Şimdi Ara

Nvidia Metro: Last Light Kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
5.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kod geldi zotac kartım asus un sitesinden yolladım geldi asus aldıım için teşekkür ediyorlar :D ayrıca kartı 3 hafta önce almıştım bence yakın tarihte alanlar yollasın..
  • Ben kartı eylülde aldığımda içinden zaten borderlands 2 çıkmıştı, hatta fanı sorunlu çıktığı için garantiye gidip yenisi geldiğinde 2 tane bo2 oyunum olmuştu diğerini nereye attığımı unuttum. sonuçta hakkım değildi. şimdi bir kıyak daha yapıp bu oyunuda verirler mi acaba Neyse yarın faturayı da bulup formu doldurup deniyim. Ne olur olmaz belki gelir
  • Benim arkadaş Asus GTX 570 almıştı 2 yıl önce falan, onun faturasından giriş yaparak kodunu aldı. Bilgilerinize.

Ben forumdan 2. el GTX 660 almıştım 6 ay önce falan ama fatura yoktu galiba, bulamadım. Sağlık olsun, gözümüz tok çok şükür :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerroner -- 29 Nisan 2013; 21:52:11 >
  • Vay arkadaş 2 sene önce gtx 570 alanlar bile kod aldı bi ben kaldım sanırım hala ses seda yok
  • Asus bu seri numaraları inceliyormu bile
    "Hee, Nvidiamış, ver şuna bir kod"
    GT610 alıp kod için başvuracağım, zaten GT610 oyun kadar pahalıdır Belki gönderirler.
  • eylül ekimde gigabyte gtx670 aldım asus sayfadan kayıt gönderdim ve pazartesi bana kod geldi :)
  • Konuyu başlatan hariç herkeste kod var zotac gigabayt nerdeyse amd kart alanlarada kod verecekler bana selam bile vermediler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustos 2012 Gigabyte 670 kartımla kodu aldım. Steam'de etkinleştirdim, çıkmasını bekliyoruz.
    560 kullanan bir arkadaş da kod aldı.

Eli açık davranıyorlar, herkes başvursun derim.

Ancak bu durum, oyunun kalitesi hakkında şüphe uyandırdı. Sırf THQ battı diye bu kadar ele ayağa düşmemesi gerekirdi.
  • En sonunda benim kod geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk_06

Konuyu başlatan hariç herkeste kod var zotac gigabayt nerdeyse amd kart alanlarada kod verecekler bana selam bile vermediler

D:D:D:D::DD:D:D haahaah

işallah gelir sanada
  • quote:

En sonunda benim kod geldi

hayırlı olsun görmeden yazdım bir üstü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Ağustos 2012 Gigabyte 670 kartımla kodu aldım. Steam'de etkinleştirdim, çıkmasını bekliyoruz.
    560 kullanan bir arkadaş da kod aldı.

Eli açık davranıyorlar, herkes başvursun derim.

Ancak bu durum, oyunun kalitesi hakkında şüphe uyandırdı. Sırf THQ battı diye bu kadar ele ayağa düşmemesi gerekirdi.

Aslında bu daha kazançlı sonuçta nvidia dağıtım ücreti steame verilen para olmadan heriflere net kar yaptırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amk biz kart alamıyoz ki oyun kodunun peşine düşelim neyse Allah güle güle oynamayı kullanmayı nasib etsin hepinize...

Birde şu kod almak için doldurulan formlara fatura bilgilerini yazdığınız da yeteerli oluyor sanırım önemli olan ekran kartının chipi ve satın alınma tarihi birde faturanın senin elinde olması zaten özel bi işlem yapmıyorlar satılıp satılmadığını distiribütor firmalardan doğrulayıp kodu gönderiyorlar.

Ge force 6200 AL var elimde 256mb bozuk ona da verirler mi kod acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEAD1453 -- 30 Nisan 2013; 9:34:41 >

• Nvidia 3-5 ay önceki alanlara bile kod versin AMD Neverseatle Reloaded kampanyasını daha Türkiye de başlatmasın adalet mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler yeni aldığım 550ti ye oyun kodu geldi.
  • GTX 550 Ti'mı bile?
    Artık AMD kartlarına dağıtmaya başlarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: chickenchaser

Haber veren arkadaşa teşekkürler yeni aldığım 550ti ye oyun kodu geldi.

• quote:

benim koddan haber yok daha 10 gün oldu :D millet daha önce aldığı kartla veya daha düşük farklı marka kartlarla kod alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

benim koddan haber yok daha 10 gün oldu :D millet daha önce aldığı kartla veya daha düşük farklı marka kartlarla kod alıyor

Mailleri kontrol ederken asus veya nvidia diye bakınma "zulfu_topcu@actr.com.tr" adresinden gönderiyolar kodu.Geldikten 19 saat sonra farkettim ben

• hadi ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.