Şimdi Ara

Nvidia GTX480'de Beklenen İndirim Geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Leadtek Winfast ekran kartlarında 2 Aralık'a ön sipariş fırsatları:

Leadtek GTX460 1GB - 210$ (Havale ile 197.4$):http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/leadtek-winfast-gtx460-oc-edition-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html
    Leadtek GTX480 1.5GB - 429$ (Havale ile 403.26$):http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/leadtek-gtx480-1536mb-ddr5-384-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html
    Leadtek GTX580 1.5GB - 599$ (Havale ile 563.06$):http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/leadtek-winfast-gtx580-1536mb-ddr5-384-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

Tüm fırsatları takip etmek için Sıcak Fırsatlar bölümündeki TeknoBiyotik Sıcak Fırsatlar başlığını takip edin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_44042847/tm.htm

• burası reklam alanı değil zaten sıcak fırsatlara açmısnz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParaBende

burası reklam alanı değil zaten sıcak fırsatlara açmısnz

• iyiymiş ama gtx 460 167 dolara düştü gibi
  • 28 aralık'ta stoğa girecek karta "türkiye'ye geldi" diye ilan açmak nası bi olay onu merak ediyorum sayın Teknobiyotik dost...
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

28 aralık'ta stoğa girecek karta "türkiye'ye geldi" diye ilan açmak nası bi olay onu merak ediyorum sayın Teknobiyotik dost...

parayi veren dudugu calar gibi birsey sanirsam buda
  • bilgilendirme için teşekkürler bu kartları bu fiyatlarda görmek güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

28 aralık'ta stoğa girecek karta "türkiye'ye geldi" diye ilan açmak nası bi olay onu merak ediyorum sayın Teknobiyotik dost...

+1

Güven sarsıcı ve komik bir durum.

Zaten "internetten alışveriş yapmak"tan 1 gram anlayan tüm insanlar arama motorlarınıda kullanmayı biliyor, oralarda da en iyi fiyatlar size ait.

Birde burada gelip "Nvidia GTX480'de Beklenen İndirim Geldi!" diye başlık açıp, reklam yapmanız biraz itici oluyor bence.

Hani gazeteye reklam verseniz, insanları sitenize çekmeye çalışsanız anlarım, oradaki insanlar internetten alışveriş yapmıyorlar sonuçta.

Heryerimizi saran reklam bannerlarını görmemek için programlar kullanmaya "zorlanmışken", birde böyle reklam "başlıkları" görmek gerçekten sıkıcı oluyor...

• quote:

2 aralık ön sipariş diyor.Ben 8 i bulamadım 3d gözlükle mi gözülüyor.

quote:

Zaten "internetten alışveriş yapmak"tan 1 gram anlayan tüm insanlar arama motorlarınıda kullanmayı biliyor, oralarda da en iyi fiyatlar size ait.

Birde burada gelip "Nvidia GTX480'de Beklenen İndirim Geldi!" diye başlık açıp, reklam yapmanız biraz itici oluyor bence.

Hani gazeteye reklam verseniz, insanları sitenize çekmeye çalışsanız anlarım, oradaki insanlar internetten alışveriş yapmıyorlar sonuçta.

Heryerimizi saran reklam bannerlarını görmemek için programlar kullanmaya "zorlanmışken", birde böyle reklam "başlıkları" görmek gerçekten sıkıcı oluyor...

Katılmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 29 Kasım 2010; 21:36:22 >

• Sakin olun ne bu tavırlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknobiyotik

Leadtek Winfast ekran kartlarında 2 Aralık'a ön sipariş fırsatları:

2' yi 28 diye nasıl okudunuz helal harbiden

Ayrıca reklam parasını basmış ve burada da yapmasına yönetim birşey dememiş belki.

Sitem edenler niye? neden? ediyor anlamış değilim.
  • Valla 28 aralık yazıyordu kafamdan sıkmış değilim
  • GTX480'e ne olmuş öyle, GTX470 özel soğutmalılara yaklaşmış fiyatı
  • firma yöneticisi buradayken şikayeti olan iletsin
  • böyle fiat indirimleri güzel oluyor son kullanıcının işine yarıyor bakalım amde den ne gibi bi nidirim gelecek
  • quote:

Valla 28 aralık yazıyordu kafamdan sıkmış değilim

Görmesem katılmam değilmi?
  • Şuan param yok ama olsada 480, alacağım son kartlardan birisi olurdu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.