Şimdi Ara

Nvidia Metro: Last Light Kampanyası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
5.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berk_06

quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

quote:

Dediğim gibi daha kodu alamadık ama alırsak nasıl kullancam bu kodu steame üye olup orayamı girmek lazım bildiğiniz cahilim bu steam origin vb konularda

Steam için ;

Üye olup Steam i açtık dan sonra yukarıdaki sekmelerden Oyun kısmına gelip, ''Steamde ürün etkinleştir'' e tıklayıp /ileri - kabul kısımlarını geçtik den sonra gönderilen keyi gireceksiniz. Oyunu indirmeye başlayacaksınız.

*steamde tr dil desteği bulunmakta buna göre anlattım.

Origin için ;

Üye olup Origin i açtık dan sonra yukarıdaki sekmelerden Origin kısmına gelip, ''Redeem Product Code'' a tıklayıp gönderilen kodu gireceksiniz.

Teşekkür ederim

nvdia nın kendi sitesinden gelen kodu giriyoruz öyle değilmi. ben o kodu girdim ama indirme başlamadı 17 mayıstan sonra indirme gerçekleşicek diye düşünüyorum.sadece oyun oyunlarım listesine eklendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemir7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

quote:

Dediğim gibi daha kodu alamadık ama alırsak nasıl kullancam bu kodu steame üye olup orayamı girmek lazım bildiğiniz cahilim bu steam origin vb konularda

Steam için ;

Üye olup Steam i açtık dan sonra yukarıdaki sekmelerden Oyun kısmına gelip, ''Steamde ürün etkinleştir'' e tıklayıp /ileri - kabul kısımlarını geçtik den sonra gönderilen keyi gireceksiniz. Oyunu indirmeye başlayacaksınız.

*steamde tr dil desteği bulunmakta buna göre anlattım.

Origin için ;

Üye olup Origin i açtık dan sonra yukarıdaki sekmelerden Origin kısmına gelip, ''Redeem Product Code'' a tıklayıp gönderilen kodu gireceksiniz.

Teşekkür ederim

nvdia nın kendi sitesinden gelen kodu giriyoruz öyle değilmi. ben o kodu girdim ama indirme başlamadı 17 mayıstan sonra indirme gerçekleşicek diye düşünüyorum.sadece oyun oyunlarım listesine eklendi.

Aynen öyle 17 mayısta indirilebilir hale gelicek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kasım 2012de aldığım asus gtx560ti core448 karta kod an itibariyle geldi.
  • zülfü topçu abimiz banada göndermiş
  • Banada geldi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotac 660ti ile aldım bende. teşekkürler.
  • Bana da demin geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

Bana da demin geldi :)

Bugün bana geldi diyen arkadaşlar acaba ne zaman girmişlerdi taleplerini? Kaç gün oldu?
  • ortalama 3 gün bana da 3.gün sabahı gelmişti.. güzel oldu hakikatten bu olay başta yeni kartlara sanmıştım ama 4-5 ay önce alanlarada veriolar
  • gt220 var gelir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

Bana da demin geldi :)

Bugün bana geldi diyen arkadaşlar acaba ne zaman girmişlerdi taleplerini? Kaç gün oldu?

üstte 29 nisanda attığım mesaj var. yarın faturayı bulup formu doldururum demiştim. demek 30 nisan'da formu doldurmuşum. Bugün yani 2 mayısta geldiğine göre arkadaşın dediği gibi 3. günde geliyor
  • pazartesi öğleden sonra başvurmuştum ben asusun sayfasından.
  • beyler istek yapıp gelen varmı ben yapdım benden fatura ve serı no ayrıca maıl ıle ıstedıler bende yolladım msi oldugu ıcın red etmısler son durum nedır?
  • Ne zaman bitecek bu fırsat bilen var mı beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

zülfü topçu abimiz banada göndermiş

zülfü rocks. sanada bir güzellik yapayım deyip geçen sene haziranda alınan kart içinde gönderdi.
  • g210 ile şansımı denedim
  • Zülfü galiba Asusu terk ediyor, herkese oyun dağıtıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaza yeni kart alacaklar ve Metro'yu sevenler için tam bir müjde! Kaçırmamak lazım. Yeni kartların çıkmasını bekleyip fiyatlar düşsün derken oyundan kalmamak lazım :)

Acaba oyunu DVD ye yedekleyebiliyor muyuz? İllaki Steam denen programı yüklemekşart mı ki..
  • beyler ılle asus mu olması lazım zulfu bey benımkını kabul etmedı msi oldugu ıcın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Yaza yeni kart alacaklar ve Metro'yu sevenler için tam bir müjde! Kaçırmamak lazım. Yeni kartların çıkmasını bekleyip fiyatlar düşsün derken oyundan kalmamak lazım :)

Acaba oyunu DVD ye yedekleyebiliyor muyuz? İllaki Steam denen programı yüklemekşart mı ki..

maalesef steam yüklemeniz gerekli, çünkü kampanya steam üzerinden aktif edilen bir kod veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.