beyler nvidia malum zırt pırt driver çıkarıyor. sizce nvidia driverları içinde kesinlikle vazgeçmem bu driverdan dediğiniz stabilite ve performans yönünden en iyi driver hangisi? nedenleriyle açıklarsanız sevinirim...
191.7 VAR SUAN Bende gtx 295 le sıkıntı yok ama ekran kartı zaten üst düzey bir kart olduğu performans olarak değerlendirme yapamıcağım ama son 2 driver yüzünden az kalsın yanıyordu kart bundan sonra 2 driver geriden gelme kararı aldım:D( yanma sebebi driverin kartı aşırı zorlayıp köprüsünü yakmasıydı ki sims 3 oynarken bızım eleman uyudu etraf sessız lesınce vurrr uvrrr seslerı duyup res attım zotacın kabartma sarkıyodu dusun artık yanı sıcaklıgı
alla allah nvidia ya bak. atiyle işbirliği yaptı bunlarkisen bu arada 9800gt amp kullanıyorum..
upp yukarı
uupp yukarı upp aşağı oh ohhh kolları göriimm ohhh yandan hade yaw nvidividiyacılar :P
Benim kartım da yandı lakin sürücü ile alakalı bir sıkıntı olmadı, en son kullandığım sürücü yani kurulu olan versiyon 196.21 idi.
en son hangi driver çıktıysa onu kur nvidia ha dedin kötü driver çıkartmaz
ya arkadaşlar bi sorunum var ya da bana öyle geliyor 9500gt aldım kendi sürücüsünde herhangi bir sorun yok fakat internetten NVIDIA nın sitesinden son sürümü indirdim kurdum fakat oyun oynarken çizgiler çıkıyor performansı etkilemiyor fakat beni rahatsız etti bendeki sürümü kuruyorum öyle çizik filan yok ekran kartımda sorun olabilir mi kafaya taktım lütfen yardım
quote:
Orijinalden alıntı: ekoll
ya arkadaşlar bi sorunum var ya da bana öyle geliyor 9500gt aldım kendi sürücüsünde herhangi bir sorun yok fakat internetten NVIDIA nın sitesinden son sürümü indirdim kurdum fakat oyun oynarken çizgiler çıkıyor performansı etkilemiyor fakat beni rahatsız etti bendeki sürümü kuruyorum öyle çizik filan yok ekran kartımda sorun olabilir mi kafaya taktım lütfen yardım
196.75 sorunluydu.Geri çektiler.1 haftadır en son 196.21 var.Ben de 196.21 kullanıyorum.Sorun yaşadığın driver versiyonu nedir?
ya ben de senin kullandığın 196.21 sürücüsünü indirdiğim zaman sorun çıkıyor oyunda çzigiler beliriyor kutudan çıkan sürüm 182 onu kullanıyorum onda sorun yok ekran kartım da sorun yoktur dimi 9500 gt 1 gb sıcaklık 45 - 50 arası
188.25 FTW
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Benim kartım da yandı lakin sürücü ile alakalı bir sıkıntı olmadı, en son kullandığım sürücü yani kurulu olan versiyon 196.21 idi.
senin kart ne oldu hakkatten bi sonuca varabildin mi kullanıcı hatası falan demişlerdi sana e.kartı için
188.25 FTW bu sürümü mü kullanıyım diyorsun hocam NVIDIA nın sitesinde bulabilr miyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme