Şimdi Ara

Nvidia Metro: Last Light Kampanyası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
1
Favori
5.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
     Nvidia Metro: Last Light Kampanyası

Şu form aynı işlevde mi?

• hayır hocam zulfu topcunun size verdiği kodu buraya girip gereken yerleri doldurup onaylayın sonra size tekrar bi kod verilcek oda steam üzerinden onaylancak hepsi bu
  • bende hıc almadıgım kartla ılgılı salladıgım kodu gonderdım banada gondermedıler yazık yanı..kınadım resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeet Kune Do

hayır hocam zulfu topcunun size verdiği kodu buraya girip gereken yerleri doldurup onaylayın sonra size tekrar bi kod verilcek oda steam üzerinden onaylancak hepsi bu

zülfü arkadaş kodu asus formundan yolluyor sanırım önce asus formunu kullanıp kod alıp onu nvidia formuna giriyoruz doğru mu anladım?
  • aynen öyle dostum
  • Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 16 Mayıs 2013; 18:44:44 >
  • Msi ile alan oldu mu faturam gelince bende göndereceğim akşama gelecek fatura zaten
  • ben msi ile denedim alamadım.
    ama alanlar da var sanırım.
  • bu zotac kartlara kupon kodunu nerden alıyoruz?
  • ben de zotac kartım için asusa attım bakalım bilgileri, olursa güzel olur.. olmazsa da canımız sağolsun.
  • arkadaşlar ben konuya fransızım, GTX 660 kartımı yeni aldım, zülfü kim ? :D nasıl ulaşıyoruz.. allah aşkına ne yapacaksam sırasıyla bir arkadaşımız yazarsa çok sevinirim.. teşekkürler
  • beyler konu hortlatıyorum ama merak ettim bende yeni Asus Gtx 780 DCU 2 satın aldım acaba bende bu koddan yararlanabilir miyim ?
  • Arkadaşlar elimde 25.05.2013 tarihinde alınmış Asus GTX660 TOP var. Kutunun üzerinde Metro Last Light hediye etiketivar. Etikette detaylar için siteye bakın yazmışlar.

Etiketin üzerindeki yani aşağıdaki siteden formu defalarca doldurup gönderdim ve ama 1 haftadır geri dönen olmadı.
    Zülfü TOPÇU'dan mail geliyor demişssiniz. Kodun geldiği e-posta adresini yazabilecek var mı? Olmadı bizde direk oraya mail atalım.

Millet ta 1-2 yıllık alt kartlara bile kod almış biz daha elimizdeki kampanyaya dahil karta oyun alamıyoruz. Nasıl iş anlamadım.

http://www.asusturkiye.com.tr/metro/

@1Ceko, @Jeet Kune Do, @berk_06,@Stalker83, @drserk, @false shepherd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorp1725 -- 23 Ağustos 2013; 15:32:57 >

• arkadaşlar;

hem formu doldurup hemde mailinizi ürünün kutusundanki seri noyu ve faturanızın fotoğrafını çekip yollayın.

ertesi günde asus türkiye yi arayın anlatın.

splinter cell kodu aradıktan 5 dakka sonra geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorp1725

Arkadaşlar elimde 25.05.2013 tarihinde alınmış Asus GTX660 TOP var. Kutunun üzerinde Metro Last Light hediye etiketivar. Etikette detaylar için siteye bakın yazmışlar.

Etiketin üzerindeki yani aşağıdaki siteden formu defalarca doldurup gönderdim ve ama 1 haftadır geri dönen olmadı.
    Zülfü TOPÇU'dan mail geliyor demişssiniz. Kodun geldiği e-posta adresini yazabilecek var mı? Olmadı bizde direk oraya mail atalım.

Millet ta 1-2 yıllık alt kartlara bile kod almış biz daha elimizdeki kampanyaya dahil karta oyun alamıyoruz. Nasıl iş anlamadım.

http://www.asusturkiye.com.tr/metro/

Etiket varsa içinden kod olan bir kağıt çıkıyor o kod ile alıyorsun.

• Etiket var ama kod yazılı değil. Hatta altında sanıp kaldırayım dedim olmadı yırtılıyor.
    Detaylar için siteyi ziyaret ediniz yazılı zaten. Herkesin aldığı sistemle almak gerekiyor bence.

@Fatih54102
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorp1725

Etiket var ama kod yazılı değil. Hatta altında sanıp kaldırayım dedim olmadı yırtılıyor.
    Detaylar için siteyi ziyaret ediniz yazılı zaten. Herkesin aldığı sistemle almak gerekiyor bence.

@Fatih54102

Bende o beyaz kısımda yazıyor. Onu kod bölümüne girince de steam/origin/uplay kodu mail adresine gelior ben de öyle oldu.
    Tekrar kod vermezler zaten. Ara durumunu anlat Asus a bence.
  • Aşağıya kutunun resmini çekip ekledim. Bu arada Zülfü bey e-mail gönderdi. Sağolsun ilgisi için fatura ve kart seri no'yu gönderdim, bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.