|
Nvidia’nın RTX 40 serisi kartlarında “kıtlık” başlayabilir
-
-
Bi yeni seri yılbaşına kaldı diye haber yaptırıyolar bi kıtlık olcak diye. Millet yeni seriyi bekliyo işte zaten 3000 serisi üst seviye kartı olan adama 4090 harici alıncak bi kart çıkarmadın, bu haberleri yemiyo kimse.
-
aaaa kitlik olacakmis sabah gidip 3 tane alayim. diger ikisini fakir fukaraya veririm. isiniz gucunuz manipulasyon, maymun gozunu acti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hemen gidip 4090 kartımı satıp 4000 serisi başka kart almalıyım.
-
Zam yapacaklar demek. Bu haberler de zammın bahanesi. Fabrikada işçisi hapşırsa ssd ram vram fiyatları nı yükseltiyorlar. Kıtlık yaşanabilirmiş. Mübarek sanırsın 4000 serisi tarlada yetişiyor da bu sene dolu vurdu ürün azaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5000 serisi gelmeden güncel olan 4000 serisini fiyatını şişirmek istiyorlar ki yeni seri kartların zamlı fiyatları abartılı gelmesin. göreceğiz bakalım.
-
kanmayın la evde 20 tane 5 litrelik ayçicek yağı var aldıma pismanım.pahalancak diye gecen sene bu seneyle aynı fiyata almıştım. :)
-
Bu kartlarin AMD muadilleri daha ucuz ve fp iken inatla Nvidia kartı almalıyım diyen zibidilere mustehak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum, bunlardan en büyük parayı zaten yapay zeka ile kırıyorlar. Şuan zaten RTX olan kartların çoğunda kıtlık var. Nvidia adeta para basıyor. Oyun sektörü elemanların umrunda bile değil artık, AMD zaten rekabet bile etmeyi beceremiyor o konuda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 30 Temmuz 2024; 11:34:1 > -
Buğday kıtlığı, ekmek kıtlığı olaylarını duydum ama ekran kartı kıtlığı bambaşka seviye :))
Hakketten digital dünya çağı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlaşıldı stokta çokça 40 serisi ürün kalmış 50 serisi çıkınca satmayacak diye korkmuş gözleri piyasaya böyle haber salıyorlar
-
4070 Super harici FP ürün çıkartmamışsın, elde kalanları satmak için son 2-3 ayda hep benzer suni haberler çıkarıyosun...
İyi ki AMD ve biraz da İntel var, yoksa bu Nvidia bize istediği fiyatı çeker, VRAMI çay kaşığıyla verir beyler...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4080 super auros master çok uygun aldım yoksa Nvidia para vermek istemiyorum vramda bukadar pinti olunmaz be kardeşim.
Tarlada maydanoz yetiştiriyorlar sanki kıtlık gelicek diyor demiyorki eski serileri millete kitlicem plan yapmam lazım.
-
Türkiye için söz konusu olacağını düşünmüyorum. Burada üst düzey kartları alabilen sayısı çok az.
-
Ray tracing açıldığında 3090 bile 7900XTX'e 5 kat fark atıyor hala millete zibidi diyen var.
Şimdi "ray tracing açılır mı yea" da dersin, yeni oyunlar hep RT destekli geliyor ve AMD bile şu an hayvan gibi ray tracing'de teknoloji geliştirmeye çalışıyor. Üzerine bir de CUDA destekli her şeyde AMD yerlerde. Bu ortamda AMD'nin tek avantajı fiyattır. O da anca orta ve orta altı kartlarda oyun odaklı kullanımda mantıklı. Yoksa 500 dolar üzeri kartlarda AMD almak dünyanın en mantıksız şeyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.P.E.C.I.A.L. -- 1 Ağustos 2024; 22:24:47 >
Amd kullanıcısı olarak üst segmentte nvidia daha iyi diye düşünüyorum. Nvidia 5 adım atabilecekken pazar elinde olduğu için 2 adım atıyor acele etmiyor. Nasılsa daha iyisi yok herkes alacak kafası. Amd umarım kendini daha da geliştirir de rekabet artar. Ben hala 1080p de kaldığım ve üst düzey görüntü kalitesini umursamadığım için amd yi tercih ederim diye düşünüyorum. Zaten nvidia nın farkı büyük yapım oyunlarda ortaya çıkıyor. O oyunlarda 60 dolar artık alamıyoruz :)
rtx4 serisi kartlar fahiş fiyatlardan satılıyor.Mesela bir rtx4080 yada süper en ucuzu 42 bin ülkemizde sizce bu fiyatlar normalmi?
-
Ülke normal mi?
Ülke zaten yoldan ciktida rtx4 kart piyasasi tam yoldan çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 4 Ağustos 2024; 11:6:38 >
Kıtlıkta 4070ti satarım boşlukta 5070ti alırım sorun değil ??
Bi yeni seri yılbaşına kaldı diye haber yaptırıyolar bi kıtlık olcak diye. Millet yeni seriyi bekliyo işte zaten 3000 serisi üst seviye kartı olan adama 4090 harici alıncak bi kart çıkarmadın, bu haberleri yemiyo kimse.
|
Zam yapacaklar demek. Bu haberler de zammın bahanesi. Fabrikada işçisi hapşırsa ssd ram vram fiyatları nı yükseltiyorlar. Kıtlık yaşanabilirmiş. Mübarek sanırsın 4000 serisi tarlada yetişiyor da bu sene dolu vurdu ürün azaldı
|
5000 serisi gelmeden güncel olan 4000 serisini fiyatını şişirmek istiyorlar ki yeni seri kartların zamlı fiyatları abartılı gelmesin. göreceğiz bakalım.
|
aaaa kitlik olacakmis sabah gidip 3 tane alayim. diger ikisini fakir fukaraya veririm. isiniz gucunuz manipulasyon, maymun gozunu acti.
|
hemen gidip 4090 kartımı satıp 4000 serisi başka kart almalıyım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X