Şimdi Ara

Nvidia Metro: Last Light Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
5.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemir7

www.asusturkiye.com.tr hiçbir gerçekliği olmayan site bknz. who.is

http://www.nvidia.com.tr/object/metro-last-light-pc-game-tr.html#gameContent=2

Burda o sitenin linki var ama

• Ben 2 ci ayın 23 ünde 660 ti top almıstım formu doldurdum onayladım mailiniz gönderilmiştir dedi ana sayfaya dönmek için lütfen tıklayınız dedi.
  • Ekran kartının üzerindeki seri no'yu girip alabilmemiz lazım, bu iş bu şekilde olmaz.

MSI aldık hiçbir şeyden yararlanamıyoruz, gerçi karttan memnunum ama böyle konularda Asus hariç diğer firmalar çok pasif kalıyor.

Anakartı da sırf bu yüzden Asus tercih ettim.

Bir daha ki ekran kartı macerasında 3-5 fazla verip Asus'la yola devam edeceğiz anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Orijinalden alıntı: cemir7

www.asusturkiye.com.tr hiçbir gerçekliği olmayan site bknz. who.is

http://www.nvidia.com.tr/object/metro-last-light-pc-game-tr.html#gameContent=2

Burda o sitenin linki var ama

yanlış alarm sıkıntı yok tamam

• bu oyunun adı metro : last night değil miydi yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

bu oyunun adı metro : last night değil miydi yahu

Last Light
  • Yukarıda verilen Asus 'un sitesinden ZOTAC ekran kartlarımın seri numaralarını gönderdim. Bu ekran kartlarını yaklaşık 9 ay önce aldım. Buna rağmen Asus yetkilisi 2 adet oyun CDKEY 'ni email adresime göndermiş.

Kendilerine bu forum aracılığıyla çok teşekkür ederim. ZOTAC ekran kartı sahibi olmama rağmen beni ASUS müşterisi gibi değerlendirip ZOTAC 'ın şuanda veremediği hizmeti sundu. Böyle güzel bir jest sonrasında bundan sonra almayı planladığım alacağım 2 adet 780 GTX ekran kartımı ASUS olarak alacağım.
  • Aynen bende zotac 660ti amp ile asusun sitesinden form doldurdum ve keyimi aldım, asusa burdan teşekkürlerimi iletiyorum
  • Ben 2012 Ekim ayında aldığım Asus GTX 660 Ti'ımı ve kodu bana gönderdiler bugün.
    Bazıları bu kod sadece ekran kartın 16 Nisan'dan sonra alındıysa geçerli diyorlar ama ben yine kodumu aldım.
    16 Nisan tarihi sadece öteki ülkelerin Nvidia sitelerinde yazılıyor, Asus Türkiye'de ve Nvidia Türkiye bir günden hiç bahsetmediler.
    Biraz bilgi eksikliği var ve belki benim ekran kartım Asus olduğu için vermiş olabilirler ama hiç emin değilim.
    Belki bu 16 Nisan tarihi, ekran kartını aldını tarih değilde, nezaman kodu talep edebildiğinizi söyleyen bir tarih olabilir, ama yine, hiç emin değil çünkü baya bir bilgi eksikliği var.

Denemekte zarar olmaz yani formu doldurup göndermenize tavsiye ederim, belki benim gibi bir key'e elde edersiniz, ekran kartınız Asus olmasada.
  • 2012 de alan arkadaşlara kod gönderilmiş ,18 nisanda kartı aldık bize göndermediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

2012 de alan arkadaşlara kod gönderilmiş ,18 nisanda kartı aldık bize göndermediler

Belki mailiniz gönderilmemiştir.
    Asus'un sistesinde "GÖNDER"e bastıktan sonra, mailinizin gönderildiğine dahi bir onay mesajı karşınıza çıkması lazım. Görmediyseniz, tekrar yollayın derim.
    Ayrıca, bana kodu üç gün sonra gönderdiler. Sizin için üç gün dolmamış olmayabilir ya da dahada geçte gelebilir kod.
  • dostum daha önce öyle bir seçenek çıkmadı ard arda 4-5 kez denedim gönderilmiştir diye bir seçenek çıktı 7-8 gün oldu bilgileri gireli göndermezlerse yakarım o asusu
  • Bu asus zotac kart kullananlara kıyak geçiyo resmen ayakları alışsın diye Ben hala 29.03.2013 tarihinde aldığım gtx660 ti top kartım için kod alamadım.Asus Türkiye müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım bie mail adresi verdiler oraya yazın yardımcı olurlar dediler yazdık bakalım ne olacak.
  • evet arkadaşlar benim kodumu gönderdiler.
  • Dediğim gibi daha kodu alamadık ama alırsak nasıl kullancam bu kodu steame üye olup orayamı girmek lazım bildiğiniz cahilim bu steam origin vb konularda
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk_06

Dediğim gibi daha kodu alamadık ama alırsak nasıl kullancam bu kodu steame üye olup orayamı girmek lazım bildiğiniz cahilim bu steam origin vb konularda

Steam için ;

Üye olup Steam i açtık dan sonra yukarıdaki sekmelerden Oyun kısmına gelip, ''Steamde ürün etkinleştir'' e tıklayıp /ileri - kabul kısımlarını geçtik den sonra gönderilen keyi gireceksiniz. Oyunu indirmeye başlayacaksınız.

*steamde tr dil desteği bulunmakta buna göre anlattım.

Origin için ;

Üye olup Origin i açtık dan sonra yukarıdaki sekmelerden Origin kısmına gelip, ''Redeem Product Code'' a tıklayıp gönderilen kodu gireceksiniz.

• amd'ye vermezlermi :/ hd 7950 asus top v2 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soin

amd'ye vermezlermi :/ hd 7950 asus top v2 var

o kadar da değil artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

quote:

Orijinalden alıntı: berk_06

Dediğim gibi daha kodu alamadık ama alırsak nasıl kullancam bu kodu steame üye olup orayamı girmek lazım bildiğiniz cahilim bu steam origin vb konularda

Steam için ;

Üye olup Steam i açtık dan sonra yukarıdaki sekmelerden Oyun kısmına gelip, ''Steamde ürün etkinleştir'' e tıklayıp /ileri - kabul kısımlarını geçtik den sonra gönderilen keyi gireceksiniz. Oyunu indirmeye başlayacaksınız.

*steamde tr dil desteği bulunmakta buna göre anlattım.

Origin için ;

Üye olup Origin i açtık dan sonra yukarıdaki sekmelerden Origin kısmına gelip, ''Redeem Product Code'' a tıklayıp gönderilen kodu gireceksiniz.

Teşekkür ederim

• ahanda bana da gönderdiler dün mail attım bugün sabahtan gönderdiler.

daha önce de ac3 ü almıştım. ekran kartının parasını çıkarıyoruz :))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.