Şimdi Ara

NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] (2299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.008
Cevap
232
Favori
2.629.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22972298229923002301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerek yok olmuyorsa ugrasmaya

Sıfır Kutusu acılmamıs 16Gb ıntel ARC 770 leri 6300-6500 e satıyorlar.Sıfırı da 7400 lira iste

KFG 16GB 6800,6800XT,6900XT var 7-10 bandına al gec.

• Cidden sorunlusun birader. İnsan gibi sorudan anlamıyorsun, dalga geçen de sensin, laftan anlamayıp düzgünce cevap vermeyen de sensin, ukalalık sınırını aşan da sensin, ama laf edip sorunlu olduğunu belirtince kişilik sorunu olan benim öyle mi NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] söylediğin her şeyi anlarım hiç merak etme, hayalini kuramayacağın çok kapılardan geçtim, kullanıcı gelmiş mühendisi sınıyor, komediden başka bir şey değilsin, bir daha yazma. İnsan gibi soru sordum kçından anladın bide hala ukalalık yapıyorsun, hayatındaki sorunları forumda insanlarla alay ederek çözemezsin. hadi git işine NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebeğim,
    Afedersin haddim değil ALAYLIYIM ama çok mühendise eğitim verdim/veriyorum.

Abi tıkandım kaldım, basit bir çözüm yolu varmı diye az yemeklerini yemedim...

Geçtiğin kapıların sahipleri, gelip danışır ve baya bir fikrimizi alırlar.

Şükür hepsi değerimizi bilir ve ortamlarda değerimizi afişe eder...

Tamam bu sana son mesajım olsun, seni daha fazla ezmek istemek yapmak isteyeceğim son iştir...

Ok kib bye...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aferin güzelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar nvlink kullanmadan 2 adet 3000 serisi ekran kartını sli olarak kullanabiliyor muyuz?

• agalar 3080ti ryzen 5600 olan bir sisteme güç kaynağı olarak ne kullanırsınız. 750w psu taktım ama oyun açar açmaz reset atıyor makina ne yaptıysam çözemedim.

• garrote kullanıcısına yanıt
    Suprim X 3070ti + Ryzen 5 5600 ikilisini ITX sistemde sff psu ile kullanıyorum. Corsair SF600 Platinum

Sistemimde her şey değişti psu dışında. Güç kaynağı kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım.

Eğer biraz iyi bütçe ayırabilirseniz 750 watt, söz konusu sistem için her türlü işinizi görecektir.

Power supplyler için Tier listeleri var. Gerçi çok bi resmiyeti yok ama yurt dışı menşeili popüler teknoloji sitelerinde, kullanıcıların deneyimlerine göre şekillendiriliyorlar. O listelerde A, B şeklinde sınıflandırmalar bulunuyor. Sizin için Japon kapasitörlere sahip, 12V kanalından en üst düzeyde watt veren ürünü seçmeniz önceliğiniz olmalı.

Mesela XPG Core Reactor 750 watt ürününü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam sorunun psu dan olduğuna emin olabilsem iade edip değiştireceğim direk. şimdi psu değişiriz sorun devam eder bir sürü para harcamış olurum. Kullandığım model cx750m corsair netten kapanma ile ilgili şikayetler gördüm yabancı kaynaklarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 1 Mayıs 2023; 17:7:57 >
  • kasayı kucaklayıp bi pc servisine/tamircisine götürüp daha düşük güç çeken bi ekran kartıyla deneyin. o zaman sorunun psu dan mı ekran kartından mı olduğu anlaşılır gibi.

750W Saglam bir PSU rahat yetmesi lazım bence

Sistemden bagımsız bence 850W Gold ya da 100W Gold alıp yıllarca kullanmak en iyisi...

• 850 gold alacağım en düşük öyle görünüyor. Eldeki sorunlu bu kesin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yuzarsif-06 kullanıcısına yanıt
    İşlemci üzerindeki ekran kartıyla denedim reset filan olmadı hocam nezamanki kartı geri takıp oyun açtım tekrar reset attı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçtiğim kapılardan bir haber ukala yine boş konuşmuş. O kadar sorunlu bi elemansın ki ne yaptıysan artık ban yemişsin. Özel hayatında ciddi sorunların olduğu belli, muhtemelen kimse seni takmıyor ve gelip burada egonu tatmin ediyorsun. 13 senedir forumdayım senin kadar ukalasını ilk kez görüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

görünen o ki psu yeterli gelmiyor

• 2El 3 Aylık Mining Yapılmış 3080Ti Msı Ventus Geldi,Keşke Gelmez Olsaymış...

Darbeli

Lekeli

Tozlu

Kararmış

Kozmetik Olarak İşi Bitmiş

Böyle Hışır Görünümlü 1 Kart Çıktı Kutudan Eyvah Dedim Daha Pc Takmadan Zaten

Sahibi 2021 Yılının Aralık Ayında Japonyadan Almış 2023 Yılının Mayıs Ayında Elime Geçti

Neyse Kartı Taktım Direk FurMark Açtım 2 Dakikada 3 Fanlı Kart 80,81 GidiyorNVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] Kasam Cosmos C700P Egzoz Fanımda Var

Arkadaşlar 1 Fan Sesi Var Saç Kurutma Makinası Gibi,Yok Mümkün Değil Yani Huzur Vermiyor

Oyun Açtım Yine Aynı Fanlar Deli Gibi Dönüyor

3 Ay Mining Yapılmış Diyor Sahibi Buyrun Baksın Uzmanlar Kartın İçi Böyle Çıktı "3 Ay Mining Yaptım Kapattım" Diyor (Resimden Bakabilirsiniz) Bu İşin Uzmanları Neder ? Böyle 1 Kart Var Padleri Değiştirmiş İçi Açılmış Önceden 1de Ben Açtım Macun Yeniledim Hiç 1 Şey Değişmedi

Yine 80 Derecelere Anında Tırmandı Ve Fanlar Delirdi

Fan Gürültüsü Yapıyor Anında 80 Derecelere Tırmanıyor

Bende Sahibinden Aldığım İçin İade Ettim,Sahibine Söyledim Gönderdim

1 Daha Mining Çıkması Kartmı Asla ,Ne Alırım Ne Al Derim Durum Bu Arkadaşlar Varmı 1 Yorumunuz.

NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 22972298229923002301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.