları kasanızın hava akışı iyiyse 4K'da hafif oyunlarda 45 derecelerde olur, en ağır oyunlarda bile 55-58, 59'lar olur.
Fiyat performans kartıdır.
Ben 32 gb ram, 11th gen i9 ile kullanıyorum darboğaz gibi bir sıkıntı çekmedim, 4K 144 hz kartıdır. 4K res kullandığınız sürece sıkıntı yapmaz.
4K'da darboğaz yaptırmaması lazım diye tahmin ediyorum.
Burhan hocamın dediği gibi, ekstradan fark yaratacağınız tek kombinasyon 13900K + ddr5 ram kombinasyonu.
Ama mevcut donanımla da sizi üzmez
-
Bende Zotac Trinity 4090. İşlemci amd 5950x. Bana sorun yaratır mı dar boğaz vs?
-
4k hariç yapacaktır.
-
Hocam Galax RTX 4070Ti ile beni de kulübe alır mısın :)
-
PNY GeForce RTX 4070 Ti 12GB XLR8 ile benide eklermisin hocamn kulübe, temmuzdan beri kullanıyorum.22k civarina almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 21 Ekim 2023; 12:29:10 > -
-
Alayım bende var ise neo bey 😎
Fotolarida ekleyin ilk guncrllemede eklicem herkesi yine
Erdinc beyyy msi rtx 4060oc ile kulübü katildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X