Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.539
Cevap
206
Favori
427.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka bir yana çok güçlü bir alet ancak bu güç nvidia'nın elinde heder olup gidecek

Bakalım belki unofficial yazılımlarla bir media canavarına dönüşür

elektromen bana izletmişti 400 mbps akıl alacak gibi değil foruma göndermesini ben rica ettim böyle

Yazık yahuu Ferrariyi boğaz trafiğinde kullanmak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: elektromen

Şu Meşhur Denizanalarının 4K 400 Mbps formatında olan videosunun Nvidia Shield ile oynatılması:

https://www.youtube.com/watch?v=qL7O9F7CUZE&feature=youtu.be

TV: Philips 65PUS9809
    HDMI Kablo : Philips 4K HDMI
    Depolama : USB 3.0 ile External HDD
    Media Player : KODI Latest version

Ancak fırsat bulabildiğim için şimdi gönderebiliyorum.

Lan gönderme sakın bana kapak olur demedim mi?

Abi selam dün hatunla kapıştım evde 15 saattir suratım asık. Allah sana her ne istersen versin Cidde'n mesajına sesli güldüm sağolasin

feda olsun sana nvidia

Bundan sonra hangisi guzel dersen o guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şiiişşt....

Sadays abim ne diyorsa haklıdır..

unoffical var alman sitelerinde patcli olarak..ama bir upgrade daha lazım..

bu arada sony sxrd ile nefis görüntü..siyahsa siyah..

kodi 17 de var mı ? ses codec goruntu 3d sorunu olan..?
  • Canımsınız

Lan bu hanımlar ne istiyor bizden arkadaş herşeyimizi verdik bir canımız kaldı onu da verelim kurtulalım
  • amazon iade ettikçe ediyordu, en sonunda dedim durun zaten etmiştiniz :)

cihazdan çok memnunum, netflix geliştikçe daha da iyi olacak :) nas ile de sorun yok.

Bu mesaja eklenen görseller:

• Benden gördükten sonra çocuğuna oyun amaçlı alan forum dışı bir arkadaşım kullanamadıkları için satıyor, benden rica etti,
    malum sitelere henüz ilan verilmedi , ilgilenen olursa diye bende buraya önce yazayım dedim,isteyen arkadaşlar p.m. den
    bana ulaşabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPMC (KODI)

16.2.0 (2016/04/02):
    Add voice recognition to soft keyboard (cf. faq )
    Add Thumbnails cleanup (cf. faq )
    [Shield] fallback to s/w for 3D (still issues with HTAB/HSBS)
    (re-)Add reboot & shutdown on rooted devices
    Add support for AudioFormat::ENCODING_IEC61937 (Android N IEC passthrough)
    Expand recommendations and voice search to tv shows and music albums
    Fix IEC passthrough volume issue
    TrueHD PT buffer tweaks
    Backport "disable PT when sync to display is enabled"

YÜKLEE

• quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

Benden gördükten sonra çocuğuna oyun amaçlı alan forum dışı bir arkadaşım kullanamadıkları için satıyor, benden rica etti,
    malum sitelere henüz ilan verilmedi , ilgilenen olursa diye bende buraya önce yazayım dedim,isteyen arkadaşlar p.m. den
    bana ulaşabilir.

Satılmıştır...
  • Dune hd Base ile görüntu açısından farklılıkları nedir arkadaşlar? Bir ara Shield de siyahlar sorunlu diye bie yazı okumuştum, yanılıyor muyum..

Degiştirmemi gerektirecek farklar varsa almak istiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Dune hd Base ile görüntu açısından farklılıkları nedir arkadaşlar? Bir ara Shield de siyahlar sorunlu diye bie yazı okumuştum, yanılıyor muyum..

Degiştirmemi gerektirecek farklar varsa almak istiyorum..

Hic bir alakası olamayan iki cihaz

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Iki cihaz hakkinda da bilgi sahibi iseniz, kisaca bilgi verirmisiniz. Yada cumlenizi biraz acar misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aletin SD videolardaki görüntü performansı nasıl? Bazı playerlar bu konuda diğerlerinden daha üstün oluyor sanırım, bu alette de böyle bir durum var mı?
  • quote:

Iki cihaz hakkinda da bilgi sahibi iseniz, kisaca bilgi verirmisiniz. Yada cumlenizi biraz acar misiniz?

Bu cihaz hakkinda pek bilgi sahibi olan yok sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bu cihaz hakkinda pek bilgi sahibi olan yok sanirim.

cihaz görüntü kalitesi olarak ben ve bir çok arkadaş tarafından denendi ve çok beğenildi

4k hdmi 2.0 a sahip 8 çekirdekli arkasında nvidia nın olduğu ciddi iyi hızlı stabil hd sesleri pass eden bir cihaz

hdmi çıkış dışında optik yada coax çıkış yok bu bağlantılar gereken arkadaşlar uzak dursun

nette yüksek bitrateli h265li x265 li bir çok örnek film i diğer playerler açamazken bu cihaz çok rahat açıyor

kendi media player i var fakat alt yazı desteği ve ses dili değişme gibi bir destek yok

kodi player donanım olarak destekli olduğundan çok başarılı bir görüntüye sahip

bugune kadar kullandığım htpc hariç en iyi media player diyebilirim

3d half sbs leri 3d oladar açıyor

iso formatında ki filmleri açıyor

x 265 ve h265 filmleri çok rahat açıyor

tüm ses formatlarını avr ye pass ediyor

4k filmlerde sıkıntısız oynatıyor

yapmadığı tek şey 3d iso oynatmak onuda kodi forumlarında pek yakında diye yazıyorlar zaten

netflix e üye olup yüzlerce dizi ve film iznebilir

cihazın diğer bir özelliği oyun konsolu oluşu cihaza göre markette oyunlar var indirip oynaya bilir yada
    evde nvidia ekran kartlı pc üzerindeki oyunları başka bir odaya stream yapıp o odada tv den oynayıp keyif almak elinizde

kumandasın da kulaklık ve mikrofon var youtube yi sesli kontrol edebilmeniz mümkün

8 CPU-core, 64-bit ARM® CPU
    4x A57 2MB L2; 4x A53 512KB işlemcisi ile kendine en yakın playerlerden bile çok iyi durumda

NVIDIA Maxwell 256-core GPU
    DX-12, OpenGL 4.5, NVIDIA CUDA®, OpenGL ES 3.1, AEP, and Vulkan - bu donanım sayesinde akıcı muaazam bir görüntü sizi bekliyor

dune hd base 3d iki tane alıp sattım kötü değil güzel cihaz ama bana kalırsa nvidia çok daha başarılı güncel kolay kullanımlı 4k hdmi 2.0 la tamamen alakasız bir cihaz

siyah konusuna gelince cihazı 4k ya alıp 4k bir tv ye bağlarsanız zaten siyah sorunu yok

cihazı 10801 p ye alıp full rgb tv ye takarsanız gene sorun yok

cihazı 1080 p ye alıp full rgb olmayan bir tv ye takarsanız siyah sorunu dediğiniz şeyi anlamak zor ama biraz uğraş biraz kafa takma ile belki fark edersiniz

nvidia bununla ilgili bir sonraki güncellemede bu eksiği kapatacağını zaten yazdı

bu firma merdiven altı bir firma değil koskaca milyar dolarlık nvidia bu sebeple bence doğru cihaz

ha ben daha ötesini isterim derseniz birazda bu işlere mailiniz varsa

htpc toplayıp 7 bin 8 bin lira ya ekran haric

mpc be kurup
    lav kurup
    madvr kurup
    kodi ile eşleştirip
    flirch ile kumanda edip keyfinize devam etmeniz mümkün

• quote:

Orijinalden alıntı: ville

Arkadaşlar aletin SD videolardaki görüntü performansı nasıl? Bazı playerlar bu konuda diğerlerinden daha üstün oluyor sanırım, bu alette de böyle bir durum var mı?

sd film bulmak çok zor bu sebeple denemek te güç
  • Merhaba

Forumda bir arkadaş bu cihazı bana tavsiye etti.
    Yeni bir sistem topladım ve 7+1 ses sistemim var.Apple Tv 4 de kodi kullanıyorum ama oradaki kodi sadece 2 kanaldan ses gönderebiliyor. Bunu arttırdığım zaman sesi çözmekte zorlanıp kötü sesler çıkartıyor. Bu cihaz bu konuda nasıl perfornmans gösterir?
  • Arkadaslar merhaba, bu cihazin 500 gb pro versiyonu ile 16 gb lik modeli arasinda donanimsal olarak bir fark var mi?
    Eger yok ise 16 gb modeli sadece media player amacli kullanim icin yeterlimidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratthy

Arkadaslar merhaba, bu cihazin 500 gb pro versiyonu ile 16 gb lik modeli arasinda donanimsal olarak bir fark var mi?
    Eger yok ise 16 gb modeli sadece media player amacli kullanim icin yeterlimidir?

Fark yok Media player icin zaten ya nas kullanacak siniz ya harici disk

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, Shield i almaya karar verdim..

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.