Şimdi Ara

Nvidia Metro: Last Light Kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
1
Favori
5.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de ASUS HD7970 TOP ile aldim))) AMD olanlar da sanslarini denesin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır. Çok teşekkürler. Steamsiz bakacağız o zaman ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Tamamdır. Çok teşekkürler. Steamsiz bakacağız o zaman ;)
    Dün gönderdim bakalım 5 gün önce asus GTX 650 Ti almıştım umarım bizide görürler
  • Zülfü bey adam seçiyor galiba :)

Benden de fatura istedi ! zotac olduğu için göndermeye gerek duymadım.

Bu arada Nvidiya kulakların çınlasın , bişeyi yapacakken adam gibi yap .Öncekinde olduğu gibi ya herkese aç oyunu ,yada keyi kendin dağıt , bu ne ya link var forum yok ,adam yok ,asustan başka bakan yok.
  • @cucuk nickli arkadaş zotac 660ti ile almış sen neden almayasın yarım saat önce bendende fatura fotoğrafı istedi gönderdim 2 dakika sonra kodu gönderdi eli bol insanlar kesinlikle gönderirler
  • @enessezgin
    bide kargo borcunu ödesen kaç ay oldu??
  • Last Night'çılar konuya bekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD olan adam bile almış yahu. Denemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeet Kune Do

@cucuk nickli arkadaş zotac 660ti ile almış sen neden almayasın yarım saat önce bendende fatura fotoğrafı istedi gönderdim 2 dakika sonra kodu gönderdi eli bol insanlar kesinlikle gönderirler

Buyrun;

Kendimi dilenci gibi hissettim!

Serdar bey selamlar

Ekran kartı modeliniz Zotac firmasına aittir. Lütfen Zotac ile iletişime geçiniz.

İyi çalışmalar

Z.... T....
  • adammı seçiyor bunlar anlamadım valla adam zotac 660 ti ile alabilioken sen neden alamıosun ironik bi durum ve asusun kendi sitesinden başvuru yapıyorsunuz kabul ediliomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 9 Mayıs 2013; 12:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

Ben de ASUS HD7970 TOP ile aldim))) AMD olanlar da sanslarini denesin...

Enessezgin hocam bide kargo borcunu odesen cok iyi olacak kac gun oldu borcunu odemedin mesajlarimada cevap vermiyorsun. Biosu bozuk urun sattin bide borcunu odersen haber bekliyorum

• ilk önce faturanın fotoğrafını istediler, gönderince aşağıdaki mail geldi.

Aldığınız kart ve bilgiler MSI firmasına kayıtlıdır lütfen MSI ile iletişime geçip oyun anahtarınızı alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roses -- 9 Mayıs 2013; 16:58:29 >
  • Amd kartla alan olmuş,zotac kartla alan olmuş kimisine de vermemişler.Kafalarına göre dağıtıyolar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk_06

Amd kartla alan olmuş,zotac kartla alan olmuş kimisine de vermemişler.Kafalarına göre dağıtıyolar sanırım

Yeniden şansını dene hocam.
    Ayrıca kart Asusmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

quote:

Orijinalden alıntı: berk_06

Amd kartla alan olmuş,zotac kartla alan olmuş kimisine de vermemişler.Kafalarına göre dağıtıyolar sanırım

Yeniden şansını dene hocam.
    Ayrıca kart Asusmu?

Ben kod aldım hocam genel olarak söyledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart imzamda var.
  • ula zülfü yemedi ya la

Merhabalar
    Oyun Aktivasyon Anahtarınızı Alabilmek için Lütfen Faturanız ile birlikte ekran kartının seri numarasının resmini bize ulaştırırsanız keyinizi en kısa sürede size göndereceğiz.
    İyi çalışmalar

Zülfü TOPÇU

bir de iyi çalışmalar nedir arkadaş, belki ben boş bir insanım iyi oyunlar filan dese yine bir nebze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 9 Mayıs 2013; 23:47:47 >
  • faturanın fotoğrafını gönderdin mi?
    fotoğraf gönderip key alanlar olmuş.

bana da demişlerdi ama key almak için msi ile görüşün dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

ula zülfü yemedi ya la

Merhabalar
    Oyun Aktivasyon Anahtarınızı Alabilmek için Lütfen Faturanız ile birlikte ekran kartının seri numarasının resmini bize ulaştırırsanız keyinizi en kısa sürede size göndereceğiz.
    İyi çalışmalar

Zülfü TOPÇU

bir de iyi çalışmalar nedir arkadaş, belki ben boş bir insanım iyi oyunlar filan dese yine bir nebze

Zülfü bey Asus kartım için ürün anahtarını gönderdiği e-postada iyi oyunlar yazmıştı, siz başka bir kartla ürün anahtarı almaya çalıştığınız için iyi çalışmalar demiş olabilir :) çalışmanın şekli az-çok belli :)))

• Böyle şeyler güzel şeylerde kod yok diye üzülmeye değmez. Nvidia kodu yoksa mamunda kodu var. Üstelik ekran kartın ne marka diye sormuyo
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.