|
Bildirim
Şunu amd yaşasaydı bin kere küfür edilir, sağa sola şikayet edilirdi.Nvidia olunca hotfix..
50k'ya kart al siyah ekran yaşa, 100k ya kart al rop sayısı eksik çıksın.Karnaval mübarek |
Bende Nvidia kart kullanmama rağmen. Nvidia redditinde 5000 serisini eleştirdiğim için bir dövmedikleri kaldı. Fanboylar gerçekten başka bir alem. Gidip 5070 ve 5070 Ti almak yerine her türlü 9700 XT alınır daha iyi.
|
50x serisi ile reklamların aksine Dağ fare doğurdu
|
|
|
|
Özellikle abd li tüketicilerin tepkileri arap ve türklere cok benzer. Marka tapiciligi uc seviyededir Avrupali hak eden markaya para vermekten korkmaz ama rasyonel değişikliklere hizlica adapte olurlar. Yeterli 9070xt gelmedigi forumalrda amd ye saydiriyorlar.!!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 9 Mart 2025; 22:59:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 10 Mart 2025; 1:8:25 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
570-1070-2060-6700-7700xt sadece 1 kez 570'de wattman hatası aldım, bir daha almadım Dostum sorun bir şeylerin düzeltilmesi vs değil.Senin paranla bir malı satın alman ve sorun çıkması.Konnektör, rop, siyah ekran hangisini sayayım ? En min 5070'e 30k istemeyi biliyorlar |
|
Bence wattman hatası tamamen psu ile alakalı.Ben hep 700-750w psu kullandım şuanda da 850w var hiçbir sorun yaşamadım söylediğim gibi.Şuan pure 7700xt kullanıyorum.Hiç sıkıntı yaşamadım valla Nvidia tek olduğunu düşündüğü için kullanıcıları umursamıyor.Mecbur alacaklar muhabbeti var.Ben intel'in domine etmesini de uygun görmedim, nvidia'nın da.Hiçbir firma tekel olmamalı |