Şimdi Ara

Nvidia GTX1070 Mining Ekran Kartı P104-100 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1080ti daha avantajlı, getirisi daha fazla + çoklu riglerde alan avantajıda var. Miningin nereye gideceği belli olmaz. Benim sistemin net geliri bir ara günlük 7 dolara kadar düştü. Dün 60 doları gördü bugün 30 dolar. Bir yerden sonra mining bitecek. Şuan için erken ama öyle bir zaman gelecek ki makinayı açık tutman zarar yazacak. Bu yüzden 2. elinin olması daha alınası kılıyor ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 18 Aralık 2017; 18:50:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

bu mining riglerde parca seçimleri ne olmalı işlemci felan çok önemlimi anakart vs

İşlemci - çöp
    ram - çöp
    anakart bios ayarları yapılı olarak gelsin dersen Asrock H81 PRO BTC, H110 PRO BTC+ gibi kartları seçebilirsin. 6'lı veya 13'lü.
    Power - kartların çektiğinden %10 daha fazla 12V kanalından güç veren GOLD bir güc kaynağı. High Power'lar iyi burda da.
    SSD - çöp
    Ekran kartı - şuan zaten doğru düzgün kart bulunmadığından ne bulursan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

1080ti daha avantajlı, getirisi daha fazla + çoklu riglerde alan avantajıda var. Miningin nereye gideceği belli olmaz. Benim sistemin net geliri bir ara günlük 7 dolara kadar düştü. Dün 60 doları gördü bugün 30 dolar. Bir yerden sonra mining bitecek. Şuan için erken ama öyle bir zaman gelecek ki makinayı açık tutman zarar yazacak. Bu yüzden 2. elinin olması daha alınası kılıyor ürünü.

Öncelikle 1080Ti getirisi daha fazla değil. MH değerleri ortada. Kafa kafaya dersen kabul edebilirim. Şuan windowsda OC ile p104'den 42mh/s alıyorum. 1080ti ennnnn iyi ihtimalle 40 alır.

Kabaca düşünürsek 1080ti 950$, P104 470$. Zaten alırken 2 katı para verip 5-10 sene sonraki satma seneryoları düşünmüş oluyorsunuz.

950$'dan aldığın 1080ti'ni zaten o zaman satmaya kalksan 500$ edicek etmiyecek ikinci elde.

Örneğin;

20 tane p104 aldın - 9400$

10 tane 1080ti aldın - 9500$

ne olmuş oldu? Hasrahe yarı yarıya düştü, cepten çıkan para aynı.

Diyelim mining bitti (sizin deyiminizle) 500$dan okuttun 1080ti'leri 5000$ geri aldın. Bu kadar zamanda tam üretim alabilecekken, 1080ti'lerin ile yarı hasrate alarak kaçırdığın paraya mı yanıcaksın, ikinci el sattım diye gelen 5000$'a mı seviniceksin?

Biraz uzun yazdım çünkü yanlış yönlendiriyorsunuz.

• Sadece ether'e endeksli kazı yaparsanız sonuç bu. Ben 6 aydır bu işi yapıyorum 1 kere ether kazmadım.
    20 tane p104'ün günlük getirisi şuan $ 79.80(ether ile)
    10 tane 1080ti'ın günlük getirisi şuan $ 90 (dgb-skein ile) Belki başka coinlerle daha yüksek gelir alabilen vardır.

**Güç tüketiminde tahminimce 1080ti daha az olabilir. %75 güçte çalışıyor.
    **Kart sayısı daha az olduğundan daha az bileşen (anakart, ram, işlemci, riser) demek.
    **Kart sayısı az olduğundan kapladığı alan az olacak.
    **Mining olayı 2 3 yıl daha bu şekilde devam ederse 2. el olayına bakmaya gerek yok. Fakat ekran kartı üreticileri uygun fiyata çok güçlü kartlar çıkarırlarsa elimizdeki kartlarin kazma hızları ciddi bir şekilde düşebilir ve çöp olabilirler. Mining getirisileri çok düşerse kartın 2. el değeri önem kazanıyor. Ben bir ara ciddi ciddi bırakmayı düşündüm. Şuan 40 dolar olan getiri o zaman 8 dolara kadar inmişti. En çok mining yapılan kartların 1070, 1060,470, 480 vs. bunlar. Mining olayı biterse piyasa kart çöplüğüne dönecek ve bu kartların fiyatı dip yapacak. 1080ti daha az kullanıldığı için bu konuda biraz daha avantajlı.

-Size tavsiyem ether ile sınırlı kalmayın. Biraz araştırma yapın belki daha yüksek getirisi olan coinlerde vardır. Belkide 1080ti'dan daha fazla bile getirebilir.

• P104 satan varsa irtibata geçebilir: 0536 428 74 31
  • sy1907 kullanıcısına yanıt
    rx serisinde de micron olmasın da hangisi olursa olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 104 p modeli için 700 dolar + kdv fiyat veriyorlar bu nasıl bir fiyat böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

104 p modeli için 700 dolar + kdv fiyat veriyorlar bu nasıl bir fiyat böyle?

Gelirlerin düştüğü bu dönemde bu fiyatlardan bu işe girilmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

104 p modeli için 700 dolar + kdv fiyat veriyorlar bu nasıl bir fiyat böyle?

Gelirlerin düştüğü bu dönemde bu fiyatlardan bu işe girilmez.

alacaktım 7 kartlı rig 23 bin tl ttuyor bu nasıl bir fiyat roi süresi 8 a neredeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: sy1907

quote:

1080ti daha avantajlı, getirisi daha fazla + çoklu riglerde alan avantajıda var. Miningin nereye gideceği belli olmaz. Benim sistemin net geliri bir ara günlük 7 dolara kadar düştü. Dün 60 doları gördü bugün 30 dolar. Bir yerden sonra mining bitecek. Şuan için erken ama öyle bir zaman gelecek ki makinayı açık tutman zarar yazacak. Bu yüzden 2. elinin olması daha alınası kılıyor ürünü.

Öncelikle 1080Ti getirisi daha fazla değil. MH değerleri ortada. Kafa kafaya dersen kabul edebilirim. Şuan windowsda OC ile p104'den 42mh/s alıyorum. 1080ti ennnnn iyi ihtimalle 40 alır.

Kabaca düşünürsek 1080ti 950$, P104 470$. Zaten alırken 2 katı para verip 5-10 sene sonraki satma seneryoları düşünmüş oluyorsunuz.

950$'dan aldığın 1080ti'ni zaten o zaman satmaya kalksan 500$ edicek etmiyecek ikinci elde.

Örneğin;

20 tane p104 aldın - 9400$

10 tane 1080ti aldın - 9500$

ne olmuş oldu? Hasrahe yarı yarıya düştü, cepten çıkan para aynı.

Diyelim mining bitti (sizin deyiminizle) 500$dan okuttun 1080ti'leri 5000$ geri aldın. Bu kadar zamanda tam üretim alabilecekken, 1080ti'lerin ile yarı hasrate alarak kaçırdığın paraya mı yanıcaksın, ikinci el sattım diye gelen 5000$'a mı seviniceksin?

Biraz uzun yazdım çünkü yanlış yönlendiriyorsunuz.

Çok haklısınız 500$ çok bile mining biterse piyasa kart çöplüğüne döneceğine 4xsli bile yapabilirsiniz oyun oynarken :)) hatta 1080ti yi 200-300$ dolardan satarlarsa iyidir.

• musicbyexrian M kullanıcısına yanıt
    Bende 6 tane var sli yapabilir miyim ekran çıkışı var p104 ün ama görüntü vermiyor. Sli de işe yarar mı bu kartlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.